De ce nu se uită Gina Pistol la „Chefi la Cuțite” și „America Express”. Dezvăluiri făcute cu lacrimi în ochi

.

Gina Pistol a renunțat la televiziune la începutul acestui an, lăsând în urmă cele două emisiuni pe care le-a prezentat timp de mai mulți ani. Acum, cu lacrimi în ochi, soția lui Smiley a mărturisit că simte lipsa celor două producții și spune că nu se poate uita la televizor nici la Chefi la Cuțite, nici la America Express.

Lumea mondenă a rămas uimită în ziua în care Gina Pistol anunța că se va retrage din televiziune pentru o perioadă, pentru a se putea dedica familiei sale și, în special, creșterii fetiței ei, Josephine. În tot acest timp, Gina spune că s-a axat și pe starea ei emoțională, pentru că, o bună perioadă timp timp, nu s-a simțit prea bine.

De ce nu se uită Gina Pistol la Chefi la Cuțite și America Express

Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Gina Pistol a mărturisit că îi este dor de echipele din spatele celor două emisiuni de la Antena 1, însă nu este pregătită să revină pe micile ecrane. Totuși, fosta prezentatoare a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că nu se poate uita la show-urile care acum sunt prezentate de Irina Fodor.

„Mie îmi e dor de echipă, îmi lipsește. Îmi lipsește și Asia Express. Acele două proiecte sunt proiecte în care am investit foarte mult emoțional. Că eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta, eu nu mă bag ca să-l văd ca pe un business, din păcate. Mă bag pentru că eu cred în el și vreau să fac tot ce stă în puterea mea să iasă bine. Și sunt două proiecte care au loc în sufletul meu și îmi lipsesc. Dar eu am nevoie un pic de mine să mă adun și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie”, a afirmat Gina Pistol.

Întrebată de Damian Drăghici dacă se uită la Chefi la Cuțite și America Express, Gina a mărturisit că alege să nu facă acest lucru.

„Nu, că mă doare. Nu pot să mă uit. Și asta (n.r. o emoționează) și știi când crești ceva, nu un copil, când crești o plantă, o uzi tu și pui îngrășământ și îi cureți fiecare frunză și îi dai energie, e a ta, și pe urmă să o vezi așa… închizi ochii și treci pe lângă și te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc”, a explicat ea.

De ce prefera Gina Pistol producția America Express

Totodată, Gina a afirmat că cel mai mult i-a plăcut să prezinte America Express, datorită faptului că putea să călătorească mai mult și să vadă locuri și oameni noi.

„Pe sufletul meu era Asia Express. Eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, sunt un om căruia îi place să descopere locuri. Pe mine dacă mă închizi într-un birou, m-ai omorât. Nu pot. Eu trebuie să fiu liberă, trebuie să cunosc oameni, să văd locuri, să simt energia loculurilor, să mă bucur vizual cu tot felul de peisaje. Eu omul ăsta sunt”, a precizat soția lui Smiley.

„Mă mai uit din când în când la ce postează pe paginile de Instagram, dar nu pot, mă doare, mă răscolește”, a mai spus ea.

Citește și: Cum îi vor explica Smiley și Gina Pistol fiicei lor cu ce se ocupă: „Nu vreau să fie genul de copil «bă, tu știi cine e tata?»” / Video

Citește și: Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională” / Video

Citește și: George Ivașcu, între familie și carieră. Cum arată viața unui actor îndrăgostit de teatru „Am învățat să plâng râzând” / Exclusiv

Citește și: Delia a spus din ce motiv și-a întrerupt ședințele de terapie. „Am zis că nu vreau asta”/ Video

Gina Pistol, despre anxietate și depresie

Gina Pistol spune că, deși a fost fericită în toată perioada în care a prezentat Chefi la Cuțite și America Express, s-a neglijat pe ea însăși și trăirile ei, iar acum suferă din această cauză.

„În anii în care am prezentat cele două proiecte, care au fost perioade minunate din viața mea, dar eu cam 4-5 luni din an, eu nu-mi aparțineam. Că eram supărată, că eram ciufută, că eram nervoasă, că mă dureau ovarele, că mă dureau nu știu ce, că eram supărată cu al meu sau că eram despărțită sau nu știu, că aveam o suferință, eu atunci când intram în platou trebuia să fiu… Eu nu mi-am dat seama ce înseamnă asta, dar acum fac terapie ca să le rezolv pe toate”, a declarat Gina Pistol.

Aceasta a explicat că a muncit foarte mult pentru a ajunge unde se află acum, dar totul a venit cu un preț foarte mare, pe care încă îl plătește.

„Pentru că e foarte greu să nu îți poți trăi emoțiile atunci când le simți. Eu ce făceam? Le puneam repede într-un sertar, închideam sertarul și gata. Pentru că oamenii mă știu într-un fel. Toate stările pe care eu nu mi-am permis să le trăiesc la momentele potrivite, ele sunt acum: „ce faci simpatico? Suntem și noi pe aici”. Și eu acum încerc să le îmbrățișez pe toate”, a mai spus Gina Pistol.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Gina Pistol

Sursă foto: Facebook, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton