Daniela Nane și secretele ei de frumusețe. Ce face de arată impecabil la aproape 50 de ani

.

Daniela Nane face parte din topul celor mai frumoase actrițe din România. Deținătoarea titlului de Miss Romînia 1991 va împlini anul acesta, mai exact pe data de 29 noiembrie, vârsta de 50 de ani, și este într-o formă fizică uluitoare.

Actrița a postat recent în mediul online o fotografie din timpul unui eveniment, în care și-a etalat silueta de invidiat. Daniela Nane apare îmbrăcată într-o rochie verde, elegantă și pare extrem de fericită în compania prietenilor de la petrecerea la care se afla. Dar care să fie secretul frumuseții actriței? Ei bine, Daniela Nane dezvăluia în urmă cu mai mulți ani că are un stil de viață echilibrat și nu face abuzuri de niciun fel.

„Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând. Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile. Dacă pun 2-3 kg, iau masuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale”, spunea actrița, în 2007, pentru revista Kudika.

Citeşte şi: Daniela Nane spune care e motivul despărţirii de iubitul ei

În plus, actrița obișnuiește să-și îngrijească pielea cu creme și loțiuni hidratante.

“Dimineata, dupa dus, neaparat aplic crema de corp si anticelulitica, iar pentru fata, acum vara, crema hidratanta cu factor mare de protectie. E foarte important pentru piele sa nu fie expusa direct in soare. Pielea arsa e uscata si se rideaza prematur. In timpul zilei, daca nu sunt machiata, reaplic crema de fata dupa o curatare, iar seara ma demachiez intotdeauna si aplic crema antirid cu viniferol”, a adăugat Daniela Nane.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton