De ce nu s-ar mai înţelege Cristina Șişcanu şi Mădălin Ionescu cu finii lor, Gabriela Cristea şi Tavi Clonda: „Depăşeşte limitele imaginaţiei”

.

Relațiile din showbiz sunt adesea complicate și imprevizibile, iar ruptura dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu de Gabriela Cristea și Tavi Clonda nu face excepție. Deși cele două familii au fost odată extrem de apropiate, prietenia lor s-a destrămat, lăsând fanii să se întrebe ce anume a dus la această distanțare.

Ce a spus Cristina Şişcanu despre relaţia cu Gabriela Cristea şi Tavi Clonda

Cristina Şişcanu cu Mădălin Ionescu au fost naşii de cununie ai prezentatoarei TV Gabriela Cristea şi a lui Tavi Clonda, devenind mai mult decât prieteni: o familie, în adevăratul sens al cuvântului. Cei patru au avut o relaţie foarte frumoasă, deseori şicanându-se într-un mod amuzant pe social media, spre deliciul fanilor. Însă la un moment dat, s-a produs o distanţare bruscă între ei, fiind o ruptură pe care au sesizat-o chiar şi fanii lor, dat fiind că aceştia nici nu se mai urmăresc nici macar pe reţelele de socializare.

Recent, în interviul acordat pentru viva.ro, Cristina Șișcanu a explicat că evită să discute despre ruptura dintre familia ei şi familia Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda, din respect pentru copiii lor.

Acesta este un subiect pe care evit să-l abordez din respect pentru copiii noștri, pentru fetele noastre, care se înțelegeau foarte bine”, a spus Cristina Şişcanu pentru viva.ro.

Citeşte şi: Cum a început relația dintre Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. „Două luni am stat zilnic pe prima pagină a ziarelor”

Citeşte şi: Fiul lui Mădălin Ionescu a împlinit 20 de ani. Ce afecțiune are Filip: „El nu prea mai poate fi ajutat”

În cadrul aceluiași interviu, Cristina Șișcanu a discutat despre natura prieteniei în lumea showbiz-ului, recunoscând că, deși există exemple de relații durabile, invidia și competiția sunt realități frecvente.

Eu vreau să cred că există… Foarte rar, dar da! Mai văd persoane cunoscute, pe rețelele de socializare, care sunt prietene de mult timp, au făcut și afaceri împreună, deci relațiile durează. Admir lucrul ăsta, e superb! 

În prietenii însă, în momentul în care simți invidia, trebuie să te rupi, pentru că relația nu duce nicăieri. Trebuie să te înconjori de persoane care se bucură de realizările tale. Eu, de exemplu, sunt competitivă, dar nu invidioasă și aș putea să fiu prietenă cu cineva care-mi este și competiție, pentru că sunt corectă și delimitez foarte bine lucrurile”, a adăugat Cristina Şişcanu pentru sursa menţionată anterior.

Cristina Şişcanu a mai mărturisit că este de părere că prietenia autentică este bazată pe sprijin și admirație reciprocă, nu pe rivalitate sau invidie. Cu toate acestea, atunci când invidia se instalează, ruptura devine inevitabilă, așa cum s-ar fi întâmplat în cazul său.

Citeşte şi: Ce cadou de 95.000 de euro a primit Cristina Șișcanu de Valentine’s Day. „Am crezut că mi se oprește inima!”

Citeşte şi: Gabriela Cristea, cerere în căsătorie cu peripeții, în Veneția. Tavi Clonda, detalii rare despre moment: „Primul ei cuvânt a fost «nu»”

De ce nu ar mai vorbi Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu cu Gabriela Cristea şi Tavi Clonda

Deși nu a dorit să ofere detalii clare despre motivele care au dus la distanțare, fanii au fost atenți la comportamentul celor patru pe rețelele de socializare. De la prietenie și întâlniri frecvente, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu cu Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au ajuns să nu se mai urmărească deloc online.

Se speculează că ar fi existat acuzaţii în ceea ce o priveşte pe Cristina Şişcanu, că ar fi copiat ideile de conținut din social media de la Gabriela Cristea, ceea ce a generat și mai multă tensiune între cele două cupluri. Mădălin Ionescu a adus și el în discuție aceste aluzii în mediul online, sugerând că ideile lor ar fi fost preluate de alții, dar fără a menționa explicit de cine.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, dezvăluiri după 9 ani de mariaj cu Tavi Clonda: “Vocația lui cea mai mare în această viață este să fie tată”/ Exclusiv

Credeți că m-am oprit doar la o tigaie? S-au mai ‘lipit de mine niște lucruri utile în bucătărie”, discuția avută cu soțul ei i-a făcut pe fani să bănuiască la cine se referea vedeta.

Vezi că iar ți le copiază și după aia vor spune că te-ai luat după nu știu cine, vezi că mâine-poimâine își ia și ea, o tanti, vorbim despre o tanti”, a zis Mădălin Ionescu.

Nu mă interesează, eu știu cine sunt și ce fac”, a fost replica Cristinei Șișcanu.

Unul dintre fanii lor a comentat imediat: „M-a distrat și faza cu își cumpără și tanti. Dar chiar mă întreb ce s-a putut întâmpla de ați ajuns în asemenea situație cu cei doi…”

Ce s-a întâmplat depășește limitele imaginației”, a răspuns Cristina Șișcanu, fără a dezvălui exact motivele, potrivit romaniatv.ro.

Sursa foto: Intagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton