De ce au ales Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru o școală privată pentru Zora: „Să nu se pună accentul în mod exagerat pe performanța școlară”

.

Vladimir Drăghia și soția lui, Alice Cavaleru, au decis să o înscrie pe fetița lor cea mare, Zora, la o școală privată. Influencerița a explicat în mediul online de ce a luat această decizie și ce a căutat să aibă unitatea de învățământ pe care o va urma fiica sa.

De ce au ales Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru o școală privată pentru Zora

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în anul 2018 și au împreună două fetițe, Zora, în vârstă de 7 ani, și Alegra, care va împlini în curând 2 ani. De curând, influencerița a vorbit despre fiica sa cea mare și școala pe care ai au ales ca aceasta să o frecventeze.

Vladimir și soția lui au optat pentru învățământul privat și au explicat cum a căutat o școală adecvată pentrru fiica lor cea mare.

Alice Cavaleru le-a povestit urmăritorilor ei de pe Instagram cum Zora a avut și ea un cuvânt de spus atunci când au ales școala.

„Zora merge deja la școală și am căutat: -să ne placă valorile lor și felul în care ne-a fost făcută prezentarea

  • să nu ne lase impresia că e o școală de fițe ca Zora să meargă într-un mediu normal (chiar dacă e o școală privată)
  • să fie aproape de casă
  • să nu se pună accentul în mod exagerat pe performanța școlară
  • să nu coste două căruțe de bani pe lună
  • să aibă și o continuitate (a început din ultimul an de grădiniță acolo și poate chiar să meargă și la liceu acolo).

Și, bineînțeles, cel mai important, să îi placă ei”, a afirmat soția lui Vladimir Drăghia în mediul online.

Astfel, cei doi și-au dorit ca fiica lor cea mare să crească într-un mediu sigur și îngăduitor, în care să crească și să se dezvolte frumos.

Citește și: Cum arată apartamentul în care Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au mutat la începutul anului: „Ne-a plăcut ideea de parter, de grădină, de comunitate” / Exclusiv

Citește și: Ce vrea Vladimir Drăghia să îmbunătățească la el ca tată. Actorul și soția lui, Alice Cavaleru, au doi copii / Exclusiv

Cum a fost întâmpinată Zora la întoarcerea din tabără

Zora a plecat deja în prima sa tabără, iar părinții și sora ei au așteptat-o emoționați la gară. Cea mai fericită să își revadă sora pare să fi fost Alegra, care, potrivit lui Alice Cavaleru, nu i-a mai dat drumul mâinii surorii sale până ce au ajuns acasă.

„Nu toate pozele sunt perfecte. Unele sunt făcute la 11 noaptea, în gară, cu self-camera pe timer de 3 secunde pentru că vrei să-ți rămână în albumul cu amintiri imaginea cu fiica de 7 ani care tocmai a venit cu trenul din prima ei tabără!”, a scris Alice pe rețelele de socializare, unde a publicat mai multe imagini cu fiica ei la revenirea din tabără.

Citește și: Meghan Markle, cu bijuterii în valoare de 52.000 de dolari, în Columbia. Ducesa de Sussex și Prințul Harry au uitat de protocol și s-au sărutat în public

Citește și: Marius Florea Vizante, mărturisiri emoționante despre diagnosticul de diabet primit de fiica lui, Katia: „A trebuit să ne sacrificăm unul dintre părinți”

„Ne așteptam ca Alegra să doarmă, dar s-a trezit chiar când a coborât Zora din tren. S-au pupat și s-au ținut de mână tot drumul, iar acasă, Alegra i-a arătat toate jucăriile ei pe rând, de parcă încerca să-i spună că i-a lipsit să se joace cu ea”, a povestit influencerița.

Aceasta crede că fiica sa s-a întors mai matură din tabără și s-a arătat mândră de Zora că a reușit să se descurce singură, departe de părinții ei.

„Zora parcă s-a întors mai matură din tabără. Este mândră că și-a gestionat bine dorul pentru noi și că s-a descurcat acolo. Eu ce să mai spun? Am realizat că ăsta e primul ei pas spre independență și îmi lasă un gust dulce-amar. Ca părinte, îți pregăteșți puiul să zboare din cuib, dar oare tu ești pregătit?”, a mai spus Alice Cavaleru.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și fetele lor

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton