De ce nu merge Dorian Popa în vacanțe: „Nu este un lucru rău” / Video

.

Dorian Popa a devenit cunoscut odată cu apariția în serialul românesc „Pariu cu viața”, iar mai apoi s-a lansat în muzică cu trupa „Lala Band”. În cele din urmă, acesta s-a reprofilat și a devenit unul dintre cei mai de succes influenceri din România, dar și om de afaceri. Artistul a dezvăluit că a muncit din greu pentru a ajunge în locul în care se află acum.

Dorian a mărturisit că în ultimii ani nu a mers deloc în vacanță, alegând să se concentreze asupra carierei sale, susținând că în vacanțe pierde foarte mulți bani.

Dorian Popa nu merge în vacanțe: „În vacanțe pierd bani”

Invitat în urmă cu ceva timp în podcastul „Vin de-o poveste” realizat de Radu Țibulcă, Dorian Popa a precizat că a făcut mari eforturi pentru a ajunge la condiția financiară pe care o are în ziua de azi. Artistul a explicat că urăește creditele și de aceea a ales să facă totul fără a apela la bănci.

„Trebuie să îți dorești ceva în viață. Totul pleacă din interiorul tău. Nu ai cum să faci ceva dacă tu nu îți dorești acel lucru. Cine crezi că o să vină să îți bage foc la inimă să faci: sală, bani, chestii… Vă zic eu…totul trebuie să vină din interior. Până la urmă să faci bani nu este un lucru rău, este rău să lași banii să te transforme în ceva, să faci rău altor oameni pentru bani să calci pe cadavre ca să îți atingi tu obiectivele, dar să faci bani legal, cinstit, nu este nimic rău”, a spus Dorian Popa.

Mai mult, artistul spune că preferă cartela de telefon în loc de abonament și că nu a mai fost de mulți ani într-o vacanță.

„Nu am credite, urăsc creditele, sunt drama mamei mele, încă mai acopăr din creditele ei, pentru că nu mă lasă ea să le achit integral. Nu am nici măcar abonament la telefon. Eu sunt sărac, eu am cartelă. Nu cred că am fost de când muncesc într-o vacanță. Mie nu îmi plac vacanțele. Eu în vacanțe pierd bani”, a mai spus Dorian.

Citește și: Dorian Popa dezvăluie motivul pentru care și-a investit banii în imobiliare: “M-am apucat să construiesc din dorința de a-mi alege vecinii” / Exclusiv

Citește și: Babs, iubita lui Dorian Popa, și-a cumpărat o casă nouă. Imagini din interiorul locuinței / Video

Citește și: Câți bani a dat Dorian Popa pentru o vacanță cu rulota: „Nu mi se pare așa mult” / Video

Citește și: Cum arăta Babs înainte de a-și face operații estetice. Iubita lui Dorian Popa, de nerecunoscut în urmă cu câțiva ani

Dorian nu poate renunța la sala de sport

Dorian Popa este foarte mândru de corpul său și consideră că aspectul fizic l-a ajutat foarte mult în cariera de actor.

„Dacă nu aș fi avut corpul ăsta cred că nu mă lua nimeni să joc într-un film. Obiectiv vorbind, nu prea există nici seriale, dar nici filme pentru tineri nici pentru adolescenți care în rolul principal să nu aibă un băiat atletic. Este un tertip, un tipar făcut de tăticii U.S.A. Sunt absolut sigur că ar fi un declin pentru mine dacă aș renunța la partea de fitness, dar oricum nu aș putea”, a afirmat artistul.

Acesta este atât de pasionat de sport, încât, în momentul în care și-a rupt piciorul, singurul lui gând era cum va face să meargă la sală.

„Tu trebuie să înțelegi că atunci când mi-am rupt piciorul în Madagascar mă gândeam cum o să mai fac sală și dacă trebuie să îmi taie piciorul, de la genunchi, cum fac eu sală cu o proteză și am intrat să caut niște proteze să văd cum este cu protezele alea. La mine totul se raportează la sală, la sport. Și de ce? Pentru că acolo eu mă debarasez de toate energiile negative. Fără sală eu nu aș putea să fiu un om fericit”, a precizat Dorian Popa.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa

Sursă foto: Instagram, captură Youtube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton