Daniela Nane a renunțat la procesul de adopție a fiicei Ioanei Maria Lupașcu. Tatăl fetei își cere drepturile în instanță

.

Daniela Nane (52 ani) a decis să renunțe la procesul de adopție al fiicei prietenei sale, regretata Ioana Maria Lupașcu, care a încetat din viață anul trecut, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Fatima, fetița de 13 ani a pianistei, urma să intre sub tutela actriței, însă planurile acesteia au fost date peste cap de tatăl biologic al adolescentei. Bărbatul își cere acum drepturile în instanță.

Daniela Nane renunță la procesul de adopție al fiicei Ioanei Maria Lupașcu

După ce Ioana Maria Lupașcu s-a stins din viață, Daniela Nane a anunțat că o va adopta pe fiica acesteia, Fatima. La momentul respectiv, pianista își creștea singură fetița adolescentă. Doar că, acum, tatăl biologic al acesteia a decis să își ceară drepturile părintești în instanță.

Astfel, actrița a hotărât să renunțe momentan la tutela Fatimei. Potrivit Cancan, la ultimul termen în care s-a întâlnit în instață cu reprezentanții Autorității Tutelare de la Primăria Sectorului 1, Daniela Nane a renunțat la instituirea tutelei în favoarea ei.

Asta după ce tatăl fetei, Tuaeen Sadek, a cerut în instanță dreptul de a-și crește fiica.

„Ia act de renunţarea reclamantei la judecarea cererii de instituire a tutelei. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare, recurs care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti – Secţia a II-a civilă. Disjunge judecarea cererii de intervenţie în interes propriu, dispune efectuarea de copii după înscrisurile din prezenta cauză şi formarea unui nou dosar având ca obiect autoritate părintească, în care parte este terţul intervenient Tuaeen Sadek, cu termen de judecată în data de 21 mai 2024, ora 9:00, şedinţa publică pentru când se dispune citarea intervenientului. Fără cale de atac în ceea ce priveşte soluţia de disjungere a cererii de intervenţie în interes propriu”, se arată în soluția pe scurt a instanței.

Citește și: Cu cine s-a iubit Octavian Ene, înainte să formeze un cuplu cu Daniela Nane. Tinerelul tenor, încă „legat” de fosta

Citește și: Poza cu sărutul dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu stârnește și azi fanteziile bărbaților. De ce n-a vrut Andreea Marin să fie în locul actriței

Tatăl Fatimei nu este de acord ca fiica sa să fie crescută de actriță

Deși Ioana Maria Lupașcu își creștea singură fata, se pare că adolescenta își cunoștea tatăl, care acum vrea să facă parte din viața ei și să o ia sub tutela lui.

„El nu se află în aceste momente în țară, însă va reveni în maximum o lună. Sigur că nu este de acord ca fiica lui să fie crescută de Daniela Nane, atâta timp cât ea are un tată și doi frați. Nu este orfană de ambii părinți, așa cum s-a scris”, au spus surse apropiate familiei, în urmă cu ceva timp, pentru publicația menționată anterior.

Tuaeen Sadek a angajat o echipă de avocați care luptă acum pentru a o aduce pe Fatima în grija tatălui ei.

„A angajat deja o echipă de avocați care se ocupă de această speță. Se va judeca dacă este nevoie, însă copilul trebuie să stea cu părintele său, nu cu un străin. Chiar dacă Daniela o știe pe fată de când era mică, sângele apă nu se face, tatăl este tată, orice judecător din țară va spune același lucru. El a ținut legătura cu fiica lui, tot de la ea a și aflat că Ioana s-a stins. Nu a putut fi alături în asemenea momente din motive serioase. Altfel, nu s-ar fi întâmplat aceste lucruri, iar copilul nu ar fi ajuns să locuiască printre străini”, a precizat sursa respectivă.

Citește și: Cum se manifestă Sindromul Cluster, boala de care suferă Sorin Gonțea, soțul Daianei Anghel. Apare mai ales în rândul bărbaților

Citește și: Medicii i-au descoperit lui Cătălin Botezatu o tumoare ascunsă: „Eram pe moarte. Am făcut o operație periculoasă” / Video

Daniela Nane a vrut să o adopte pe fiica prietenei sale

După decesul Ioanei Maria Lupașcu, în august 2023, Daniela Nane anunța pe rețelele de socializare că intenționează să o ia sub aripa sa pe Fatima. Mai mult, regretata pianistă demarase o procedură de urgență prin care Daniela să-i poată înfia fiica minoră.

Așadar, după înmomântare, actrița declara că Fatima va locui cu ea și că nu este singură pe lume, având rude cu care ține legătura.

„Prieteni, fetița Ioanei nu este singură pe lume, cum s-a spus, are niște verișoare și nepoate de gradul 4-5, cu care va ține legătura, a apărut și un frate vitreg, de 19 ani, pe care tocmai l-a cunoscut. Trebuie să ne adaptăm la noua viață, să rezolvăm cu actele în instanță, să găsim un apartament în care să locuim împreună,  într-o zonă mai aproape de restul familiei mele, astea sunt acum prioritățile. Ne adunăm un pic și le așezăm pe toate”, preciza Daniela Nane într-o postare pe rețelele de socializare, la momentul respectiv.

Acum, se pare că actrița, care a divorțat de curând de Adrian Cioroianu, va renunța la tutela Fatimei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniela Nane

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton