De ce a decis Raluca Angel să se retragă de pe scena muzicală: „Voi reveni când vă veți aștepta mai puțin”

.

Raluca Blejușcă, cunoscută ca Raluca Angel, a decis să se retragă pentru o perioadă de pe rețelele de socializare, dar și de pe scena muzicală. Artista în vârstă de 38 de ani a făcut un anunț emoționant prin care își expune motivele îndepărtării sale de Facebook și Instagram, dar și de studio și viața publică.

De ce s-a retras Raluca Angel de pe rețelele de socializare

Raluca Blejușcă, care a devenit cunoscută publicului larg în anii 2000 pe când făcea parte din formația Angels, alături de Monica Ene, a decis să renunțe pentru un timp la conturile ei de pe rețelele de socializare, dar și la muzică. Artista, care este mamă a cinci copii, a decis că este timpul să se concentreze asupra familiei sale.

„”Raluca, nu ne părăsi din nou! Ne e dor de vocea ta!”. Acesta e unul din multele mesaje pe care le-am primit perioada aceasta de câteva luni în care am absentat de pe Facebook în special. Da, dragii mei! Am simțit nevoia de o scurtă pauză pentru că, familia a avut nevoie de mine 100%. Pentru mine, propoziția „Familia e prioritatea mea” nu e un banal clișeu, e viața mea însăși. Eu respir prin ei, și ei prin mine”, a scris artista pe contul ei de Facebook, după ce în ultimele luni nu a mai distribuit nimic în mediul online.

Aceasta s-a simțit epuizată după ce s-a dedicat mai mult carierei și în același timp a avut grijă și de copiii ei.

„Recunosc, să plec mereu de acasă pentru evenimente, concerte, emisiuni, ședințe foto, muncă la studio, repetiții a fost foarte epuizant pentru mine, fiind mamă cu atâtea alte responsabilități. Chiar am avut nevoie de aceasta scurtă pauză. Din fericire, băiatul cel mare a reușit să intre la liceul mult dorit …cred, și datorită implicării mele. Anul acesta urmeaza să dea examenul de capacitate și Casian, asa că…o mamă cu mai mulți copii e mereu cu inima plină de emoții”, a continuat Raluca Angel.

Artista vrea să revină pe scena muzicală

Deși în ultima perioadă a ales să se dedice complet familiei sale, Raluca Angel speră să revină în studio, având pregătite câteva piese. Însă, potrivit artistei, încă nu este momentul să se întoarcă nici pe scena muzicală, nici în mediul online. Și asta pentru că simte că familia ei are nevoie de ea.

„Sper să reușesc, printre picături, să reintru în studio pentru piese noi gândite de mult pentru voi… Fiți siguri că nu renunț, și voi reveni când vă veți aștepta mai puțin. Dar, măcar încă câteva luni ,am nevoie să ascult și să mă încarc cu cea mai frumoasă și mai de succes melodie a mea: FAMILIA MEA. Vă iubesc pe toți curat și sincer!”, și-a încheiat ea mesajul de pe Facebook.

Postarea cântăreței a fost apreciată de sute de persoane, printre care și de Paul Surugiu (Fuego).

„Felicitări, draga mea!”, a scris îndrăgitul cântăreț.

Raluca Blejușcă este căsătorită de 17 ani cu Ionuț Blejușcă, cu care are cinci copii: Serafim (15 ani), Casian (13 ani), Emilian (8 ani), Maria (11 ani) și Anastasia (6 ani).

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Raluca Angel și familia ei

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton