De ce s-au despărțit Florin Ristei și iubita lui, Naomi Hedman: „E nasol!”. Artistul a ajuns recent la Urgențe: „M-a luat un leșin”

.

Florin Ristei (36 de ani) și Naomi Hedman (30 de ani) s-au despărțit după aproximativ trei ani de relație. În podcastul lui Speak, artistul a dezvăluit motivul care a dus la ruperea logodnei dintre el și model. În același podcast, Florin a dezvăluit că recent a ajuns la Urgențe.

Invitat în podcastul lui Speak, Florin Ristei a dezvăluit, printre altele, motivul despărțirii de Naomi Hedman. Fostul cuplu s-a cunoscut pe platourile de filmare de la „X Factor”, Naomi în calitate de concurentă, iar Florin în calitate de jurat. Au devenit un cuplu în octombrie 2020, după eliminarea lui Naomi din competiția muzicală.

Florin Ristei și Naomi Hedman s-au despărțit. Artistul a dezvăluit motivul

Despre despărțirea dintre Florin Ristei și Naomi Hedman se speculează de mai multă vreme încoace, după ce modelul de origine britanică a șters toate fotografiile cu ea și cu prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Instagram. Până acum, cântărețul a refuzat să confirme sau infirme zvonurile. De curând însă, Florin a dezvăluit inclusiv motivul despărțirii.

„S-a mutat înapoi acasă. Nu funcționează la distanță, știa toată lumea că nu o să funcționeze, dar de vorbit, vorbim. Dar sunt supărat. Când se încheie împotriva voinței amândurora, din motive independente, e nasol. O să o sun după ce terminăm aici, că mi-e dor de ea”, a declarat Florin Ristei, pe YouTube.

Citește și: Cristi Iacob, dezvăluiri din culisele colaborării cu Anamaria Prodan: “Dacă este alegerea unui regizor, eu nu pot să-i spun”/ Exclusiv

Citește și: Cum își cresc Diana Enache și băiatul lui Sorin Ovidiu Vântu fetița: „Mi-am dat seama că gura lumii n-o astupă nimeni”/ Exclusiv

Florin Ristei, acuzat de infidelitate de Naomi Hedman

Într-un alt episod din același podcast, Florin Ristei a dezvăluit că Naomi Hedman s-a îndoit de fidelitatea lui. Din explicațiile artistului, totul n-a fost decât o neînțelegere. În urmă cu patru ani, Florin și-a făcut cont pe platforma OnlyFans dedicată adulților. Acolo, artistul îl urmărea pe un tânăr care călătorea.

Ulterior, tot pe OnlyFans, a descoperit o româncă. „Am zis hai să văd ce ascunde și am plătit. După nu am mai plătit. Ei îți trimit notificare în fiecare zi, mesaj de la respectiva, mai cumpără. N-am mai intrat. Ajung într-o zi acasă, Naomi supărată. Că tu vorbești cu una, ai mesaje de la OnlyFans. Se conectase mailul meu pe o tabletă”, a declarat Florin Ristei, în podcastul „Fiertzi pe Insulă”.

Citește și: „Nu voia să iasă din casă!” Ce a pățit Speak după participarea la Asia Express, cu Ștefania / Video

Citește și: Alina Pușcaș vrea ca hate-ul online să fie pedepsit penal. „E groaznic. Să existe niște legi dure” / Exclusiv

De ce a ajuns Florin Ristei la Urgențe. „Nici acum nu mă simt extraordinar”

În podcastul „Fiertzi pe Power Couple”, Speak a adus în discuție faptul că Florin Ristei a ajuns recent la Urgențe. „Să știți că Ristei era să moară zilele trecute”, a spus Speak, însă Florin a intervenit și l-a corectat. A spus că nu era să moară, dar că l-a luat leșinul în timp ce cânta la bas. Inițial a vrut să fie dus la farmacie, însă ulterior a ajuns la Urgențe.

„Nu era să mor. Am ajuns epuizat la spital. Cântam cu basul și m-a luat un leșin. (…) Cred că am făcut și un semi-atac de panică. Nici acum nu mă simt extraordinar. Îmi arde un pic căpățâna, dar sunt bine. Am lipsă de somn. Eu mă duc dimineața la «Neatza», de la 08:00 la 12:00, apoi mă duc că filmăm «Te Cunosc de Undeva!», iar apoi seara mă duc să repet pentru concertul de 8 Martie”, a povestit Florin Ristei.

Foto: Instagram/Florin Ristei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton