De ce apăreau des conflicte între Andreea Ibacka şi Cabral la începutul relaţiei: „Am crezut că e o glumă”

.

Andreea Ibacka și Cabral formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Povestea lor de dragoste a început pe platourile de filmare, unde cei doi s-au cunoscut și au fost atrași unul de celălalt. Chiar şi aşa, la începutul relaţiei au avut parte de conflicte din cauza unor motive aparent… banale.

De ce apăreau des conflicte între Andreea Ibacka şi Cabral la începutul relaţiei

Relația dintre Andreea Ibacka şi Cabral a evoluat rapid, iar în urmă cu 13 ani și-au întemeiat o familie frumoasă. Cu timpul, familia lor s-a mărit, bucurându-se acum de prezența unei fetițe, Namiko, și a unui băiat, Tiago. De asemenea, Cabral mai are o fiică, Inoke, din căsătoria anterioară cu Luana. Chimia și dragostea dintre Andreea și Cabral sunt evidente, dar drumul lor nu a fost lipsit de provocări și conflicte, mai ales la început.

Andreea Ibacka și Cabral s-au întâlnit pentru prima dată în cadrul unui proiect profesional, fiind amândoi implicați în lumea televiziunii și a filmului. Atracția dintre ei a fost instantanee și, în ciuda diferențelor de personalitate și obiceiuri, au început să formeze un cuplu solid. Nu de puţine ori, Andreea a mărturisit că admirația și respectul reciproc au fost cheia relației lor. De-a lungul anilor, cuplul a reușit să depășească numeroase obstacole, construind o viață fericită și armonioasă alături de copiii lor.

Cât despre conflictele de la începutul relaţiei lor, Andreea Ibacka a dezvăluit că multe dintre ele au pornit de la diferenţele în obiceiurile alimentare. Unul dintre cele mai memorabile și discutate incidente a fost legat de împărțirea mâncării. Andreea a povestit într-un interviu pentru ciao.ro că primele ieșiri la restaurant cu Cabral au fost marcate de neînțelegeri și tensiuni.

Citeşte şi: Reacţia lui Cabral, după ce a fost prins de soţia lui că îi citea mesajele din telefon. Andreea Ibacka: „Nu poţi să recunoşti aşa ceva”

Citeşte şi: Cabral și Andreea Ibacka au sărbătorit 13 ani de căsnicie. Cum arătau în anul 2007, când s-au cunoscut

„Am avut câteva conflicte cu el. Îl știi pe Joey Doesn’t Share Food din Friends? La începuturile noastre ieșeam la masă în oraș și am crezut că e un fel de a spune, că e o glumă, că nu va împărți cu mine. Cum să nu împarți? Adică eu nu vreau să-mi comand ce ți-ai luat tu, vreau doar să gust. Știi cum e: una e să mănânci și una e să guști! Și guști și tot guști și era să-mi iau vreo două-trei furculițe în mână!”, a spus soţia lui Cabral pentru ciao.ro.

Cabral, fost sportiv de performanță, obișnuia să mănânce rapid și nu împărțea niciodată mâncarea. Andreea, pe de altă parte, avea obiceiul să guste din farfuria lui, ceea ce a dus la conflicte amuzante, dar și tensionate. Ea a comparat situația cu un episod din serialul „Friends”, unde personajul Joey este cunoscut pentru faptul că nu împărtășește mâncarea. Cabral i-a explicat ulterior partenerei sale că această atitudine era rezultatul antrenamentelor și cantonamentelor din perioada sa sportivă, unde trebuia să mănânce rapid pentru a nu rămâne fără mâncare.

„Eu am pus la suflet, da, până când mi-a explicat că el fiind fost sportiv de performanță, prin cantonamente, și-a dezvoltat aceste abilități. Și prima regulă de supraviețuire, da, într-un astfel de mediu este să mănânci repede, că dacă nu, rămâi fără. Așa că el da, nu împarte mâncarea, dar acum n-are încotro. După atâția ani s-a dat și el pe brazdă și nu scapă negustat”, a mai spus vedeta pentru sursa menţionată anterior.

Cu timpul, Andreea a reușit să îl „educe” pe Cabral în această privință, iar acum el împărtășește mâncarea cu ea, chiar dacă inițial acest lucru nu i-a fost pe plac. În ciuda acestor mici conflicte, dragostea și înțelegerea reciprocă au prevalat, iar cei doi au învățat să se adapteze și să își respecte obiceiurile și nevoile unul altuia.

Citeşte şi: Andreea Ibacka vrea să mai joace alături de Cabral, soţul ei, într-un film: „Să îi fac tot ce nu am voie în realitate”

Cum reuşeşte Andreea Ibacka să îşi menţină silueta

Andreea Ibacka este cunoscută nu doar pentru talentul ei actoricesc, ci și pentru silueta impecabilă pe care reușește să o păstreze. În cadrul aceluiaşi interviu, Andreea a dezvăluit câteva dintre secretele sale. Deși este o gurmandă și nu poate rezista la ciocolată, ea reușește să își mențină greutatea printr-un echilibru între alimentație și activitatea fizică. Ea a mărturisit că, fiind bucătarul casei, se saturează de obicei gustând din preparate. Totodată, a recunoscut că are un stomac mic, ceea ce o face să se sature rapid.

Încă o dată Andreea a subliniat şi stările de iritabilitate pe care le experimentează atunci când îi este foame. Ea a recunoscut că devine nervoasă și incapabilă să se concentreze, însă aceste stări dispar odată ce mănâncă. Această caracteristică a personalității ei a dus la multe momente amuzante, inclusiv la conflictele cu soțul ei, Cabral.

„Bucătarul de obicei se satură gustând. Nu știu, cred că am un stomac mic, pentru că prietenii râd tot timpul de mine că fac foarte urât la foame. Deci eu sunt prietenul ăla care se transformă. Când mi-e foame, nu te mai înțelegi cu mine și îți repet de milioane de ori, sunt nervoasă și nu mă mai pot concentra pe nimic. Ne așezăm la masă, iau vreo trei guri și zic gata. “Pentru asta ai făcut tu atâta scandal?”, a spus Andreea Ibacka pentru ciao.ro.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton