De ce nu mai joacă Dorian Popa în filme și seriale: „Păi pe ce muncim, pe ochi frumoși?”

.

Dorian Popa a dezvăluit care este motivul pentru care nu a mai apărut în seriale sau în filme. Acesta a refuzat în ultima perioadă mai multe oferte.

Dorian, care are peste două milioane de urmăritori pe Instagram, s-a făcut cunoscut după ce a jucat în serialul „Pariu cu viața”. După aceea, el a făcut parte din trupa LaLa Band. Acum, el refuză să mai apară în seriale și filme dintr-un singur motiv: cel financiar.

„De ce mai vor oamenii să se facă actori? Adică atât de mult să îți placă? Ooo, dar nu că am refuzat oferte, nici nu puteam porni o negociere pentru că, în general, negocierile sunt: „Aoleu, nu avem buget!”. Păi pe ce muncim mă, pe ochi frumoși?”, a mărturisit Dorian Popa pentru Playtech.

Pe de altă parte, artistul susține că nu baii sunt importanți, însă își dorește să fie răsplătit pentru munca sa.

„Nu am o problemă, nu sunt ahtiat după bani, dimpotrivă, las banii întotdeauna să plece, fac mai mulți, dau mai mulți, că așa e frumos. Nu îmi place ideea de avaritate, dar, nici pe de-a moaca”, a mai spus Dorian Popa.

Ce câștiguri obține Dorian Popa din Instagram și Youtube

Artistul a dezvăluit, în podcastul lui Cătălin Măruță, că a câștigat destul de bine pe timpul pandemiei, din Youtube și Instagram.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu”, a afirmat Dorian.

„Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar Youtube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie. 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe Youtube”, spunea Dorian Popa atunci.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Dorian Popa.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton