De ce nu și-a dus niciodată Iana Novac copiii la grădiniță. „Am discutat cu mai mulți medici”

.

Iana Novac și Octavian Dobrotă au 20 de ani pe căsnicie și doi copii superbi, pe Erika de 9 ani și pe Alexandru de trei ani. Spre deosebire de alți părinți celebri care își trimit moștenitorii de la vârste fragede la grădinițe particulare de prestigiu și cheltuie sume exorbitante, artista a ezitat să facă acest pas.

Iana și soțul ei nu și-a dus niciodată copiii la grădiniță și au preferat să îi lase cu bunicii. Deși mulți i-au acuzat pentru asta, artista are o explicație și nu regretă decizia luată.

De ce nu și-a dus Iana copiii la grădiniță

„Nu mi-am dus niciodată copiii la grădiniță din două motive. În primul rând că au parte de bunicii lor și mi se pare absolut normal să stea tot timpul înconjurați de dragostea lor, în al doilea rând, experiența mi-a arătat că tot ceea ce se spune legat de faptul că fac imunitate la grădiniță este un mit. Eu pe fetița mea nu am dus-o deloc la grădiniță și toți m-au acuzat și mi-au spus că în momentul în care va merge la școală se va îmbolnăvi.

Nu a fost așa, are o imunitate atât de puternică încât nu se îmbolnăvește. Am discutat cu mai mulți medici pe acest subiect și am ajuns la concluzica că, cu cât mai des se îmbolnăvește, cu atât mai mult își slăbește imunitatea”, mărturisește Iana Novac, conform Spynews.ro.

Solista spune că astfel a reușit să nu aibă probleme cu copiii, deși nu îi spală de 100 de ori pe mânuțe și nu îi protejează excesiv. Erika nu s-a îmbolnăvit des, dar nici Alexandru nu a dobândit vreo afecțiune.

„În felul acesta își fac imunitatea, nu în momentul în care se îmbolnăvesc”

„Nu îi spălam de 100 de ori pe zi pe mânuțe, nu îi ținem ca într-o cușcă. Copiii mei sunt copii normali, merg se joacă, câteodată poate nu îi spăl pe mâini, dar în felul acesta își fac imunitatea, nu în momentul în care se îmbolnăvesc, nu o boală îi face imunitate copilului. Nici cu cel mic nu am avut probleme”, a mai declarat artista.

Citeşte și: Cine este soția lui Dan Capatos. Momentul care le-a încercat cel mai mult relația: „Nu îmi simțeam mâna”

Citeşte și: Jean-Paul Belmondo și Ursula Andress, o iubire tulbure. Actorii și-au părăsit partenerii de viață ca să fie împreună

Citeşte și: Damian Drăghici și iubita lui, Cristina Stroe, una dintre echipele noului sezon Asia Express 2024 / Exclusiv

Citeşte și: Dan Ciotoi, diagnosticat cu cancer la colon. Cum se simte liderul trupei Generic: „Nu mă feresc să spun”

Iana Novac: „Erika nu vrea, reacționează urât ori de câte ori aude”

Iana Novac recunoaște că și-ar mai dori urmași, dar copiii ei nu își mai doresc frățiori, pentru că nu vor să îi împartă, așa că le respectă dorința. Ea recunoaște că un ajutor neprețuit în creșterea lor primește de la bunici. Părinții vedetei locuiesc aproape și au grijă de Erika și Alexandru când situația o cere.

„Nu ne gândim la încă unul! Îmi plac enorm copiii, m-am îndrăgostit de la nașterea Erikăi profund de ei! Dacă ar fi după mine, aș avea casa plină de copii, doar că nu este așa de simplu cu ei, chiar dacă am ajutoare, mama mea este lângă mine, părinții mei ne ajută! Mie mi-ar plăcea foarte mult, dar copiii mei nu își doresc frățiori. Sunt foarte egoiști și nu vor să ne împartă.

Dacă ar fi după mine, eu aș fi pregătită. Erika nu vrea, reacționează urât ori de câte ori aude. Nu vrea să ne împartă, a zis că este suficient că ne-a împărțit cu Alexandru. Părinții mei sunt vecinii noștri! Suntem vecini de case și este superb. Suntem împreună, dar separat. Sunt în permanență cu noi, când plecăm ne ajută cu copiii, care rămân pe mâini bune”, adaugă vedeta.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton