De ce nu și-a dorit Bianca Brad o relație cu designerul Cătălin Botezatu. „A fost foarte îndrăgostit de mine!”

.

Bianca Brad (55 de ani) a dezvăluit de ce nu și-a dorit o relație cu Cătălin Botezatu (56 de ani), deși designerul a fost îndrăgostit de ea în trecut.

În tinerețe, Bianca Brad făcea furori cu frumusețea ei în showbiz-ul autohton. Iar după ce a fost numită Miss România în anul 1990, i s-a deschis drumul către lumea mondenă și către celebritate. Întâmplarea face că designerul Cătălin Botezatu a cunoscut-o înainte ca ea să primească titulatura de cea mai frumoasă femeie din România. Și, așa cum era de așteptat, s-a îndrăgostit de ea. La momentul respectiv și el era unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi.

„A fost foarte îndrăgostit de mine”

Bianca Brad a povestit recent că l-a întâlnit pe Botezatu înainte de de Revoluția din ’89, la examenul de admitere la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Caragiale”, cunoscută drept IATC în perioada comunistă).

”Pe Cătălin l-am cunoscut la examenul de admitere la facultate la IATC. Ne-am cunoscut în sala de așteptare a facultății, eram foarte mulți studenți, înainte de Revoluție. Erau peste 250 de candidați pe un loc. Pentru că eram prea mulți, ne-au grupat pe alfabet. Eu am nimerit în aceeași grupă, cred că atunci a avut o sclipire” – și-a amintit fosta Miss România, despre momentul în care l-a cunoscut pe celebrul designer într-un interviu pentru ego.ro.

Bianca Brad a spus apoi că știa că Botezatu era “foarte îndrăgostit” de ea, dar sentimentele ei nu erau aceleași ca ale lui. Așadar între ei doi nu putea fi nimic pe plan amoros.

Citeşte şi: Bianca Brad nu mai folosește fond de ten și ojă după ce a trecut prin lupta cu cancerul. „Am fost nevoită!”

Citeşte şi: Tania Budi, despre traumele din copilărie: „Tata era un om foarte dur! Am crescut în mine frica de oameni”

Citeşte şi: Tania Budi, despre secretul unei siluete de invidiat la 55 de ani. „Mănânc orice, dar… „

Citeşte și: Cu cine regretă Cătălin Botezatu că nu s-a căsătorit: „Când am cunoscut-o arăta ca un înger”

“Eu nu am fost niciodată genul să fac primul pas. De atunci era extravagant. A fost foarte îndrăgostit de mine. Eu nu am fost, îmi pare rău că a suferit după mine. Am cunoscut-o pe mama lui, care l-a crescut extraordinar de frumos. Am fost corectă față de el, am rămas amici”, a continuat ea.

Cătălin Botezatu a vrut să se însoare cu Tania Budi

Nu doar Bianca Brad i-a picat cu tronc lui Botezatu în tinerețe, ci și alte frumuseți din lumea mondenă a acelor vremuri, cum este Tania Budi (55 de ani). Cătălin a recunoscut că Tania i-a pus inima pe jar și l-a făcut să-și dorească să o ia de soție.

„Pentru mine Tania Budi e un înger, deși voi nu știți, și acum arată superb. Când eu am cunoscut-o arăta ca un înger, vă jur! Cu niște ochi superbi, la fel de superbi sunt și acum, cu un păr superb. Era un timbru, vorbea, vorbește calm.

Este o femeie pe care o iubești de la început până la sfârșit și care nu are vârstă. Cu Tania Budi am vrut să mă însor, iar mama mea mi-a spus tot timpul și îmi spune și acum: ‘Femeia pe care tu trebuia să o iei de soție și care ți-ar fi făcut cei mai frumoși copii era Tania Budi!’ De altfel cu ea a fost de acord, cu celelalte nu, le-a urât! Asta e mama”, a mărturisit designerul acum câteva luni, pentru sursa amintită anterior.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton