De ce a luat soțul Andei Adam numele ei după căsătorie. „Am spus: «OK, facem invers»”

.

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au căsătorit civil în decembrie anul trecut. Tot atunci, soțul Andei Adam a luat numele ei de familie. Cuplul a dezvăluit recent de ce Yosif și-a schimbat numele după căsătorie.

Deși își doreau să se căsătorească religios anul acesta, din cauza programelor încărcate, Anda Adam și soțul ei au amânat nunta pentru anul viitor. Perechea locuiește în prezent în Cluj, unde deține și un club.

Anda Adam a explicat de ce soțul i-a luat numele de familie după căsătorie

Anda Adam și Yosif Mohaci s-au cunoscut la munte, unde se aflau cu fiicele lor. Pentru amândoi acesta este al doilea mariaj. Din primul, fiecare are câte o fiică. Yosif a fost cel care a făcut primul pas, propunându-i Andei Adam ca fiicele lor să se joace împreună. După căsătorie, Yosif Mohaci a decis să preia numele de familie al solistei. Cuplul a detaliat recent motivele din spatele deciziei neobișnuite.

„Da, el mi-a luat numele. Noi ne-am gândit, cumva în acest context, pentru faptul că el și-a început cariera în zona aceasta a filmului, că are o rezonanță mai bună și este un nume mai potrivit pentru un actor. Atunci, împreună ne-am gândit că Joseph și Adam chiar sună a nume de actor. Și am spus: «OK, facem invers». Iar el a spus: «OK, iau eu numele tău, pentru că îmi va folosi pe scenă». (…) Joseph Adam mi s-a părut chiar un nume de scenă cu care el va putea merge mai departe într-o carieră cu adevărat în zona cinematografiei”, a declarat Anda Adam, pentru Spynews.ro.

Citește și: Cum o răsfață soacra pe Anda Adam. Artista și-a găsit fericirea lângă Yosif Eudor Mohaci: „Ne distrăm pe acest subiect”

Citește și: Anda Adam, dur criticată de fani că s-ar fi îngrășat. „Cârcotașilor, fiți atenți!” Cum le-a răspuns răutăcioșilor

„Suntem un cuplu modern”

Totodată, cântăreața a spus că ea și soțul ei pregătesc mai multe proiecte pentru anul viitor. Yosif s-a născut în Arad, dar o perioadă de timp a locuit în Elveția și Franța. Din prima căsnicie, bărbatul are o fiică, Nicole. La rândul ei, din fostul mariaj cu Sorin Andrei Nicolescu, Anda Adam are și ea o fiică, Evelin.

„Suntem un cuplu modern. Nu păstrăm istoria sau obișnuințele care sunt peste tot. Anda este o persoană cunoscută și am decis să iau numele ei. Merge bine cu Joseph“, a mai declarat Yosif Mohaci, pentru sursa citată. Așadar, de acum Yosif Mohaci va fi cunoscut de către public sub pseudonimul Joseph Adam.

Citește și: Pe ce cheltuiește Anda Adam, lunar, peste 10.000 de euro. „E cea mai mare obsesie a mea!”

Citește și: Anda Adam povestește momentul în care a fost abuzată: „Luni de zile m-am simțit amenințată”

Ce tradiție nu va respecta cuplul la nuntă

Anda Adam și soțul ei nu vor să respecte tradiția furatului miresei. Perechea nu a oferit foarte multe alte detalii despre eveniment, însă cântăreața a punctat că nu i se pare în regulă ca mireasa să lipsească de la propriul ei eveniment.

„Nu putem să vă dăm detalii, că nu le știm și noi. (…) Ceea ce pot să vă spun sigur e că nu se va fura mireasa, mai degrabă mirele, dar mireasa nu. Mi se pare aiurea să lipsești de la propriul tău eveniment atât de special, să lipsești o oră din alea câteva ore care înseamnă nunta, nu, nu. La noi nu se fură mireasa”, a declarat Anda Adam, pentru Spynews.ro.

Foto: Instagram/Anda Adam

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton