Daniela Gyorfi, dezamăgită după nunta lui Alin Oprea. Ce a pățit la eveniment: „Nu știu ce s-a întâmplat!”

.

Daniela Gyorfi s-a numărat printre artiștii invitați să cânte la nunta lui Alin Oprea cu Medana, ce a avut loc pe 15 septembrie, dar a avut parte de o experiență neplăcută acolo.

Artista a povestit recent ce i s-a întâmplat la nunta colegului ei de breaslă și spune că nu a putut performa, pentru că nu a avut loc de ceilalți artiști, invitați și ei să cânte.

Daniela Gyorfi, dezamăgită după nunta lui Alin Oprea: „Eu nu mă dusesem acolo ca mesean”

Și ea nu a fost singura care a trecut prin neplăcuta întâmplare, căci nici Maria Dragomiroiu nu a apucat să-și interpreteze piesele. Daniela Gyorfi spune că s-a dus special pentru a cânta la nunta lui Alin Oprea, dar după multe ore de așteptare pentru a-i veni rândul, artista a plecat acasă fără a-și face numărul artistic.

„Eu nu mă dusesem acolo ca mesean. Am așteptat ore întregi să cânt! Nu au apucat mai mulți să cânte, nu doar eu. Nici nașa Maria Dragomiroiu nu a cântat. Eu am venit special de la un spectacol de la Odobești. Eu nu m-am dus ca mesean, mă dusesem doar ca să cânt.

Probabil că s-a decalat programul, nu știu ce s-a întâmplat! Noi am venit de la cântări, eu am venit cu Cristi Dules și tot am așteptat până pe la 4-5 să cântam! Am stat cât am stat. Nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți. Nu știu dacă au fost chiar 500 invitați, eu nu am intrat să stau la masă. Am tot intrat, ieșit.” – a povestit Daniela Gyorfi în emisiunea lui Dan Capatos.

Citeşte şi: Fiul lui Alin Oprea s-a căsătorit. Solistul ar fi lipsit de la eveniment / Foto

Citeşte și: Alin Oprea și soția lui, Medana, au sărbătorit patru ani de relație la Londra: „Dragostea este o forță de neoprit”

Citeşte şi: Anunțul Larisei Uță la trei ani de la divorțul de Alin Oprea: „A venit, în sfârșit, primăvara în viața noastră!”

Citeşte şi: Alin Oprea și Medana, romantici pe Coasta de Azur. Cei doi se antrenează pentru luna de miere

„Nu ai cum să stai la 30 de artiști să cânți”

Artista spune că a primit de mult timp invitația de nuntă de la Alin și nu își dorea să fie prezentă la eveniment doar ca mesean. Dar programul de cântări a fost dat peste cap pentru că erau prea mulți interpreți la rând.

“Nu m-am distrat, ce să mă distrez?! Noi am ajuns undeva la ora 1 noaptea. A vorbit George cu Axinte: du-te să montezi sa cânte Daniela! Dar, era coadă la cântat! Nu era să mă bag în față! S-a întârziat, au cântat niște baritoni. Au venit foarte mulți artiști că Alin e colegul nostru.

Eu am venit special pentru el ca să cânt, nu am vrut să stau la masă. Noi în week-end avem evenimente. El ne-a dat invitația demult, el i-a zis lui George că vrea să vină Daniela să cânte. Week-end-ul acesta am avut multe evenimente. I-am zis lui George că dacă nu ajung să cânt, îi dăm omului plicul și asta e!”, a mai declarat Daniela Gyorfi.

Alin Oprea și Medana Medaria s-au căsătorit religios la sfârșitul săptămânii trecute, pe 15 septemrbie 2023, în cadrul unui eveniment de zile mari. Cei doi au avut circa 500 de invitați și au fost cununați de mai multe perechi de nași. Petrecerea de nuntă s-a petrecut într-un restaurant din București, iar printre participanți s-au numărat nume mari din lumea mondenă. Nașii cuplului au fost Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, Doinița și Ionuț Dolănescu, Sorina Pintea (fost ministru al Sănătății) și soțul Ovidiu Goga, Carmen și Ion Petrescu (Axinte), Mirela și Elvis Năsturică, Iuliana și Ninel Alexandru, Doina și Pavel Hălmăjan, Mihaela și Daniel Moldovan.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton