Daniela Nane va avea grijă de fiica Ioanei Maria Lupașcu, după moartea pianistei: „Trebuie să ne adaptăm la noua viață”

.

Actrița Daniela Nane a anunțat că o va lua în grijă pe fiica Ioanei Maria Lupașcu, pianista care a încetat din viață pe data de 31 august. Aceasta a pierdut lupta cu cancerul la vârsta de 45 de ani. Artista a lăsat în urmă o fată de 13 ani, Fatima Maria.

După ce s-a spus că adolescenta nu are alte rude în viață, actrița Daniela Nane a anunțat că o va lua sub tutela sa pe fiica celei care i-a fost bună prietenă.

Pianista Ioana Maria Lupșacu a murit la vârsta de 45 de ani

Pe 31 august, pianista Ioana Maria Lupașcu a încetat din viață. Aceasta, care cânta la Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploiești, era internată la Institutul Oncologic București, în urma unei lupte crunte cu cancerul. În cele din urmă, boala a răpus-o.

„Cu sufletele îndurerate vă anunțăm că prietena și colega noastră, Ioana Maria Lupașcu, a plecat dintre noi. Deși oamenii buni nu câștigă întotdeauna, o vom ține minte pe Ioana ca o adevărată luptătoare, atingând cu dragoste persoanele din jurul ei și clapele pianului chiar și în cele mai dificile momente ale vieții. Suntem recunoscători că ne-am putut afla în preajma unui spirit atât de frumos și a unei artiste desăvârșite, deși această călătorie a fost întreruptă prematur. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 2 septembrie 2023, în București. Gândurile noastre sunt alături de familie, prieteni și toți cei ce au cunoscut acest suflet pur, și îi asigurăm de tot sprijinul nostru în aceste momente dureroase. Sincere condoleanțe!”, este mesajul postat de Filarmonica Paul Constantinescu – Ploiești, pe Facebook.

Citește și: Victoria Raileanu a observat o „diferență imensă” pe ten după ce a folosit acest ingredient: „Ies nemachiată mult mai încrezătoare” / Exclusiv

Citește și: Pasiunea secretă a lui Tavi Clonda. Ce colecționează soțul Gabrielei Cristea: „Îmi place treaba asta” / Exclusiv

În urma sa a rămas Fatima, fiica pianistei de doar 13 ani. După moartea mamei sale, fata a rămas fără rude apropiate care să o ia în îngrijire. Astfel că, Daniela Nane, a anunțat că a decis să aibă ea grijă de adolescentă.

Daniela Nane va avea grijă de fiica regretatei pianiste

La doar câteva zile de la trecerea în neființă a artistei, Daniela Nane a anunțat pe pagina sa de Facebook că fiica Ioanei Maria Lupașcu a trecut sub tutela sa.

„Prieteni, fetița Ioanei Maria Lupașcu va rămâne cu mine. Nu e singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut”, a scris actrița pe rețeaua de socializare.

Citește și: Valentin Sanfira nu poate să revină încă pe scenă. Cu ce se confruntă după intervenția la picior

Citește și: George Clooney și soția lui, Amal, au întors toate privirile la Festivalul de Film de la Veneția. Cum s-au cunoscut

„Am văzut postări cu contul meu de ONG către oameni care ar vrea să ajute. Evident că banii sunt bineveniți întotdeauna, dar trebuie să știți că situația nu e disperată și avem încredere că Bunul Dumnezeu va rândui. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună, într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate. Vă mulțumim din suflet pentru susținere!”, este mesajul postat de Daniela Nane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniela Nane

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton