De ce nu a ales încă Alina Ceușan un nume pentru fetița ei: „O să anunțăm la naștere”

.

Alina Ceușan (32 ani) este însărcinată pentru a doua oară, iar de data aceasta va avea o fetiță. Deși este nerăbdătoare să își țină în brațe micuța, influencerița a recunoscut că încă nu a ales numele pe care fiica sa îl va purta. Aceasta și soțul ei, Raul Tișa, mai au un băiețel, Rock, în vârstă de 3 ani.

Alina Ceușan nu a ales numele fiicei sale

Alina Ceușan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Raul TIșa, cu care s-a și măritat în anul în vara anului 2019. Cei doi au împreună un băiat, iar acum influencerița este însărcinată cu o fetiță. Deși este încântată de faptul că va avea și o fată și spune că trăiește cele mai frumoase momente din viața ei, aceasta a mărturisit că încă nu a ales un nume pentru bebelula care urmează să se nască în curând.

Alina a dezvăluit că are o listă de nume pentru fiica sa, dar nu se poate decide și nu va lua o hotărâre până ce nu o va vedea și o va ține în brațe.

„Avem o listă de nume, dar nu suntem sută la sută siguri, o sî anunțăm numele la naștere când îl va și primi în funcție de cum simțim că i se potrivește. Oricum, mă simt foarte bine, plină de energie și good vibes”, a afirmat influencerița pentru Playtech.

În prezent, Alina Ceușan spune că alege să se concetreze pe Rock, dar și pe mutarea în București.

Citește și: Cum s-au cunoscut Alina Ceușan de la Love Island și soțul ei: „A fost dragoste la prima vedere” / Exclusiv

Citește și: Alina Ceușan de la „Love Island România”, despre operațiile estetice și rolul ei în social media: „Nu îmi place să ascund lucruri” / Exclusiv

„Mă bucur de momentele pe care le mai avem doar împreună cu Rock, de mutarea la București, de tot ce ne oferă vara. Cred că e cea mai frumoasă vară dintre toate trăite până acum, dar până la urmă, cred că asta pot spune de fiecare vară”, a mai zis ea.

Influencerița își dorea o fetiță

Alina Ceușan a precizat că își mai dorea foarte mult un copil și s-a bucurat când a aflat că va avea o fetiță, întrucât ea și soțul ei sperau să îi ofere lui Rock o surioară.

„Ca toți părinții de băiat, da, ne doream să avem o fetiță de data asta, însă, în principal, ne doream un tovarăș de viață pentru Rock, așa că nu conta atât de mult dacă e băiat sau fată în final. Amândoi am crescut cu frați/surori și asta ne dorim și noipentru Rock. Ne-am bucurat însă foarte tare să aflăm că vom avea o fetiță”, a precizat influencerița.

Citește și: „Dacă tu nu ești conectat cu tine n-ai cum să fii conectat cu Dumnezeu.” Pierderea dureroasă care a făcut-o pe AMI mai puternică / Exclusiv

Citește și: Cum arată penthouse-ul din resortul de lux la care Delia s-a cazat în Dolomiți. Are saună finlandeză și terasă panoramică

Aceasta a povestit că Rock obișnuiește să mângâie burtica și să vorbească cu surioara lui și este sigură că va fi un frățior foarte grijuliu.

Alina Ceușan a dezvăluit că este însărcinată pentru a doua oară în luna aprilie a acestui an, când a publicat pe Instagram un clip în care își dezvăluie burtica de gravidă și vorbește despre emoțiile prin care a trecut când a aflat că urmează să devină din nou mamă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Alina Ceușan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton