De ce a fost nevoită Ana Baniciu să nască prin cezariană. Dezvăluirile făcute de Mircea Baniciu: „Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri”

.

Ana Baniciu (31 ani) a născut marți, 4 iunie, prin cezariană, un băiețel perfect sănătos. Deși a spus că va naște natural, în cele din urmă artista a fost nevoită să-și aducă copilul pe lume prin cezariană. Ea nu a oferit încă prea multe informații despre această experiență, dar Mircea Baniciu a dezvăluit cum se simt acum fiica și nepotul său.

De ce a fost Ana Baniciu nevoită să nască prin cezariană

Ana Baniciu a adus pe lume primul ei copil și al lui Edy Kovacs în cursul zilei de marți, micuțul venind pe lume cu câteva zile mai devreme. Deși a precizat pe tot parcursul sarcinii că va naște natural, planurile ei au fost date peste cap de bebeluș care, potrivit lui Mircea Baniciu, a fost mult prea mare pentru a se naște natural.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav”, a declarat Mircea Baniciu pentru Playtech.

Cum este bunic pentru prima dată, artistul mărturisește că și-a rugat ginerele să îl verifice pe noul membru al familiei din cap până-n picioare pentru a se asigura că totul este în regulă cu el.

Citește și: Ana Baniciu a născut un băiețel. Bebelușul și-a luat prin surprindere părinții: „Ne-am rugat să fie sănătos”

Citește și: Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au ales nașii copilului: „Mă pregătesc de o naștere naturală, urați-mi succes!”/ Exclusiv

„Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine”, a precizat Mircea Baniciu.

Când va fi externată artista

Mircea Baniciu a fost cel care a dezvăluit și când va fi externată din spital fiica sa. Deși spune că încă nu se simte bunic, artistul a precizat că este nerăbdător să îl cunoască pe micuț.

„Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc. Nu o să merg la spital, în 2,3 zile se vor întoarce acasă, iar eu voi fi plecat, am de susținut niște spectacole. Astăzi în niciun caz nu voi ajunge, dar mâine sper să ajung să îi fac o vizită, ori acasă dacă o externează, ori la spital”, a afirmat el.

Citește și: Viviana Sposub a făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes. Cum au arătat ținutele iubitei lui George Burcea

Citește și: Ce frumoasă este fata Cristinei Demetrescu! Eva a terminat liceul și a mers la balul de absolvire: „A plouat cu prințese”

Pe de altă parte, Ana Baniciu a distribuit pe Instagram un clip emoționant cu soțul ei, Edy Kovacs, în timp ce își mângâie fiul pe cap.

După ce a născut, artista a împărtășit cu fanii ei un video realizat cu puțin timp înainte de a naște.

„Este 4.06.2024 și eu mă pregătesc să îl aduc pe lume pe băiețelul meu”, spune Ana Baniciu în clipul de câteva secunde.

Cântăreața și soțul ei încă nu au dezvăluit ce nume au ales pentru fiul lor.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ana Baniciu, Edy Kovacs și fiul lor

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton