Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă intervenție estetică: „M-am ferit de lifting facial”. Suma uriașă pe care a dat-o / Video

.

Daniela Gyorfi a dezvăluit că a apelat din nou la medicul estetician pentru a arăta și mai bine. Artista în vârstă de 54 de ani și-a făcut, de-alungul timpului, mai multe operații estetice pentru a se simți bine în pielea ei.

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, Daniela a vorbit despre noua intervenție pe care a suferit-o, explicând că e vorba de o procedură non invazivă.

Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică

Daniela Gyorfi a precizat că îi este teamă să își facă lifting facial, astfel că a preferat să apeleze la o intervenție non-invazivă, o procedură nouă.

Cântăreața a povestit că și-a făcut noua intervenție estetică la o clinică din Timișoara.

„Mi-am făcut niște proceduri care sunt noi pe piață(…) mi-a pus niște fire, deci mi-a ridicat pur și simplu fața, mi-a făcut și de aici, pielea de la mandibulă cedează prima. (…) Eu m-am ferit de acest lifting facial. E tăietură, trebuie să stai în recuperare foarte mult, eu sunt la patru zile de la intervenție și dacă vă uitați la mine, clar că sunt puțin umflată, am niște vânătăi, dar pot să vorbesc, am avut cântări”, a explicat Daniela Gyorfi.

„Procedura e foarte mișto, nu te doare atât de tare. Mi-a pus 5-6 fire care vin ca un fermoar, să țină pur și simplu fața. După care mi-a pus niște fire cu colagen, după care mi-a îndreptat buzele tot din fire șii ca să poată să îmi dea acel restart mi-a făcut mezoterapie pe gât și pe față pentru că mezoterapia este foarte importantă”, a povestit cântăreața.

Citește și: Motivul pentru care Daniela Gyorfi nu a fost anunțată de sora ei că tatăl lor a murit: „Niciodată nu o să pot înțelege!” / Video

Citește și: Provocarea UNICA: Daniela Gyorfi a spus adevărul! Ce operații estetice are și ce o deranjează / Exclusiv

Cât a costat intervenția estetică

Pentru această intervenție estetică, artista a scos din buzunar o sumă deloc de neglijat. Daniela Gyorfi a dezvăluit că întreaga procedură a costat-o 5.000 de euro.

„Costă 5.000 de euro. Sunt niște intervenții care țin cinci ani de zile și tot ce înseamnă estetic nu este ieftin”, a afirmat cântăreața la XNS.

Însă, Gyorfi a precizat că ar trebui să își facă încă o operație de schimbare a implanturilor mamare, dar o evită pentru că îi este teamă de anestezia generală.

Citește și: Ce fată mare și frumoasă are Daniela Gyorfi. Maria a împlinit 12 ani și s-a dus singură în emisiunea lui Cătălin Măruță

Citește și: Daniela Gyorfi, adorată de mamă, părăsită de tată. Cum își crește fetița și ce lecții îi dă cea mică / Exclusiv

„M-am operat de trei ori la sâni și ar trebui să mă mai operez o dată, dar de frică nu mă mai operez. Am avut acum trei ani o operație la corzile vocale, făcută la turci, m-a costat o căruță de banii operația. Atunci m-am dus cu ochii închiși pentru că era vorba de corzile mele vocale de vocea mea, Dar acum…”, a afirmat Daniela Gyorfi.

De ce și-a făcut Daniela Gyorfi noua intervenție estetică

Ea a explicat că a vrut să își îmbunătățească fața deoarece, din cauza vârstei, nu mai arăta așa cum își dorea.

„Ar trebui pentru estetic, dar deocamdată rămân așa (n.r. implanturile mamare). Văd eu ce fac mai târziu. Îmi este frică. La ultima operație m-am speriat. Am prins frică și nu mai vreau. Eu sunt mulțumită așa cum sunt. Mi-am făcut fața, aveam mare stres cu fața pentru că, la un moment dat, de la vârstă, de la oboseală, nu mai stă fața așa cum trebuie”, a precizat artista.

La această intervenție, Daniela a fost însoțită de soțul ei, care a intrat pentru prima dată în cabinetul medicului estetician.

„Pentru prima dată, George, care este împotriva la tot, a venit cu mine. M-a ajutat foarte mult. El nu este de acord (n.r. cu operațiile estetice)”, a subliniat cântăreața.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Daniela Gyorfi

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton