”Ea se enervează mai repede, dar eu țin mai mult supărarea”. De ce au intrat Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, în competiția Power Couple

.

Daiana Anghel, beauty consultant cu o comunitate foarte puternică în social media, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, au vrut să își demonstreze că relația lor poate rezista oricăror provocări, așa că au intrat în competiția Power Couple România – La Bine și la greu.

În emisiunea care începe pe 5 februarie la Antena 1, și care va fi prezentată de Dani Oțil, cei doi apar în ipostaze în care nu au mai apărut până acum și se luptă alături de alte perechi pentru premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

Daiana Anghel, despre participarea la Power Couple și relația cu soțul ei

”Nu e punctul nostru forte să memorăm datele importante ale relației”, a declarat Daiana Anghel, înainte de plecarea în Malta, recunoscând că nu ține minte nici data cununiei civile, nici pe cea a nunții cu Sorin.

Deși sunt împreună de 10 ani și au mai trecut prin momente dificile, Daiana Anghel admite că mai sunt lucruri pe care nu le știu unul despre celălalt. Vedeta a înțeles asta atunci când a întrat în competiția Power Couple.

”Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt”, susține Daiana.

”Ea se enervează mai repede, dar eu țin un pic mai mult supărarea”

Au ajuns să aibă o relație îndelungată fără să aibă o primă întâlnire romantică. ”Noi nu putem spune că am avut o primă întâlnire romantică, pentru că ne știam de mai mult timp”, a mai spus ea.

Căsătoriți civil din 2019, Daiana Anghel și Sorin și-au organizat nunta în 2021, amânând evenimentul cu un an, din cauza pandemiei. Firi puternice, impulsive și încăpățânate, recunosc că se mai contrează pe diferite subiecte, ducând discuția până-n pânzele albe. ”Ea se enervează mai repede, dar eu țin un pic mai mult supărarea”, a dezvăluit Sorin.

Dacă pentru Daiana, fostă prezentatoare de știri sportive, televiziunea nu este un domeniu nou, pentru Sorin, partenerul ei de viață, care este un adevărat talent în bucătărie, dar se descrie ca fiind comod și discret, participarea la o emisiune TV a fost o probă în sine. Dar puterea de convingere a soției sale și-a spus cuvântul.

Citeşte și: CRBL și soția lui, Elena, experiență inedită la Power Couple: „Mi-a fost greu să iau decizia de a participa”

Citeşte și: Roxana Blanche și soțul ei, Cătălin Bucur, la Power Couple după ce au devenit părinți: ”Suntem atât de diferiți”

Citeşte și: ”Eu n-am simțit atâta durere în viața mea”. Prin ce au trecut Tudor Ionescu și soția sa la Power Couple

Citeşte și: Cristi Iacob și soția sa, Gabriela, își pun relația la încercare la Power Couple: „Ne certăm din fleacuri. Iese cu scântei”

Ce a avut de înfruntat Daiana Anghel la Power Couple

Pasionată de tot ceea ce ține de domeniul skincare, Daiana Anghel a dezvăluit în această dimineață, la Neatza cu Răzvan și Dani, că ea și Sorin au avut cele mai multe bagaje la sosirea în Malta, kit-ul său extins de îngrijire ocupând o bună parte din spațiul valizelor de călătorie.

”Probele au fost foarte grele, din punctul meu de vedere. Eu am o mare problemă cu înălțimea, de aceea am fost provocată să-mi înfrunt cea mai mare teamă. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele și ne-am descoperit în situații în care niciun alt context nu ne-ar fi pus”, a mai spus Daiana Anghel.

Cine participă la Power Couple

Alături de ei, în competiția care redefinește relația de cuplu participă Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, Tudor Ionescu (Fly Project) și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin Bucur, Lino Golden și logodnica lui, Delia, soții Gabriela și Cristi Iacob, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu. Power Couple România – La bine și la greu.

Foto: Pr

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton