De ce merge, de fapt, Andreea Bălan cu Victor Cornea în turneele de tenis: „Prezența mea îl ajută foarte mult”

.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de un an și de câteva luni s-au mutat împreună. Deși în trecut a mai vorbit despre modul în care l-a cunoscut pe iubitul ei, artista a dezvăluit, în podcastul Ilincăi Vandici, că a simțit imediat că el este alesul. Mai mult, Andreea a povestit și de ce alege să meargă cu el în turneele de tenis.

Andreea Bălan, despre felul în care relația cu tatăl i-a influențat viața

Andreea Bălan a dezvăluit că tatăl ei a fost întotdeauna dur cu ea, iar acest comportament i-a influențat viața și caracterul. Invitată în podcastul „Te Ascult”, realizat de Ilinca Vandici, artista a precizat că a ales, de multe ori, bărbați care o făceau să își retrăiască copilăria, care erau asemănători tatălui ei.

„Totul e din copilărie. Poți să ai o copilărie frumoasă, dar în spate, poți să ai experiențe pe care le-ai negat, le-ai uitat, și îți ies la suprafață la 30 de ani. (…) Am atras bărbați care mă făceau să retrăiesc copilăria și poate de aia de multe ori nu a funcționat. Deși eu spun că a funcționat pentru că fiecare relație și fiecare experiență pe care eu am avut-o m-a adus mai aproape de versiunea pe care o trăiesc astăzi, versiunea mea de astăzi, de care sunt mândră. Fiecare bărbat cu care eu am avut o relație a fost foarte benefic în viaața mea și m-a ajutat să mă transform și să mă trezesc în sfârșit și să am astăzi o viață foarte frumoasă”, a afirmat Andreea Bălan.

Aceasta a precizat că la vârsta de 18 ani a plecat de acasă, fugind, practic de tatăl ei. Însă, mai târziu a observat că are același comportament pe care l-a văzut la cel care i-a dat viață.

„Am fugit (de tata) și la propriu și la figurat. Da, la 18 ani am fugit. Deși am fugit, mai târziu, am ajuns să mă port cu mine și cu echipa mea la fel de dur cum se purta tata cu mine. Pentru că noi învățăm să ne purtăm așa cum se poartă părinții noștri cu noi. Și o făceam inconștient. Și dacă tata a fost dur cu mine, mai departe și eu eram dură cu mine. De aceea am și performat în dns, în carieră, de aia am și rezistat atâția ani, pentru că eram dură cu mine și cu echipa mea. Mie îmi lipsea empatia pentru că nu am avut empatie”, a explicat Andreea Bălan.

Citește și: Andreea Bălan are planuri mari cu Victor Cornea. La un an de relație, artista a anunțat evenimentul care va marca vara

Citește și: Andreea Bălan, despre despărțirea trupei Andre. Ce s-a întâmplat între artistă și Andreea Antonescu în America Express: „Acolo s-a închis capitolul”

Cum reușește să se mențină în formă la 40 de ani

Andreea Bălan va împlini pe 23 iunie vârsta de 40 de ani, însă arată la fel de bine ca o adolescentă. Artista spune că acest lucru se datorează energiei de copil pe care o are.

„Nu dorm în gheață, dar folosesc multe creme. Secretul este energia mea de copil. Pentru că nu mi-am pierdut energia de copil și eu mă simt așa uneori. Las copilul de la interior să iasă la suprafață și să fiu foarte jucăușă. După Andre a fost o scindare emoțională – peste nopate s-a format un adult care trebuia să facă față acestei cariere în muzică și negocieze cu oameni maturi și totodată copilul care era atunci la 14-15 ani a rămas acolo emoțional. Și nu s-a dezvoltat, nu și-a trăit adolescența. Și eu am plecat în viață cu acel copil după mine. Și de multe ori în viață, în momente de maturitate, ieșea copilul la iveală”, a mărturisit cântăreața.

Pe de altă parte, ea spune că acel copil interior a ajutat-o să rămână tânără și să treacă peste momentele dificile din viață.

„M-a ajutat că m-a menținut fresh și tânără și poate că am trecut mai ușor peste anumite greutăți. Dar imaturitatea asta mi-a și stricat lucruri în viață, contracte relații de prietenie. Dar acum, după atâția ani, trăgând linie, eu zic că m-a ajutat mai mult decât m-a încurcat”, a subliniat Andreea Bălan.

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman, pregătiți pentru aventura „Asia Express”: „S-ar putea să apară copilul înainte” / Exclusiv

Citește și: „Ploaie” de vedete la concertul Coldplay din 13 iunie. Lili Sandu, Alina Sorescu, Ami și Irina Fodor, printre celebritățile prezente la spectacol

Cum a apărut Victor Cornea în viața ei

Porivit Andreei Bălan, Victor Cornea a apărut în viața ei după ce a reușit să îi ierte pe toți cei care i-au greșit, la un moment dat, în viață.

„I-am iertat pe toți, începând cu tata. Degeaba îi ierți pe foștii iubiți dacă nu îl ierți pe primul tău, sursa. Trebuie să ierți toți oamenii care ți-au greșit. Și tu când faci pace cu toți, tai cordoanele energetice cu toți și toată energia vine înapoi la tine. Și apoi apare persoana potrivită. M-am rugat foarte mult pe iarbă, în curte, mă rugam pentru toată lumea”, spus ea.

„Când am simțit cu adevărat că mi-am ridicat vibrația și energia de abia atunci a apărut Victor. Eu simțeam că va veni, știam că e pe aproape”, a subliniat Andreea Bălan.

Artista a precizat că l-a cunoscut pe Instagram, iar relația lor s-a dezvoltat încet și frumos.

„Am simțit că e altceva. (…) El nefiind în România, fiind plecat la Roland Garros, am vorbit la telefon și ne-am văzut pe video și am avut timp cât de cât să ne cunoaștem. Am știtut amândoi ce vrem. El, fiind sportiv de performanță, nu are timp să flirteze, să se joace. Și eu eram deja sătulă de băieți care pur și simplu vor să fiu un trofeu sau să se laude că ies la date (n.r. întâlnire) cu Andreea Bălan. Suntem doi oameni maturi care știm ce vrem și vrem o relație stabilă și serioasă și să mergem pe același drum”, a precizat ea.

De ce merge Andreea Bălan cu Victor Cornea în turnee

Andreea Bălan încearcă să meargă cât mai des cu iubitul ei în turneele de tenis din întreaga lume, iar acum a explicat și de ce face acest lucru. Artista a precizat că are două motive importante pentru care călătorește cu el, chiar dacă oamenii spun că mai mult îl încurcă decât îl ajută prezența ei.

„Înainte de fiecare meci mă sună și îi spun: „ești numărul unu, ești cel mai bun”. Iar când sunt acolo, conexiunea cu mine este foarte mare. Merg la turneu cam o săptămână pe lună”, a mai spus ea.

Andreea Bălan a dezvăluit că toți marii tenismeni își iau familiile cu ei pentru a-i susține din lojă, întrucât le oferă energia necesară pentru a duce până la capăt meciul și poate chiar să îl câștige.

„Toți tenismenii din top 30 sau 50 își cară familiile după ei. Când merg la Grand Slamuri, eu îi văd pe toți cu copiii. Pentru că au nevoie ca în loja lor să fie, pe lângă antrenor, fizio, să fie familia. Pentru că ei se încarcă atunci când joacă. (…) Te uiți în loja ta și primești acolo o încurajare. Și încurajarea aia ție îți dă putere să servești bine și să câștigi punctul. Asta nu înțeleg oamenii care zic „lasă-l să se concentreze”. Nu, faptul că eu merg la turnee, prezența mea îl ajută foarte mult. A mea, a mamei lui, a ttaălui, conteză foarte mult să meargă cu cineva”, a povestit Andreea Bălan.

Totodată, Andreea a precizat că merge cu el în turnee și pentru a putea petrece mai mult timp împreună, ținând cont că Victor este mai tot timpul pe drumuri.

„El e plecat tot timpul. Locuiește cu noi, dar e plecat tot timpul. 40 de săptămâni el joacă și e plecat, vine acasă foarte puține zile. Ca să ne vedem, eu merg după el. Altfel, dacă nu m-aș urca în avion să merg să-l văd, nu ne-am vedea”, a mai spus ea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andreea Bălan și Victor Cornea

Sursă foto: Captură video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton