De ce nu vrea Liviu Vârciu să îi dea bani fiicei sale. Ce declaraţii a făcut despre un al patrulea copil?

.

Liviu Vârciu şi fiica lui cea mare, Carmina, au o relaţie specială. Domnişoara în vârstă de 21 de ani îl consideră pe tatăl ei un confident şi un sprijin puternic, chiar dacă acesta nu îi mai dă bani de buzunar de ceva timp. Care este motivul? Totodată, prezentatorul TV a vorbit şi despre posibilitatea de a deveni tată pentru a patra oară.

Motivul pentru care Liviu Vârciu nu îi mai da bani de buzunar fiicei sale

Liviu Vârciu este un tată devotat şi un familist convins. Îndrăgitul prezentator TV are doi copii din relaţia actuală cu Anda Călin şi o fiică în vârstă de 21 de ani, din mariajul anterior.

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, s-a mutat în urmă cu un an în Capitală, după ce tatăl ei i-a cumpărat un apartament, o maşină şi i-a plătit toate utilităţile lunare ale locuinţei. Vedeta i-a oferit tot suportul necesar pentru a-şi începe viaţa pe cont propriu, astfel că tânăra se preocupă singură de cheltuielile personale.

Carmina Vârciu este creator de conţinut online şi reuşeşte să genereze venituri de la vârsta de 17 ani, astfel că îţi acoperă toate cheltuielile din banii obţinuţi din campaniile online, dar şi din magazinul de lumânări pe care îl deţine. Recent, tânăra s-a mutat înapoi în Arad, alături de mama ei.

Liviu Vârciu a declarat că nu mai este nevoit să îi dea bani de buzunar de ceva timp, graţie ambiţiei sale de a fi pe cont propriu.

„Da, e independentă! De asta mă bucur foarte tare și o respect și am totală încredere în ea. I-am luat apartament, i-am luat mașină, îi plătesc tot ce se poate plăti la casă numai să nu îmi ceară bani. Și dacă nu îmi cere bani, eu zic că sunt realizat cumva și asumat. Dacă eu îi plătesc lunar niște bani îi fac un rău, pentru că noi suntem din neamul „muieți îs posmagii, am fost niște putori toți.”, a mărturisit Liviu Vârciu pentru ciao.ro.

Liviu Vârciu, tată pentru a patra oară?

Liviu Vârciu este un bărbat împlinit cu o familie frumoasă, de care are mare grijă, indiferent de activitatea lui profesională tumultoasă. Prezentatorul TV a făcut câteva declaraţii referitoare la ideea de a deveni tată a patra oară, mărturisind că au existat episoade în care s-a gândit că şi-ar mai dori un copil, însă nu este un aspect pe care şi Anda Călin să îl împărtăşească cu acesta.

„Fugitiv mă mai gândesc, am sclipiri, am o inconștiență și mai spun din când în când, dar atunci mi se schimbă doamna la față! Ca Schimbarea la Față, nu vă mint! Momentan ne e greu, copiii sunt mici, nu mai putem să mergem în diferite locuri, cu toate că îi mai lăsăm pe la mama, pe la soacră. În cursul săptămânii filmez, în weekend am eveniment, sunt cu ei seara, cât mai pot să îi prind acasă! Zic să mai treacă câțiva ani și poate, cine știe…Nu am închis încă maternitatea, adică este acolo!”, a spus Liviu Vârciu pentru ego.ro.

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton