De ce s-a întors Lucian Viziru în România, după ce a stat șapte ani în Germania

.

Lucian Viziru s-a întors recent în România, după ce timp de șapte ani a trait în Germania împreună cu soția sa Ema și cu fiul lor, Mihai Adrian. Fostul membru al formației “Gaz pe foc” a dezvăluit recent care au fost motivele care l-au determinat să se întoarcă în țara natală.

Viziru a spus că pentru el și familia lui, viața în Germania era “prea liniștită”, ei dorindu-și ceva mai mult de atât, mai multe provocări.

Dacă vrei să duci o viață liniștită, calculată, fără griji și să muncești până nu mai poți, atunci da, în Germania poți să mergi să trăiești bine și liniștit! Eu, la un moment dat, am ajuns să mă întreb dacă «asta-i tot», adică mă trezesc dimineața, merg la muncă, muncesc șase zile pe săptămână și din când în când mai «trag» câte o vacanță? Am zis NU! Vreau mai mult și unde este mai bine? În România! – a mărturisit Lucian Viziru în matinalul “Dimineața cu noi”, de la Kanal D.

Citeşte şi: Ce soție frumoasă are Lucian Viziru! I-a oferit inelul de logodnă după 11 ani de căsătorie

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa la slujba de Paşte

Citeşte şi: Când începe noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva”

Citeşte şi: Alexandra Dinu cere poprire pe salariul lui Adrian Mutu de la Rapid

Actorul a mai precizat că și-a schimbat ocupația din cauza pandemiei de COVID-19. În prezent, Viziru se ocupă cu afaceri imobiliare și și-a lansat un podcast .

Deocamdată mă ocup de imobiliare și de YouTube mai mult. În pandemie, în lockdown, nu aveam ce să fac acasă și m-am apucat de YouTube, TikTok, chestii de genul ăsta și am observat că-mi place foarte mult. (…) Am venit cu profesia de instructor de tenis în România, dar am băgat-o în «sertar». Mă plictisesc… Îmi place să găsesc provocări noi de fiecare dată! Nu sunt genul de om căruia îi place să stea într-un singur loc și să facă aceleași lucruri. Mie îmi trebuie obiective – a adăugat artistul.

Vezi şi mâncăruri tradițioanle pe care să le încerci când ești în Germania!

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton