De ce s-au despărțit, de fapt, Jennifer Lopez și Ben Affleck: „A făcut tot posibilul ca Ben să fie fericit”

.

Jennifer Lopez a încercat multă vreme să gestioneze starea proastă a soțului Ben Affleck, însă, în cele din urmă, cei doi au ajuns la divorț. Actrița în vârstă de 55 de ani ar fi făcut tot posibilul ca soțul ei să fie fericit și a fost ca o mamă pentru el, dar vedeta de la Hollywood este o persoană „negativistă”, iar acest lucru a afectat-o pe J-Lo.

Motivul despărțirii dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck

O iubire ca-n filme. Asta părea să fie între Jennifer Lopez și Ben Affleck care, după mai multe relații eșuate, au ajuns din nou împreună și de data aceasta și în fața altarului. Dar iubirea lor, sau cel puțin căsnicia, a durat doar 2 ani.

O persoană apropiată fostului cuplu a dezvăluit că în toată această perioadă, Jennifer i-a fost ca o mamă lui Ben, făcând tot posibilul ca acesta sa fie fericit.

Potrivit People, actrița a petrecut mult timp având grijă de soțul ei care deseori era „frustrat” și ajungea „într-un loc întunecat”.

„Jennifer a petrecut mult timp asigurându-se că Ben este fericit și că are tot ce avea nevoie”, a declarat sursa publicației.

„Modul în care a avut grijă de el a fost aproape ca și cum era copilul ei”, a mai spus sursa.

Iar prietenii ei au rugat-o să înceteze să-i mai ridice starea de spirit pentru că nu asta era treaba ei.

„Prietenii i-au amintit constant că ea nu este responsabilă pentru sentimentele lui”, a adăugat sursa.

Se pare că Ben Affleck este „mofturos și întunecat câteodată”, în timp de J-Lo este opusul lui, „apreciind viața și fiind recunoascătoare pentru tot”.

Citește și: Cine este Kick Kennedy, presupusa iubită a lui Ben Affleck, după ce Jennifer Lopez a depus actele de divorț. Este cu 16 ani mai tânără

Citește și: Jennifer Lopez vrea să își schimbe numele de familie după despărțirea de Ben Affleck. Cum i-a afectat divorțul pe copiii actorilor

Ce spun prietenii lui Jennifer Garner despre Ben Affleck

O altă sursă apropiată lui Jennifer Garner a declarat că Ben Affleck „niciodată nu a gestionat bine stresul”.

„Nu are abilități bune de a face față. Devine ușor frustrat și tinde să fie capricios. Când este relaxat și într-o dispoziție bună, este uimitor să fii în preajma lui”, a precizat sursa care a spus că „el este des supărat sau frustrat”.

„De multe ori, este doar ceva mic în care se blochează. El chiar nu înțelege cum starea lui proastă îi afectează pe oamenii din jurul lui. Nu este distractiv să fii în preajma acestui tip de negativitate”, a adăugat sursa.

Citește și: Promisiunea pe care Ben Affleck i-a făcut-o lui Jennifer Lopez în ziua în care s-au logodit. Mesajul de pe inelul de 5 milioane dolari

Citește și: Problemele nu s-au încheiat pentru Kate Middleton. Prințesa de Wales, nevoită să își continue tratamentul pentru cancer

Se pare că Ben Affleck este fericit atunci când are diferite proiecte pe plan profesional.

„El prosperă atunci când are proiecte de muncă. A fost grozav și când vine vorba de copii. El face exact ce vrea. Pare foarte fericit”, a subliniat prietenul lui Jennifer Garner, fosta soție a actorului.

De asemenea, se pare că relația lui Jennifer Lopez și Ben Affleck a avut de suferit din cauza distanței, întrucât ea a călătorit mult cu munca, în ultima perioadă.

De când a revenit în brațele lui Affleck, în 2021, J-Lo a fost implicată în opt filme, în care a jucat și pe care le-a și produs.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton