De ce nu vrea Cătălin Dobrescu să dezvăluie motivul divorțului de Oana Radu și ce spune despre o nouă relație: „Mental nu sunt 100% bine!”

.

Cătălin Dobrescu a făcut noi declarații despre divorțul de Oana Radu. Antrenorul de fitness spune că nu vrea să dezvălui cine a fost vinovat pentru despărțire.

Dobrescu și cântăreața Oana Radu s-au despărțit în 2023, după un mariaj de trei ani. Cei doi au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2019, iar anul următor s-au căsătorit. În timpul relației, Cătălin Dobrescu i-a fost manager artistei. Despărțirea lor a venit în momentul în care între cei doi începuseră să apară neînțelegeri serioase.

Cătălin Dobrescu: „Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult!”

„E un subiect foarte sensibil. Sunt într-o perioadă foarte, foarte grea a vieții mele, aș putea să spun cea mai grea a vieții mele de până acum. Treaba asta m-a cam dărâmat. Cel mai tare m-a dărâmat faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume.

Pur și simplu suntem atât de la fel încât ne respingem. Asta e tot ce pot să spun. Semănăm foarte tare și chestia asta cred că ne-a făcut rău. Am stat foarte mult timp împreună. Când ai o persoană și la muncă și acasă cred că dăunează relației. Emoțional nu sunt cel mai bine din viața mea și avem refulare în mâncare. Emoțional sunt praf” – povestea Oana Radu, în podcastul găzduit de cântărețul Jorge.

După despărțire, Cătălin Dobrescu spune și el că modul lor diferit de gândire a fost principalul motiv pentru care au pus capăt căsniciei.

„Din păcate, am pus capăt acestei căsnicii. Cu părere de rău spun treaba asta. Nu suntem într-o situație foarte bună, dar din cauză că avem opinii diferite, gândim diferit, cred că e cea mai bună alegere pentru noi, amândoi. Avem gândiri diferite și atunci ajungem să nu ne mai simțim bine.

Noi ne-am iubit foarte mult, am stat împreună foarte mult. Nu am ce să îi reproșez Oanei”,  a declarat anul trecut Cătălin Dobrescu, la Xtra Night Show.

Citeşte şi: Închisoare pe viaţă pentru criminalul fostului iubit al cântăreţei Oana Radu

Citeşte şi: Oana Radu, despre drama din copilărie care i-a marcat viața: „Ne-a părăsit când aveam trei săptămâni!”

Citeşte şi: Oana Radu, tratată de medicul lui Celine Dion şi al lui Al Pacino pentru chisturile pe corzile vocale. Verdictul primit

Citeşte şi: Cătălin Dobrescu, dezvăluiri despre relația cu Oana Radu. Ce spune despre divorț: „E cea mai bună alegere”

Cătălin Dobrescu: „Am divorțat că am considerat noi că nu ne înțelegem!”

Recent, antrenorul de fitness a vorbit din nou despre subiectul divorțului și a precizat că nu va dezvălui niciodată cine a fost vinovat pentru separarea de Oana Radu, pentru că este o problemă personală, care trebuie să rămână între ei. În plus, dacă va avea vreodată nevoie, Dobrescu este dispus să o ajute pe artistă.

„Dacă am divorțat, spun doar atât. Am divorțat că am considerat noi că nu ne înțelegem, iar dacă a fost vina mea sau dacă a fost vina ei niciodată nu am să spun la televizor, pentru că eu mă consider un bărbat în toate mințile și nu am să o defăimez pe fosta mea soție vreodată sau ea pe mine. Dacă are nevoie de ajutorul meu, o să o ajut în continuare. Ea are viața ei, eu am viața mea” – a dezvăluit el, pentru sursa amintită mai devreme.

Legat de o nouă relație, Cătălin Dobrescu a ținut să precizeze că nu este încă momentul să-și reface viața amoroasă.

„La noi relații nu sunt dispus, pentru că mental nu sunt 100% bine și consider că aș sări din lac în puț. Momentan nu am timp deloc. Locuiesc singur aici la Craiova” – a adăugat acesta.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton