De ce nu vrea Randi să concureze la Survivor sau Asia Express. Artistul a dat cărțile pe față: „Îți faci rău”

.

Randi este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și multă lume ar vrea să aibă ocazia să îl vadă pe acesta mai mult la televiziune. Artistul în vârstă de 40 de ani a dezvăluit că a primit propuneri de la două dintre cele mai urmărite emisiuni, Survivor și Asia Express, însă a refuzat de fiecare dată.

Andrei Ropcea, pe numele său adevărat, a explicat de ce a ales să nu facă parte din concurenții acestor două producții. Deși a primit propuneri de la aceste două mari producții, artistul mărturisește că i-ar fi plăcut să participe la o cu totul altă emisiune.

Randi a refuzat să participe la Survivor și Asia Express

Randi a fost căutat de producătorii Survivor și Asia Express, însă a ales de fiecare dată să refuze propunerile primite pentru a participa la aceste show-uri. Însă, spune el, ar fi acceptat cu drag o propunere din partea X Factor, pentru rolul de jurat.

Invitat în emisiunea Cancan Exclusiv, Randi a mărturisit că a fost contactat atât de Pro TV cât și de Antena 1 pentru a face parte din concurenții a două dintre cele mai urmărite producții televizate.

„Am fost chemat la America Express de ceva ani, dar trebuia să mă rup de studio și mereu m-au prins în planuri. Acum dacă mi-ar zice «hai să mergi!», aș zice că trebuie să termin albumul ăsta, apoi să îl promovez și eu chiar cred că o să cânt peste tot în lume. Eu nu pot să las asta, am avut priorități”, a declarat Randi.

Citește și: Randi este singur de 9 ani: “Nu iau decizii pe viață într-un mod emoțional”/ Interviu exclusiv

Citește și: Cum arată frații Danei Rogoz. Gestul emoționant făcut pentru Radu: „Am plâns de mai multe ori”

De asemenea, el spune că la Survivor nu se duce din cauza faptului că există riscul unei accidentări serioase.

„La Survivor nu m-am dus pentru că se rup oase acolo. Și eu chiar am lucrat mult la corpul ăsta, nu vreau să mă întorc ologit. Mi-a zis cineva care a câștigat acolo cum dormeau, de ce să mă chinui pe mine acum de dragul oamenilor de acasă?! Nu!”, a explicat artistul.

Artistul și-ar fi dorit să fie jurat la X Factor

Deși spune că ar fi făcut față cu brio provocărilor din Republica Dominicană, Randi a explicat că nu vrea să se accidenteze.

„Sunt rezistent, sunt răbdător, sunt muncitor, dar nu vreau să mă chinui. Dacă nu mănânci, nu dormi, apoi te pun oamenii ăștia să faci sport, să te târăști, îți faci rău. Poți să-ți rupi mâini, picioare, nu vreau să mă accidentez de dragul unei emisiuni, niciodată nu o să fac asta”, a precizat artistul.

Totuși, Randi este de părere că s-ar potrivit mai bine în rolul de jurat.

Citește și: Giulia Anghelescu și Vlad Huidu vorbesc despre infidelitate, după 12 ani de căsnicie. „Nu se întâmplă așa, peste noapte” / Exclusiv

Citește și: Cât costă o pereche de blugi marca Oana Zăvoranu. Vedeta și-a lansat prima colecție de haine

„Le-am spus asta ultima dată când m-au sunat pentru Asia sau America Express. «Puneți-mă și pe mine în juriu, că vorbesc bine, am experiență mai mare decât oamenii pe care îi aveți acolo acum»”, a povestit el.

Întrebat dacă se referea la X Factor, Randi a spus: „Da, în special. Probabil că nefiind atât de vizibil în online, pentru că nu mă maimuțăresc și nu simt nevoia să vorbesc despre tot ce fac, de dimineața până seara, poate că ăsta e un factor care mă dă în spate uneori, atunci când oamenii ăștia se gândesc pe cine să aleagă în juriile de genul ăsta. Nu contează cine e mai acreditat, cine are un background mai mare, ci cine e mai vizibil în online și pe cine vrea să vadă lumea”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Randi

Sursă foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton