De ce nu vrea Mick Jagger să le lase copiilor săi întreaga avere. Artistul are în cont peste 500 milioane dolari

.

Mick Jagger, unul dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali, are o avere uriașă, de 500 milioane dolari. De asemenea, el este tatăl a opt copii cărora se pare că nu intenționează să se lase întreaga sa avere, după ce se va stinge din viață.

Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel și Deveraux sunt cei opt urmași ai celebrului rocker pe care i-a făcut cu cinci femei diferite. Însă, acesta s-a ocupat de toți și s-a asigurat că duc o viață bună, fără lipsuri.

Mick Jagger nu vrea să își lase averea de 500 milioane dolari copiilor săi

Mick Jagger are o avere de aproximativ 500 milioane dolari, iar o eventuală vânzare a catalogului muzical The Rolling Stones i-ar mai aduce în cont alte câteva sute de milioane. Dar acesta nu vrea ca toți banii să ajungă la cei opt copii ai lui, după ce va muri.

Într-un interviu recent acordat Wall Street Journal, artistul în vârstă de 80 de ani a vorbit despre posibila vânzare a catalogului muzical al celebrei trupe.

Potrivit acestuia, această vânzare ar aduce formației un venit de jumătate miliard dolari, iar averea lui ar crește considerabil.

Jagger a dat de înțeles că banii ar trebui să meargă la organizațiile de caritate în loc să fie împărțiți între cei opt copii ai săi.

„Copiii nu au nevoie de 500 milioane dolari pentru a trăi bine. Să fim serioși”, a glumit el.

„Ai putea face ceva bun în lume (n.r. cu acei bani)”, a completat artistul.

Citește și: Mick Jagger s-a logodit cu balerina Melanie Hamrick, mai tânără decât el cu 43 de ani. Cum arată inelul

Citește și: Harry, după ce a văzut scenele intime cu Meghan Markle în „Suits”. „Ar fi nevoie de șocuri electrice pentru a-mi scoate acele imagini din cap”

În altă parte a interviului, cântărețul englez a dezvăluit cum speră că moștenirea lui Stones va continua mult după plecarea lui.

„Poți avea o afacere postumă acum, nu-i așa? Poți avea un turneu postum”, a menționat el.

„Tehnologia a evoluat cu adevărat de la ABBA (show-ul virtual „Voyage”)”, a precizat Mick Jagger.

Solistul Rolling Stones are opt copii cu cinci femei

Legenda rock’n’roll Mick Jagger poate fi un muzician faimos, dar este și tatăl a opt copii. Cântărețul și-a întâmpinat primul copil, o fată, Karis (52 ani) cu actrița Marsha Hunt, în anul 1970.

În anul următor, s-a căsătorit cu fosta soție Bianca Jagger. Din acel mariaj s-a născut cea de a doua lui fată, Jade, acum în vârstă de 51 de ani.

Citește și: Charles se dă în vânt după o singură băutură. O consumă și când ajunge în România, într-un pahar specific

Citește și: Pamela Anderson, nemachiată și complet schimbată la un eveniment monden. O mai recunoști?

Jagger are, de asemenea, patru copii cu fosta soție Jerry Hall, cu care a fost căsătorit din 1990 până în 1997: două fete, Elizabeth, 39 de ani, și Georgia May, 31 de ani, și doi băieți, James, 38 de ani, și Gabriel, 25 de ani.

Fiul său Lucas (24 ani) a venit pe lume în anul 1999, în urma relației cu modelul Luciana Morad Gimenez.

În 2016, s-a născut cel mai mic copil al lui Jagger, fiul Deveraux, în vârstă de 6 ani, pe care îl împarte cu iubita Melanie Hamrick.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Mick Jagger

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton