De ce o urau colegii pe Taylor Swift în liceu și cum s-a răzbunat artista pe ei, mai târziu. „Și-a făcut jocul!”

.

O femeie care spune că fost colegă de liceu cu Taylor Swift susține că mulți dintre colegii cântăreței au „urât-o” pentru că erau „geloși” pe ea când a început să aibă succes în muzică.

Jessica McLane, acum în vârstă de 32 de ani, a povestit că a urmat cursurile liceului Hendersonville din Nashville, Tennessee, cu Taylor (34 de ani), în 2006. La vremea aceea, starul pop debuta în lumea muzicală cu primul album care i-a purtat numele.

„Era multă gelozie!”

Taylor a crescut în Wyomissing, Pennsylvania. S-a mutat în Tennessee când avea 14 ani, pentru a putea urma o carieră în muzica country, și a fost elevă la liceul Hendersonville timp de doi ani și jumătate. Artista și-a finalizat studiile acasă, în sistem homechooling.

„Existau zvonuri despre ea că ar fi o ticăloasă. Toți o bârfeau”

Jessica a povestit în mediul online cum era artista în adolescență. Ea a spus că ei personal îi era greu să intre în vorbă cu Tylor. Iar ceilalți colegi o considerau foarte răutăcioasă.

„Am fost la același liceu cu Taylor Swift, am crescut în același oraș”, a spus ea într-un videoclip viral pe TikTok.

„Când a început să aibă super succes, majoritatea oamenilor o urau. Ține minte bine, aceștia erau colegii ei, nu niște străini de pe internet. Nu erau mulți oameni în liceu care aveau de spus lucruri drăguțe despre ea… Existau zvonuri despre ea că ar fi o ticăloasă. Toți o bârfeau – Ea a spus una, a spus alta, a fost răutăcioasă!”

Taylor a atras atenția mogulului muzical Scott Borchetta la o expoziție din industrie la Bluebird Café din Nashville în 2005, când avea 16 ani, iar el ajutat-o să semneze cu Big Machine Records și, în cele din urmă, a contribuit la lansarea carierei ei de succes.

Artista și-a lansat albumul de debut, intitulat Taylor Swift, în octombrie 2006. Acesta s-a propulsat rapid pe primele locuri din topurile muzicale, ajungând pe poziția cinci în Billboard 200 din SUA și rămânând în clasament mai bine de 150 de săptămâni.

Colegii o atacau constant pe Taylor, spunând că familia i-a cumpărat faima

Citeşte şi: Calvin Klein, surprins cu iubitul mai tânăr cu 46 de ani, după ce au fost la sală. Designerul a avut în trecut două soții

Citeşte şi: Sarah Jessica Parker și Matthew Broderick, o iubire ca în filme. Cum s-au cunoscut după tragedia în care el a accidentat mortal două femei

Citeşte şi: Cine este noul iubit al artistei Dua Lipa. Cântăreața și actorul au fost fotografiați sărutându-se în Beverly Hills

Citeşte şi: Acasă la Ramona Bădescu. Cum arată apartamentul cu terasă exotică din centrul Romei. „Am producție de lămâi. Mandarini. Mâncăm din copac!”

Dar Jessica spune că, pe măsură ce înainta în carieră, colegii ei „geloși” au început să răspândească diverse  zvonuri legate familia lui Taylor. Se spunea că i-ar fi „cumpărat faima” și că l-ar fi mituit pe Scott cu mulți bani pentru a-l determina să o ia sub lui. Ea a explicat că la vremea respectivă foarte mulți alți studenți „încercau să pătrundă în industrie” fără succes și au fost invidioși pe Taylor că a reușit.

„Era multă gelozie. Tinerii de 16 și 17 ani  încercau să aibă o carieră în muzică la Hendersonville, cântau în centrul orașului sau la cafeneaua locală, fără a câștiga premii. Nu este ca și cum acești oameni nu erau fost talentați, dar cei mai mulți nu reușesc. De asemenea, pe atunci, Taylor nu avea un control la fel de bun asupra vocii ei ca acum, așa că erau mulți din liceu care știau că sunt mult mai buni din punct de vedere vocal” – a explicat Jessica.

Ea a adăugat că băieții care au inspirat-o pe artistă în unele dintre melodiile ei au fost nemulțumiți după ce ea a început să lanseze muzică despre ei. Acest lucru care a atras și mai multă ură asupra vedetei: „De asemenea, băieții despre care scria în aceste melodii erau încă la școală, erau acolo. Și acum există cântece de succes despre ei, în care ea vorbește despre ce iubiți ticăloși au fost.”

@much Naw #TaylorSwift is lowkey petty 🤣 via @jessicamclane #SwiftTok #TaylorNation #TaylorsVersion #Swiftie #Midnights ♬ original sound – MuchMusic

Taylor a părăsit școala după doi ani și jumătate și și-a finalizat studiile acasă.

„2009 este anul în care ea și-a făcut jocul”

Trei ani mai târziu, în 2009, Jessica și-a amintit că Taylor și-a invitat întreaga clasă la Country Music Association Awards, unde a interpretat cântecul ei de succes “Fifteen” și de unde a plecat acasă cu patru premii diferite. Jessica este de părere că artista le-a cerut foștilor ei colegi de clasă să participe la eveniment doar pentru a le arăta cât de departe a ajuns.

„După cum știm cu toții, 2009 este anul în care ea și-a făcut jocul. Ne-a invitat la CMA-uri s[ ne dea peste nas, pentru a ne spune – Să vă ia naiba pe toți! Și am meritat-o. Așa că pentru Taylor, touché, acela a fost un an bun” – a mai spus Jessica.

Unii internauți au acuzat-o pe Jessica că minte cu privire la legătura ei cu celebra cântăreață în secțiunea de comentarii. Dar ea a răspuns ulterior, arătându-le tuturor o fotografie a lui Taylor din liceu.

Foto – Instagram / TikTok / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton