De ce nu s-a căsătorit Sandra Bullock cu „dragostea vieții ei”, Bryan Randall. Mărturisirile emoționante ale actriței

.

Sandra Bullock (59 de ani) este în doliu după moartea partenerului ei, Bryan Randall. Bărbatul, pe care actrița îl numea „dragostea vieții lui”, a murit pe 5 august 2023, la vârsta de 57 de ani, după ce în ultima perioadă a vieții s-a luptat cu scleroza laterală amiotrofică (SLA).

Sandra Bullock a ținut starea iubitului ei departe de ochii publicului, iar cele mai multe detalii despre problemele de sănătate ale acestuia au ieșit la iveală abia după moartea sa.

Sandra Bullock, despre Bryan Randall: „Am găsit iubirea vieții mele”

Ei s-au cuplat în 2015, după ce Bryan a fost ales de actriță să fie fotograful pentru petrecerea copilului ei. Câteva luni mai târziu, perechea a făcut publică relația lor. Deși au avut o poveste de dragoste superbă, cei doi nu au fost căsătoriți niciodată. Cu toate acestea, în 2017, au făcut schimb de jurăminte, mai mult de dragul copiilor, pentru ca ei să aibă dovada iubirii lor. Actrița are doi copii înfiați – un băiat, Louis (13 ani) și o fată, Laila (11 ani). Iar Bryan avea o fată adultă, Skylar, dintr-o relație anterioară.

Sandra Bullock a fost adesea întrebată de ce nu s-a căsătorit cu iubitul ei.

Într-o discuție cu Jada Pinkett Smith în 2021, starul de la Hollywood a explicat cât de fericită este în brațele lui Bryan, dezvăluind că nu simte nevoia de „o bucată de hârtie” pentru a-și exprima dragostea, notează Mirror. Sandra fusese căsătorită anterior cu Jesse James din 2005 până în 2010 și se pare că nu a simțit nevoia să treacă din nou prin acest proces. Despre James se spune că s-a despărțit din cauza infidelității lui.

Vorbind în emisiunea Red Table Talk, moderată de Jada, Sandra a spus: „Sunt o persoană care a trecut prin procesul de divorț. Am găsit iubirea vieții mele. Împărtășim doi copii frumoși – trei copii, și pe fiica lui mai mare. Este cel mai frumos lucru din toate timpurile.

„Nu trebuie să mi se spună să fiu prezentă în cele mai grele momente”

Nu vreau să spun faceți și voi așa cum fac eu, dar nu am nevoie de o hârtie pentru a fi un partener devotat și o mamă devotată.

Citeşte şi: Ce va face Sandra Bullock cu cenușa lui Bryan Randall. Gestul actriței are o însemnătate aparte

Citeşte şi: Bryan Randall, iubitul actriței Sandra Bullock, a murit. Fotograful s-a luptat cu o boală necruțătoare

Citeşte şi: Channing Tatum, la detectorul de miciuni. Cum a ajuns în biroul directorului, împreună cu Sandra Bullock

Citeşte şi: Sandra Bullock a dezvăluit că a fost îndrăgostită de Keanu Reeves

Nu trebuie să mi se spună să fiu prezentă în cele mai grele momente. Nu trebuie să mi se spună să țin piept greutăților. Deci, dacă asta ai… Gândește-te la ce fel de părinte ar fi el. Gândiți-vă la ce fel de părinti ați fi amândoi. Și dacă s-ar întâmpla ceva? Ați fi amândoi niște părinți grozavi pentru acești copii chiar dacă nu ați reuși ca un cuplu? Gândiți-vă la copii în primul rând!”

Moartea lui Bryan a fost confirmată într-o declarație emoționantă adresată publicației People.

„Cu mare tristețe ne împărtășim că pe 5 august, Bryan Randall a murit pașnic după o luptă de trei ani cu SLA. Bryan a ales devreme să-și ducă lupta cu boala în privat și cei dintre noi care ne-am îngrijit de el au făcut tot posibilul pentru a-i onora cererea.

Suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți care au trecut prin tot împreună cu noi și asistentelor uluitoare care ne-au devenit colegi de cameră, sacrificându-și adesea propriile familii pentru a fi alături de familia noastră” – au fost cuvintele familiei.

„Sandra l-a ținut pe Bryan ascuns în casă”

În ultimele luni, în presa mondenă apăruseră zvonuri cum că Sandra și Bryan s-ar fi despărțit, pentru că nu mai fuseseră văzuți împreună de mult. Dar totul era fals, deoarece în această perioadă Sandra îl ținea pe Bryan „izolat” în locuința ei din Beverly Hills, departe de ochii publicului, pentru a-l îngriji.

„Sandra l-a ținut pe Bryan ascuns în casă. Ea nu a lăsat pe nimeni să intre în casă în afară de doctorii și de asistentele care îl îngrijeau. A fost destul de convenabil pentru ei să existe aceste zvonuri că s-au despărțit pentru că au ajutat la ascunderea a ceea ce se întâmplă cu adevărat. Era mai ușor să-i lași pe oameni să presupună că nu l-au văzut pe el doar pentru că nu mai erau împreună.” – a spus o sursă apropiată actriței, pentru Daily Mail.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton