David și Victoria Beckham sărbătoresc 25 de ani de căsnicie. Cuplul a îmbrăcat celebrele costume mov de la nuntă / Galerie foto

.

Victoria și David Beckham au decis să revină la ținutele lor de nuntă, pentru o fotografie pe care au distribuit-o în mediul online cu o zi înainte de a sărbători 25 de ani de căsnicie. Designerul în vârstă de 50 de ani și fostul fotbalist, de 49 ani, s-au căsătorit la Castelul Luttrellstown din Irlanda în 1999, în cadrul unei ceremonii fastuoase care a costat aproape 1 milion de lire sterline.

David și Victoria Beckham sărbătoresc 25 de ani de căsnicie

David și Victoria Beckham au decis să sărbătorească nunta de argint într-un mod cu totul inedit. Cuplul, care s-a căsătorit în anul 1999, și-a îmbrăcat ținutele mov asortate de la recepția nunții și a urcat din nou pe tronurile de aur pentru a realiza o ședință foto asemănătoare celei din ziua în care și-au spus „Da”.

Victoria a arătat spectaculos în rochia Antonio Berardi, cu un decolteu cu volane florale, pe care a combinat-o cu o pereche de tocuri argintii, legate pe picior, până aproape de genunchi.

Pe de altă parte, fostul fotbalist a arătat elegant în cosmtulul său mov, cu pantofi de piele întoarsă, în timp ce zâmbea fericit privindu-și soția.

„Priviți ce am găsit”, a scris David Beckham pe Instagram, unde a publicat câteva fotografii în care apar îmbrăcați în costumele mov, așezați pe tronurile de aur.

David și Victoria Beckham au împreună patru copii, pe Brooklyn (25 ani), Romeo (21 ani), Cruz (19 ani) și Harper (12 ani).

„Nu pot să cred că au trecut 25 de ani șoi încă încăpem în ele”, a spus amuzat fostul fotbalist pe rețelele de socializare, făcând referire la celebrele costume de nuntă.

Citește și: 10 lucruri neștiute despre Victoria Beckham. Soția lui David Beckham împlinește 50 de ani

Citește și: Rebecca Loos susține că l-a găsit pe David Beckham în pat cu un model în timpul aventurii lor: „A durut!”

David Beckham, despre alegerea ținutelor mov la petrecerea de nuntă

David Beckham a vorbit despre alegerea lui și a Victoriei de a se schimba în aceste ținute mov la petrecerea de nuntă.

„Am avut chiar și o pălărie de culoare mov. La ce mă gândeam? Arătam ca cei din Dumb and Dumber”, a glumit el în anul 2017.

La ceremonie, Victoria Beckham a purtat o rochie Vera Wang, culoarea șampaniei, în timp ce fostul fotbalist a optat pentru un costum alb.

Citește și: Carmen Grebenişan, despre adevăratul motiv al divorţului de Alex Militaru: „Alegem oameni, nu proiecte”

Citește și: Tori Spelling a ajuns piele și os. Cum a fost fotografiată „Donna” din „Beverly Hills 90210”, pe plajă, în costum de baie

În timpul unei apariții în 2021 la Jimmy Fallon, ea a spus despre schimbarea ținutei: „Părea o idee foarte bună la momentul respectiv, știi?”.

„Chiar părea. Cred că a fost o naivitate, nu știam nimic despre modă atunci„. Doar ne-am distrat cu asta, ceea ce cu tine este așa cum ar trebui să fie”, a mai spus Victoria.

Cât despre locația aleasă pentru nuntă, David a spus: „Victoria își dorea un loc cu adevărat privat și unic, undeva cu frunze și verdeață”.

În anul 2022, Victoria Beckham a spus despre ziua cea mare: „Cred că mass-media a făcut nunta să pară mult mai mult decât a fost de fapt. A fost de fapt mult mai intimă decât a părut”.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Victoria și David Beckham în costumele mov de la nuntă

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton