De ce a fost Randi fluierat pe scena Beach! Please: „Trebuia să ieşim cu capul sus. S-a dat un război în sufletele noastre”

.

Într-o seară plină de așteptări și entuziasm la festivalul Beach! Please, artistul Randi a avut parte de una dintre cele mai neprevăzute și confuze experiențe din cariera sa. Deși a început concertul într-o atmosferă vibrantă și plină de energie, totul a luat o turnură dramatică, lăsându-i pe artist și pe echipa sa cu moralul zdruncinat, după ce au fost fluieraţi la scară mare de oamenii din public.

Randi a fost fluierat pe scena Beach! Please

Concertul lui Randi a început sub cele mai bune auspicii, publicul fiind receptiv și plin de energie. Primele două piese au fost întâmpinate cu entuziasm, iar artistul părea să aibă parte de un spectacol reușit. Cu toate acestea, semnele de nemulțumire au început să apară curând, dar nu din motivele la care s-ar fi așteptat.

Din partea dreaptă a scenei, au început să se audă fluierături și să se vadă semne disperate din partea publicului, cerând întreruperea spectacolului. Randi și echipa sa au interpretat aceste semnale ca fiind critici dure la adresa prestației lor muzicale.

Citeşte şi: Randi este singur de 9 ani: “Nu iau decizii pe viață într-un mod emoțional”/ Interviu exclusiv

Citeşte şi: De ce nu vrea Randi să concureze la Survivor sau Asia Express. Artistul a dat cărțile pe față: „Îți faci rău”

„Mi-am imaginat că nu le place ceea ce facem, că poate este ceva în neregulă cu felul în care cântăm”, a mărturisit ulterior Randi pe contul său de socializare.

Randi şi trupa sa au părăsit scena cu două piese mai devreme

Cu moralul în cădere liberă și fără o clarificare din partea organizatorilor sau a echipei de securitate, Randi a decis să întrerupă concertul înainte de termen, cu două piese mai devreme decât era programat. Plecarea sa de pe scenă a fost marcată de o profundă decepție și confuzie, atât pentru el cât și pentru echipa sa.

„Am ieşit mai devreme de pe scenă cu 2 piese, am plecat cu moralul foarte, foarte jos. Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat”, a mai spus artistul.

De ce a fost fluierat, de fapt, Randi pe scena Beach! Please

După ce a părăsit scena, adevărul a ieșit la iveală. Se pare că în public, în partea dreaptă a scenei, o persoană leșinase, iar spectatorii încercau cu disperare să atragă atenția echipei de securitate și a organizatorilor pentru a facilita accesul rapid al echipajelor de prim-ajutor. Publicul nu fluiera din cauza nemulțumirii față de prestația muzicală, ci pentru a semnala o situație de urgență.

Citeşte şi: Începe BEACH,PLEASE! 2024 

Citeşte şi: Cine e Babasha, artistul huiduit la concertul Coldplay, după ce a cântat manele pe Arena Națională: „Nu mă aşteptam să fie chiar aşa de rău”. Ce spune despre Chris Martin

„Nu ni s-a comunicat despre ce era vorba şi despre ce s-a întâmplat cu adevărat. Cineva leşinase în dreapta scenei, iar oamenii au vrut sa oprim show-ul ca salvarea să intre şi să facă ceea ce erau meniţi să facă. Noi nu am ştiut asta. De-abia după ce am ieşit de pe scenă am înţeles ce se întâmplase. Nu ni s-a comunicat”, a mai spus Randi.

Randi a dat vina pe echipa de securitate de la festival

Un aspect crucial al acestui incident a fost lipsa de comunicare eficientă din partea echipei de securitate și a organizatorilor. Randi a subliniat că, dacă ar fi fost informat despre situație, ar fi luat măsurile necesare imediat. Deşi publicul încercase să comunice prin mesaje scrise pe telefoane, aceste eforturi s-au dovedit inutile în confuzia generală.

„Vina a fost a oamenilor de la securitate, care trebuia sa vină pe scenă să ne informeze despre ce se întâmplă. Oamenii erau cu telefoanele sus, au scris nişte mesaje pe telefoane, dar era greu să citim de pe telefoanele lor. Nu a fost vorba de ignoranţă.

S-a dat un război în sufletele noastre. Pentru ca nu ştiam cum să mai continuăm show-ul, simţindu-ne nedoriţi pe scenă”, a mai spus artistul pe contul său de socializare.

Sursa foto şi video: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton