De ce s-au despărţit, de fapt, Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan: „Nu-mi voi pune niciodată fiul în pericol”

.

Recent, Adriana Bahmuțeanu a anunțat oficial că relația ei cu americanul George Restivan s-a încheiat, generând un val de controverse și speculații. Cei doi, care au avut doar o logodnă religioasă într-o biserică din Ucraina, au decis să meargă pe drumuri separate după un an și trei luni de relație intensă. Bahmuțeanu, cunoscută pentru relațiile sale tumultoase din trecut, a preferat inițial să păstreze discreția în privința motivelor despărțirii, însă declarațiile ulterioare ale lui George Restivan au făcut lumină asupra conflictului dintre ei.

Adriana Bahmuţeanu şi George Restivan s-au cunoscut datorită lui Carmen Harra

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan și-au unit destinele într-o ceremonie religioasă în aprilie 2023, într-o biserică românească din Ucraina. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul prezicătoarei Carmen Harra, care a jucat rolul lui Cupidon.

George Restivan, locuind în California, a fost captivat de Adriana după ce a văzut-o într-un live cu Carmen Harra și a decis să traverseze oceanul pentru a fi alături de ea. Relația lor a fost descrisă ca fiind autentică și intensă, însă distanța și valorile schimbătoare au dus în cele din urmă la separare.

Citeşte şi: Cine este și cu ce se ocupă George, iubitul Adrianei Bahmuțeanu. Perechea s-a logodit după doar 1 lună și jumătate de relație

Citeşte şi: Adriana Bahmuțeanu, despre fostul mariaj cu Silviu Prigoană: „Avea un magnetism extraordinar”

Adriana Bahmuţeanu a anunţat despărţirea de George Restivan

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Adriana Bahmuțeanu a explicat că relația lor a fost frumoasă și plină de iubire, dar distanța și schimbările inevitabile în planuri și valori au contribuit la decizia de a se despărți.

„A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile și valorile comune se mai schimbă! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă”, a scris ea, potrivit click.ro.

În continuare Adriana Bahmuţeanu a subliniat că nu au fost căsătoriți legal, deci nu este vorba de un divorț, și a cerut respect pentru intimitatea lor. Mai mult decât atât, fosta soţie a lui Silviu Prigoană a mărturisit că încă de la începutul relaţiei au stabilit ca la fiecare jumătate de an să facă „bilanţul” relaţiei, pentru a afla dacă pot convieţui împreună sau nu.

Care a fost, de fapt, motivul despărţirii dintre George Restivan şi Adriana Bahmuţeanu

La scurt timp după anunțul Adrianei, George Restivan a avut o reacție vehementă pe rețelele de socializare, contrazicând afirmațiile fostei sale iubite. El a declarat că tensiunea în casă devenise insuportabilă după ce fratele vitreg al fiului său, Blake, s-a mutat cu ei în București.

„De când ne-am întors în București, anul trecut după vacanța de vară din California, tensiunea din aer era atât de densă încât o puteai tăia cu cuțitul în casa din București, în care am stat. Fratele vitreg al lui Blake s-a mutat cu noi și am știut, în acel moment, că s-a terminat pentru mine și Blake și că mai aveam puțin timp de petrecut în București. Fratele vitreg a fost gelos și rău cu Blake, fără să intru în detalii acum pentru că încă îmi trezește amintiri neplăcute. (…) Nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie. (…) Nu-mi voi mai pune niciodată fiul în pericol. Pur și simplu nu suntem obișnuiți cu certurile de familie, furie, gelozie și nu vreau să învăț să trăiesc așa”, a spus George Restivan pentru click.ro.

George a menționat că acest frate vitreg a manifestat gelozie și comportamente negative față de Blake, ceea ce a contribuit semnificativ la deteriorarea relației. Restivan a afirmat că a fost nevoit să plece din România pentru a-și proteja fiul de aceste certuri și tensiuni familiale.

Fiul vitreg al lui George Restivan ar fi cerut ca Adriana Bahmuţeanu să se întoarcă la Silviu Prigoană

George Restivan a făcut dezvăluiri detaliate despre motivele despărțirii, acuzându-l pe fiul cel mic al Adrianei Bahmuțeanu că ar fi încercat să o convingă pe mama sa să se întoarcă la fostul ei soț, Silviu Prigoană.

„Ceea ce a pus capăt a fost faptul că, chiar sub nasul meu, fiul iubitei mele îi cerea să se întoarcă la fostul ei soț pentru a fi din nou o familie împreună. Atunci am știut că este timpul să plecăm”, a adăugat el pentru sursa menţionată anterior.

Citeşte şi: Silviu Prigoană și soția lui, Mihaela, au ales locația pentru nuntă. În ce țară se vor cununa religios

George a mărturisit că aceasta a fost picătura care a umplut paharul și a decis să părăsească România cu fiul său, pentru a-l proteja de mediul tensionat. De asemenea, el a subliniat că nu mai dorește nicio legătură cu Adriana sau cu persoanele pe care le-a cunoscut prin intermediul ei.

„Nu vorbesc cu ei și nu o voi face niciodată! Nu sunt prieten cu Adriana și nici cu oamenii pe care i-am cunoscut cât am fost cu ea! Și nu vreau să le mai văd vreodată fețele!”, a mai spus George Restivan pentru aceeaşi sursă.

Adriana Bahmuţeanu a divorţat de cinci ori de Silviu Prigoană

Aceasta nu este prima despărțire controversată din viața Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta TV a avut o relație tumultuoasă cu Silviu Prigoană, de care a divorțat de cinci ori. Cei doi au împreună doi băieți, Eduard și Maximus, și au trecut prin multiple separări și împăcări de-a lungul anilor. Experiențele anterioare ale Adrianei au fost marcate de scandaluri și tensiuni publice, iar despărțirea de George Restivan pare să urmeze același tipar.

Despărțirea dintre Adriana Bahmuțeanu și George Restivan a fost marcată de conflicte și acuzații reciproce, evidențiind din nou dificultățile pe care le întâmpină vedeta TV în relațiile sale personale. Deși ambii parteneri au încercat inițial să păstreze discreția, tensiunile și dezvăluirile ulterioare au adus în prim-plan motivele reale ale rupturii lor. În prezent, George Restivan își continuă viața în America alături de fiul său, în timp ce Adriana Bahmuțeanu își reconstruiește viața, încercând să depășească încă o despărțire tumultuoasă.

Sursa foto: Facebook şi Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton