De ce alege Dan Negru să meargă în Mamaia, în vacanță: „Marea e despre amintiri”

.

Dan Negru obișnuiește să își petreacă cocediile atât în străinătate, cât și în țară. De data aceasta, prezentatorul a ales să meargă în stațiunea Mamaia, despre care spune că pentru el este încărcată de amintiri frumoase.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare două imagini în care apare chiar el. Una a fost realizată de tatăl său, în anul 1973, iar cea de a doua a fost făcută de fiul lui, pe 23 iulie 2023. Totodată, prezentatorul TV a explicat ce înseamnă pentru el Mamaia.  

Dan Negru, amintiri din copilărie, în Mamaia

Dan Negru a explicat că pentru el, această stațiune de pe litoralul românesc reprezintă ceva mai mult decât prețuri uriașe și plaje lărgite sau cluburi. Pentru el, marea este un loc în care se crează cele mai frumoase amintiri.   

„Prima fotografie mi-a făcut-o tata în 1973. A doua mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu, azi. Ambele la Mamaia. Până la urmă, marea e despre amintiri. Pentru mine, Mamaia nu e despre roabele de șampanie ale beizadelelor din cluburi, despre pițipoance, plaje lărgite sau prețuri exagerate. Marea e despre amintiri! E despre fotografia făcută de tata acu’ 50 de ani. Și de Bogdan, azi. Cele mai bune fotografii sunt alea din sufletul tău. Despre asta e marea…”, a scris Dan Negru pe Facebook, unde a postat colajul cu cele două imagini.

Citește și: Dan Negru, vacanță cu surprize în Japonia. „La noi turismul e paradisul hoților, de la miniștri la hotelierii lacomi”

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant la 13 ani e la moartea Mădălinei Manole: „Moral, noi din televiziuni și media suntem criminalii ei”

Citește și: Dan Negru, observație usturătoare despre Ștefan Bănică Jr. și Smiley: „România știe să transforme vârsta în regrete”

Citește și: Dan Negru, revoltat de felul în care sunt umiliți vârstnicii în România. Ce spune despre mama lui

Prezentatorul, mesaj dur pe rețelele de socializare, înainte de finala lui David Popovici

Dan Negru obișnuiește să își exprime deschis părerile pe rețelele de socializare. La fel a făcut și de data aceasta, după ce TVR nu a cumpărat drepturile de difuzare ale campionatului Mondial de Natație din Japonia, unde David Popovici a ajuns până în finală.

Prezentatorul de televiziune s-a arătat deranjat de faptul că televiziunea de stat nu va prezenta imaginile cu Popovici, care are mari șanse să aducă aurul acasă.

„Popovici e în finală la Mondialele de Natație, singurul loc unde mai poți vedea steagul României pe podium. Televiziunea statului român a pierdut drepturile de difuzare în favoarea unui canal oarecare de streaming, online. Finala de săptămâna trecută a lui Djokovic s-a văzut in Serbia la televiziunea de stat, RTS. În România, finalele Simonei Halep nu s-au văzut la televiziunea de stat deși orgoliile naționale se văd cel mai bine în sport! Drepturile de difuzare ale Mondialului de Natație au costat vreo 20 mii de euro, scriu ziarele”, a scris Dan Negru pe Facebook.

„Miza nu e transmisia live ci distribuirea imaginilor de la Mondiale. Imagini pe care le vor prelua toți cu sigla celui care deține drepturile! Imaginile cu David Popovici câștigător nu vor fi share-uite cu sigla televiziunii publice și nu pentru că televiziunea statului român nu ar fi avut ăia 20 mii de euro ca să cumpere dreptul de difuzare ci pentru că dă bine ca statul sa pară mereu pierzător. Noi trebuie să credem că avem un stat slab, perdant, umil. CFR, TVR, TAROM…totul trebuie să pară distrus. E simplu să faci asta: pui incompetenți in funcții! Ei nici măcar nu-și vor da seama că de asta au fost aleși în acele funcții. Ca să-ți dai seama ca ești prost, trebuie sa te ducă mintea”, a continuat prezentatorul.

„Cea mai întâlnită inscripție pe străzile din Belgradul lui Djokovic e „PRIVIȚI SPRE CER, NU SPRE PĂMÂNT”. Cerul e albastrul din steag”, și-a încheiat Dan Negru postarea.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dan Negru

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton