De ce nu se aștepta Raluca Moianu ca fiica ei să fie însărcinată. „Nu m-am gândit. După ce a cerut-o eu le-am zis!”

.

Raluca Moianu a vorbit recent, mai pe larg, despre evenimentele care au avut loc în viața fiicei ei în ultima perioadă. Mara s-a căsătorit în urmă cu o săptămână și tot atunci a anunțat că va avea un copil. Tânăra împlinește 20 de ani la începutul anului viitor, în ianuarie.

Raluca Moianu, suprinsă să afle că va deveni bunică

Raluca Moianu a fost soacră mică sâmbăta trecută, pe 28 septembrie, la nunta fiicei sale. Mara s-a căsătorit cu Virgil Boglea, despre care se știe că are 33 de ani și că profesează ca avocat. Mara și Virgil au dezvăluit atunci că urmează să devină părinți anul viitor. Cei doi locuiesc deja împreună și s-au logodit în iunie. Invitată în emisiunea de la Pro TV a lui Cătălin Măruță, Raluca Moianu a spus că a fost luată prin surprindere de vestea că va deveni bunică. Jurnalista a precizat că se aștepta ca fata ei, care este în anul II la Drept, să-și termine mai întâi studiile, să înceapă o carieră iar abia mai apoi să facă un copil.

„Eu mă așteptam, recunosc că mă așteptam, dar nu mă așteptam chiar așa repede. Atunci când mi l-a prezentat pe Virgil m-am gândit că e băiat serios așa și că aici o să fie o treabă foarte serioasă, dar nu m-am gândit că se întâmplă așa repede și oricum nu m-am gândit la povestea cu copilul că o să vină atât de repede.

Mai ales că după ce a cerut-o eu le-am zis: ‘Eu nu am nimic împotrivă, vreau să fiți fericiți, eu mă bucur pentru voi, dar rugămintea mea e să nu faceți copil foarte repede, să termine și ea facultatea’. În capul meu era un șablon, era modelul ăla că trebuie să termini facultatea, să intri în Barou ori în Camera Notarilor și după aceea vin copiii. Ei nu! Fiica mea a hotărât altfel!” – i-a spus Raluca Moianu lui Cătălin Măruță.

Citeşte şi: Primul lucru pe care l-a făcut Teo Trandafir când a aflat că Raluca Moianu va deveni bunică. „Jesus Christ! Mamaie!” Reacția spumoasă a prezentatoarei

Citeşte şi: Raluca Moianu, despre relația cu fiica ei, la 5 ani de la moartea fostului soț: „A fost foarte complicat”

Citeşte și: Anunțul făcut de Raluca Moianu la cinci ani de la moartea soțului. „Mara o să fie de acord!”

Citeşte şi: Cum și-a ajutat Raluca Moianu fiica să treacă peste decesul tatălui

Când a aflat că fiica ei se va căsători

Jurnalista a mai precizat că l-a cunoscut pe actualul ginere la începutul acestui an și a aflat că se va căsători în iunie.

„Pe Virgil l-am cunoscut în iarnă, la începutul anului. În iunie, când a cerut-o de nevasta, m-au anunțat că se căsătoresc în septembrie. Eu am zis atunci că până în septembrie mai e o grămadă de timp. A fost frumos! Sunt tineri, sunt entuziaști, sunt frumoși, e bucuria aia pură. Și un copil vine cu multă bucurie în orice familie! Așa că abia îl aștept! Eu le-am zis că o să fie băiat, că așa simțeam, și da, o să fie băiat. Cred că la sfârșit de martie (n.r. – atunci naște fiica Mara). Da, bunica Raluca!”- a adăugat jurnalista.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton