De ce a plecat Cristina Ciobănașu în Bali fără iubit: “E un timp prețios pentru familie, pentru relația cu părinții mei”/ Exclusiv

.

Cristina Ciobănașu și iubitul ei, Alexandru Mureșan, de profesie medic stomatolog, au bifat la sfârșitul lunii iunie vacanța de vară, vizitând Budapesta și Lisabona. În această perioadă, actrița are parte de o nouă rundă de relaxare, la malul Oceanului Indian, ea aflându-se de câteva zile în Bali, alături de părinții ei adoptivi, Ruxandra Ion și soțul acesteia, Ion Ion. Cristina Ciobănașu se bucură de ocazia ivită, mai ales că a ajuns, anul acesta, de două ori în Bali, chiar dacă ambele escapade sunt fără partenerul ei.

Prezentatoarea emisiunii “Happy Caffe”, difuzată la Happy Channel, a povestit, pentru UNICA.ro,  că planul de vacanță pentru Bali era făcut cu foarte mult timp înainte și că se bucură că are ocazia de a fi în compania părinților săi din București, pe care îi vede mai rar de când s-a mutat cu iubitul. Totodată, Cristina Ciobănașu ne-a dezvăluit că a avut parte de o vacanță activă în Budapesta și Lisabona, unde a atins un record de pași zilnici, respectiv 27.000.

Cristina Ciobănașu petrece a doua vacanță în Bali fără iubitul ei

“Cred că m-am molipsit un pic de la prietenul meu, îmi și place să vizitez, doar că muncind atât de mult ani la rând, am preferat mai mult vacanțele în care să stau să zac cu burta la soare cum s-ar zice, pentru că aveam nevoie de odihnă în primul rând, pentru că nu dormeam suficient în timpul anului datorită proiectelor. Și acum, pentru că sunt mult mai relaxată cu programul și îmi permit, pot să plec într-o vacanță, de unde să zic că vin un pic mai obosită sau că vin cu dureri de genunchi de la câți pași am făcut. Aceea a fost  vacanța de vară pentru noi. Am fost cu o gașcă de prieteni”, ne-a povestit actrița.

Citește și: Bianca Brad nu mai folosește fond de ten și ojă după ce a trecut prin lupta cu cancerul. „Am fost nevoită!”

Citește și: Ce spune Florin Zamfirescu despre divorțul fiului său, Vlad Zamfirescu: „Mihaela, fosta soție, nu are nicio vină”

Citește și: Anamaria Prodan, despre infidelitatea lui Laurențiu Reghecampf: „Nu era prima dată! Plângea și își cerea iertare”

Citește și: Romanița Iovan: „32 de ani i-am dedicat profesiei, în detrimentul vieții personale”. Ce relație are cu fiul ei / Exclusiv

Citește și: Ce fiică frumoasă are Rona Hartner. Rita Sumalya are 15 ani și a jucat deja în trei filme

De ce a plecat Cristina Ciobănașu în Bali fără iubit: “E un timp prețios pentru familie, pentru relația cu părinții mei”/ Exclusiv

Părinții adoptivi au organizat vacanța

Și producătoarea Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu, a profitat de vacanța de o lună de la filmările serialului “Lia, soția soțului meu”, pentru a se deconecta de treburi și responsabilități și a se distra într-o vacanță exotică alături de sotul ei, Ion Ion. Fiind o fire extrem de organizată, aceasta a rezervat din timp sejurul și a cooptat-o în această escapadă și pe Cristina Ciobănașu.

Citește și:  Cum s-a schimbat relația dintre Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, după ce actrița s-a mutat cu iubitul: “Am păstrat tradiția”/ Exclusiv

“Eu am mai fost o dată în Bali. Ei și-au dorit foarte mult și vacanța asta era antamată, plătită, tot ce trebuie, cu mult înainte ca eu să aflu că voi merge în Bali cu proiectul Dharma Project, în luna aprilie. Și în momentul în care a venit acel proiect, m-am bucurat foarte mult pentru că era un alt context în care mă bucuram de Bali, acela în care cunosc sfera asta spirituală”, ne-a povestit Cristina Ciobănașu.

În primăvară, actrița s-a alăturat grupului format din 12 influenceri care au avut parte de o experiență spirituală inedită și de un challenging pentru corp, pentru că a îmbinat meditația și tot felul de trăiri cu sportul.

De ce a plecat Cristina Ciobănașu în Bali fără iubit: “E un timp prețios pentru familie, pentru relația cu părinții mei”/ Exclusiv

“Am stat acolo 10 zile împreună cu 11 influenceri și o prietenă de-ale mele care s-a alăturat natural grupului. Atunci am cunoscut eu energia locului, pe care o emană Bali, dar nu am vizitat mai deloc, am fost strict pentru proiect, am stat în aceeași casă toți, timp de 10 nopți, am împărțit de toate, am stat la povești, am trăit toată experiența asta, am fost ghidați de către Sorin, dar nu ne-am bucurat și de zona turistică. În afară de o cascadă pe care am vizitat-o și am escaladat un munte, în rest nu am vizitat mai nimic din Bali și am ocazia cu părinții mei să fac și chestia asta și să stau și la plajă evident”, a declarat, pentru UNICA.ro, Cristina Ciobănașu.

Cristina Ciobănașu: “E un timp foarte prețios pentru familie, pentru relația mea cu ei”

De ce a plecat Cristina Ciobănașu în Bali fără iubit: “E un timp prețios pentru familie, pentru relația cu părinții mei”/ Exclusiv

Actrița ne-a povestit că Ruxandra Ion și soțul ei Ion Ion și-au rezervat două săptămâni de vacanță în Bali, iar ea li s-a alăturat în ultima săptămână. Nici în această deplasare nu a însoțit-o iubitul ei, Alexandru, dar nu este exclus ca, în funcție de programele pe care le au, să își programeze și ei un sejur romantic. Până atunci însă, Cristina se bucură de timpul petrecut pe insula din Oceanul Indian și de compania părinților săi adoptivi, de care a rămas extrem de apropiată, chiar dacă nu mai locuiesc împreună în aceeași casă.

Citește și: Cristina Ciobănașu, dezvăluiri despre iubitul ei, Alexandru Mureșan: „Nu ne-am imaginat o relație așa frumoasă”/ Exclusiv

“Vacanțele cu ei sunt foarte relaxante, pentru că și ei, la fel ca mine, adoră să se bucure de plajă și de liniște, de zăcut la soare și de citit o carte bună pe șezlong sub umbreluță, așa că vacanțele cu ei sunt cele mai odihnitoare să zic așa. De când m-am mutat de acasă este o oportunitate foarte bună să mai petrecem timp împreună și să ne mai punem la curent cu ce mai face fiecare, pentru că noi ne vedem o dată pe săptămână duminica la masă, dar fiind foarte mulți membri ai familiei, nu avem timp să vorbim toți cu toți, și atunci e un timp foarte prețios pentru familie, pentru relația mea cu ei”, a declarat, pentru UNICA.ro, Cristina Ciobănașu.

De ce a plecat Cristina Ciobănașu în Bali fără iubit: “E un timp prețios pentru familie, pentru relația cu părinții mei”/ Exclusiv

După vacanța exotică, Ruxandra Ion va începe filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului “Lia, soția soțului meu”, dar și pentru comedia romantică  “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, ambele fiind produse pentru Antena 1.

La rândul ei, Cristina Ciuobănașu va filma alături de Andreea Ibacka și de fostul iubit, Vlad Gherman, noul sezon al emisiunii Happy Caffe, ea având un program mai relaxat nefiind inclusă, momentan, în vreun serial.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton