De ce nu poartă Theo Rose inelul de logodnă. Cum a reacționat Anghel Damian: „L-am pus la loc de cinste”

.

Theo Rose (26 ani) și Anghel Damian (32 ani) s-au logodit anul trecut, de ziua de naștere a artistei. Însă, aceasta nu a fost văzută niciodată în public cu inelul primit de la iubitul ei. Invitată în podcastul lui Teo Trandafir, cântăreața a dezvăluit de ce alege să nu poarte bijuteria.

Cine a făcut primul pas în relația dintre Theo Rose și Anghel Damian

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape doi ani, iar în iunie 2023 au devenit părinți pentru prima dată. În momentul în care s-au îndrăgostit unul de celălalt, cei doi se aflau în alte relații. Artista a dezvăluit cine a fost cel care a făcut primul pas în condițiile date, precizând că Anghel, atunci când a realizat că are sentimente pentru Theo s-a despărțit de partenera lui.

„El a făcut primul pas. I-a fost foarte frică. El nu știa că eu împărtășesc aceleași sentimente. El habar n-avea ce simt eu. A simțit că asta e. Eu simțeam, dar căutam să fug că am aflat între timp că nici el nu e singur. Și am zis: aici e prăpăd. Era normal ca prima încercare să fie aceea de a mă retrage. S-au întâmplat lucrurile odată pe repede-nainte și a doua oară cât de corect s-a putut în condițiile date”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Teo Trandafir.

Artista a dezvăluit că Anghel nu îi cunoștea sentimentele și a riscat atunci când a decis să rupă relația în care se afla.

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Anghel Damian. Când va avea loc evenimentul

Citește și: Theo Rose, dată de gol de profesoara de limba franceză. Ce activități avea artista în timpul orelor: „Îți plăcea să faci pe Leana”

„A venit într-o zi, și-a asumat un mare risc că nu știa ce simt, a venit și a zis că el a plecat din relația pe care o are. Înainte de asta noi nu vorbisem nimic și asta mi-a fost după aceea o mare liniște în raport cu fostul meu iubit pentru că totul s-a desfășurat corect. M-am speriat și am fugit, dar am fugit acasă și mi-am încheiat relația. Era de parcă merita orice. Am simțit că asta e. A fost o nebunie”, a precizat Theo Rose.

De ce nu poartă artista inelul de logodnă

Theo Rose a primit de la Anghel Damian un inel de logodnă special, pe care regizorul i-a inscripționat o poezie în limba franceză. Însă, solista nu l-a purtat niciodată pentru că, spune ea, nu îi place să poarte accesorii.

„E ceva lătăneț și e special. Îl țin frumos, l-am pus la loc de cinste la mine în dressing, se vede cutia mare cu inelul înăuntru. Dar nu port accesorii. Nu prea port de fel. El știa că eu nu port accesorii, dar a fost mai mult așa, să vină cererea aia însoțită de ceva care contează pentru amândoi”, i-a dezvăluit Theo Rose lui Teo Trandafir.

Aceasta a povestit că are o relație frumoasă cu Anghel și fac tot posiblul să petreacă cât mai mult timp împreună, ambii având programe încărcate.

Citește și: Ce asemănare este între Theo Rose și Beyonce. Descoperirea făcută de iubita lui Anghel Damian

Citește și: Fashion inspiration: Sacoul, articolul vestimentar vedetă al primăverii. Toate femeile stilate îl poartă. Inspiră-te de la Lidia Buble, Alexia Eram și Theo Rose!

„Din prima am simțit că am parte de tot suportul lui. Adică din prima am simțit că ar rneunța la tot ca să fie cu mine. Nu i-am cerut niciodată asta, nici nu e cazul. Doar că mi-am dat seama că simt la fel. Așa că am făcut astfel încât să-i fiu alături, merg să-l văd la spectacole, mă mai duc câetaodată după el seara la filmări, vine cu mine la concerte atunci când se poate, și în weekend, cel puțin o zi suntem doar noi doi”, a afirmat Theo Rose care spune că Anghel încearcă tot timpul să o facă să se simtă iubită și apreciată.

Săptămânile trecute, Theo Rose a dezvăluit că urmează să se cunune civil cu Anghel Damian, însă petrecerea de nuntă nu va avea loc acum, ci mai târziu, la o dată pe care încă nu au stabilit-o. Cei doi preferă să se bucure de acest eveniment important pentru ei doar alături de familie și prietenii apropiați.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Theo Rose și Anghel Damian

Sursă foto: Instagram, captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton