De ce a ținut Damian Drăghici post negru 7 zile. „Nu doar pentru dietă!” Artistul a dat jos peste 5 kg

.

Damian Drăghici a ținut post negru pentru o săptămână și le-a povestit fanilor din mediul online experiența lui. În vârstă de 53 de ani, artistul a băut doar apă timp de șapte zile și unele sucuri de fructe.

În tot acest timp, Damian Drăghici și-a informat fanii din spațiul virtual cu privire la starea a și la felul în care se simte. Începutul postului a fost destul de greu.

Damian Drăghici: „Unii îl numesc post negru, alții îl numesc doar cu apă”

“Nu am băut nimic decât apă. Am puține dureri de cap pentru că nu am început încă hidrocolonoterapia (n.r. – procedura terapeutică ce presupune curățarea colonului cu apă sau alte lichide). Odată ce ies toxinele din corp nu mai ai dureri de cap, deci ăsta ar fi următorul lucru.

Sunt momente când îmi scade energia, dar am învățat să pot să respir și să le gestionez de așa natură încât să pot să fac față. Asta durează maxim undeva între 5 și 10 minute când îmi scade energia, altfel nu mă simt deloc slăbit, deja am 38 de ore, sunt foarte bine.” – a explicat muzicianul în ziua a doua de post.

Artistul susține că a ales să țină acest post dur nu numai pentru a da jos rapid câteva kilograme, dar și că îl ajută din punct de vedere spiritual și emoțional.

“Am băut apă. Nu foarte multă. M-am și tras puțin, după cum vedeți. Dar nu am făcut-o doar pentru dietă sau pentru slăbit. Am făcut-o și pentru partea emoțională. Și pentru cea spirituală” a explicat artistul în ziua a treia de post.

„M-am simțit foarte low, așa, n-am avut energie foarte multă”

Damian Drăghici a avut zilnic stări în care s-a simțit complet lipsit de energie, dar a reușit să le depășească.

„Ziua 4 de post doar cu apă. Unii îl numesc post negru, alții îl numesc doar cu apă. Deci 4 zile de când nu am mâncat. Astăzi este a patra zi, joi seară, și pot să spun că a fost cea mai grea zi pentru mine. De obicei era ziua trei. M-am simțit foarte low, așa, foarte jos, n-am avut energie foarte multă. Din punct de vedere slăbit, cred că am început de la 89-90 și azi dimineață eram la 87 kg.

Citeşte şi: Damian Drăghici, pus în dificultate de Sofia Vicoveanca: “Nu ştiu dacă aţi văzut vreodată opinci numărul 47!”

Citeşte şi: Damian Drăghici, după ce a renunțat la alcool: ”Există două modalități prin care poți să te schimbi: disperarea sau dezgustarea”

Citeşte şi: Fratele artistului Damian Drăghici a murit: „Astăzi este cea mai tristă zi pentru mine”

Citeşte şi: A ținut-o ascunsă până acum! Cum arată Nikolina, fiica lui Damian Drăghici

Ca stare am fost foarte moale, dar am a avut și o zi aglomerată, am făcut o grămadă de lucruri. Cred că dacă aș fi stat toată ziua în pat era ok dar am avut mult de muncit, am filmat și un podcast, am avut și am repetiții, deci a fost toată ziua încărcată, am muncit de la 7 dimineața. În fiecare dintre zilele astea am avut zile în care am muncit și câte 16 ore.” – a continuat artistul.

Deși s-a simțit mai slăbit în aceste zile în care a consumat doar apă, Damian Drăghici a reușit să-și ducă la bun sfârșit sarcinile și să-și facă treaba.

„A șasea zi de post negru… doar cu apă! M-am trezit dimineața la 7.30 pentru că am avut o grămadă de lucruri de făcut. Undeva pe la ora 13.00 am avut o cădere de energie, dar cumva am stat, m-am odihnit puțin și mi-am revenit. Deci, în continuare beau apă, am luat și puțină sare celtică cu apă pentru sărurile de care are nevoie corpul. În rest sunt foarte bine” – a mai povestit Damian Drăghici în mediul online.

La finalul perioadei de postit, artistul a reușit dă dea jos cinci kilograme și jumătate.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton