De ce nu a purtat Kate Middleton inelul de logodnă și verigheta în controversata poză făcută de Ziua Femeii

.

Kate Middleton apare fără inelul de logodnă și verighetă în controversata fotografie făcută cu ocazia zilei de 8 martie, iar reprezentanții Palatului Kensington nu au dorit să dea explicații oficiale cu privire la decizia Prințesei de Wales.

Kate Middleton, fără bijuterii în fotografia de 8 martie

Săptămâna trecută, cu ocazia Zilei Mamei, Palatul Kensington a făcut publică o fotografie cu Kate Middleton, prima imagine oficială a Prințesei de Wales, după operația ei abdominală în ianuarie.

Poza, care a fost făcută de Prințul William în casa lor, o înfățișează pe Kate înconjurată de cei trei copii – Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

„Vă mulțumesc pentru urările voastre amabile și pentru sprijinul continuu în ultimele două luni. Doresc tuturor o Ziuă a Mamei fericită. C” – a fost mesajul transmis odată cu publicarea fotografiei.

Ceea ce toată lumea a observat la o primă vedere a respectivei fotografii a fost că Prințesa de Wales nu poartă nicio bijuterie, renunțând chiar și la verighetă și la inelul de logodnă.

De ce nu poartă Prințesa de Wales verigheta de când s-a operat

Când au fost întrebați de ce nu poartă inelele, reprezentanții Palatul Kensington au refuzat să dea un răspuns.

Citeşte şi: Povestea inelului de logodnă al Mariei Iordănescu. Legătura neștiută cu bijuteria moștenită de Kate Middleton de la Prințesa Diana / Exclusiv

Citeşte şi: Kate Middleton, îngrijorată de starea psihică a Prințului William. Prin ce trece soțul prințesei de Wales

Citeşte şi: Cum s-au cunoscut, de fapt, Prințul William și Kate Middleton. Imagini de colecție din tinerețea lor. „Ne-am distrat foarte tare!”

Citeşte şi: Trecutul scandalos al casei în care Kate Middleton se recuperează după operație. „Nu este un loc ideal”

Cel mai probabil, Kate Middleton și-a scos verigheta de aur înainte de operația din ianuarie și a decis să nu o mai poarte în timpul recuperării. Presa internațională vorbește despre unele aspecte de ordin medical care au făcut-o să nu mai poarte emblematicul inel de logodnă care i-a aparținut cândva Prințesei Diana.

Inelul are un safir oval Ceylon de 12 karate, încrustat în aur alb de 18 karate și este înconjurat de 14 diamante. Charles a cerut-o de soție pe Prințesa Diana, în 1981, bijuteria avea o valoare estimată la 37.500 dolari.

Nu este prima oară când Kate este suprinsă fără bijuterii, ea alegând să nu le poarte în timpul angajamentelor care implică activitate fizică săi sport, cum s-a întâmplat în 2022, când a participat la o cursă de navigație cu echipa Marii Britanii.

Kate Middleton a recunoscut că a editat fotografia făcută de Ziua Femeii

După ce agențiile de presă internaționale au cerut retragerea pozei cu Kate și copiii, făcute de 8 martie, pentru au observat că a fost manipulată și au decis că nu corespunde standardelor instituțiilor de presă, Kate Middleton a recunoscut că a editat imaginea.

„Ca mulți fotografi amatori, experimentez ocazional cu editarea. Vreau să-mi prezint scuzele pentru orice confuzie cauzată de fotografia de familie pe care am publicat-o ieri (n.r. – duminică, 10 martie). Sper că toți cei care au sărbătorit Ziua Mamei, au avut o zi foarte fericită. C.” – a fost explicația Prințesei.

Imaginea a stârnit un val de controverse în rândul opiniei publice care au condamnat decizia lui Kate de a edita fotografia.

„Associated Press a publicat inițial fotografia. Dar a retras imaginea mai târziu, deoarece la o inspecție mai atentă, se pare că sursa a manipulat imaginea într-un mod care nu îndeplinea standardele foto ale AP. Fotografia arată o inconsecvență în alinierea mâinii stângi a Prințesei Charlotte”– au transmis reprezentanții Associated Press.

Foto – Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton