De ce a sunat Anca Badiu ex-Class la 112 în timpul unui traseu montan. „M-am speriat atât de tare”

.

Anca Badiu ex-Class a avut o experiență înspăimântătoare la munte, mai precis la Predeal, unde făcea un traseu montan, alături de o prietenă. Fosta solistă a trupei Class a descris întâmplarea într-un interviu recent.

Anca Badiu s-a retras din muzică în 2015, după decesului fratelui ei, Mircea, care s-a stins din viață la doar 42 de ani, în urma unui infarct. Mircea rămăsese sprijinul Ancăi după decesele părinților lor. Mama acestora s-a stins din viață tot la 42 de ani, iar tatăl la 57.

Anca Badiu ex-Class, experiență înspăimântătoare la munte. A sunat la 112: „Au venit un salvamont și doi jandarmi”

Anca Badiu a mers săptămâna trecută la Predeal, cu o prietenă, pentru a face câteva trasee montane împreună și, implicit, pentru a lua aer curat.

„Pe drum ne-am întâlnit cu mai mulți câini, cred că erau vreo zece la număr, le-am dat să mănânce… totul bine până aici. Însă, la o bifurcație de drum am auzit cum mormăie un urs. M-am speriat atât de tare și eu și prietena mea încât am sunat la 112. Au venit un salvamont și doi jandarmi să ne ajute”, a povestit Anca Badiu, pentru Click!.

Anca și prietena ei au fost însoțite pe traseu de patrupedul fostei soliste, Pancino. La începutul anului acesta, Anca a pierdut-o pe Bijou, cățelușa ei de 14 ani. În perioada de doliu, Anca l-a adoptat pe Pancino, un cățeluș care îi seamănă foarte mult lui Bijou.

„Când au venit nu au găsit nimic. Doar se auzea cum mormăie ursul și cam atât. Speriate, i-am rugat să ne ia și pe noi până la bază, jos. A fost și Pancino care s-a simțit și el foarte bine, la fel ca noi. Eu zic că este un mafiot de oraș pentru că are picioare de fotbalist. Nu ai treabă, este ca și copilul meu”, a mai declarat Anca Badiu, pentru sursa citată.

Citește și: Mihaela Cernea ex-Class, afacere nouă în plin divorț. „Nu mă plâng”

Citește și: Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

Anca Badiu formează un cuplu, dar nu locuiește cu iubitul. „Este foarte greu de la o anumită vârstă”

În iunie 2023, Anca Badiu declara că este într-o relație, dar că ea și iubitul ei nu locuiesc împreună, fiindcă ea nu-și dorește acest lucru.

„M-am obișnuit așa cum sunt acum. Este foarte greu de la o anumită vârstă să începi o nouă relație. Ți se formează anumite tabieturi și nu mai poți atât de ușor să te dai unul după celălalt. Dacă într-adevăr voi simți să stau cu cineva, o voi face, dar momentan suntem bine așa cum suntem”, a declarat Anca Badiu, pentru Click!.

A punctat faptul că este „obsedată de curățenie” și că nu-și dorește să strângă după nimeni. „În ziua de astăzi femeia este modernă, este independentă, nu mai stă la mâna nimănui. Muncește, are banii ei și nu ajunge să depindă de bărbat sau să stea să facă curățenie sau la cratiță”, a mai explicat Anca Badiu, pentru sursa citată. În prezent, Anca Badiu se întreține din chiriile mai multor apartamente.

„Nu vreau să fiu înțeleasă greșit! Nu este ok să fii singur, dar nici să fii cu cineva și să fii prost acompaniată. De la o vârstă este complicat să mai găsești pe cineva. După 40 de ani mă refer, pentru că ai tabieturile tale și nu mai ai răbdare să crești într-o relație ca la 20 de ani”, a încheiat Anca Badiu.

Foto: Facebook/Anca Badiu; Instagram/Anca Badiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton