Daniela Crudu și-a revenit rapid după a doua sarcină. Cum s-a filmat după ce a trecut pe la salonul de înfrumusețare

.

Daniela Crudu și-a revenit rapid după a doua sarcină și încearcă să se mențintă într-o formă fizică excelentă. În vârstă de 34 de ani, fosta asistentă de televiziune a fost recent surprinsă la un salon de înfrumusețare, unde și-ar fi făcut unele „ajustări”.

Daniela Crudu și-a recăpătat rapid silueta după naștere

Potrivit cancan.ro, Daniela Crudu a făcut o vizită rapidă la un salon de înfrumusețare din zona Lacului Tei, din Capitală, iar acolo ar fi trecut printr-o sesiune de epilare, iar apoi și-ar fi „ajustat” buzele.

Pe Instagram, unde este mereu activă, Daniela Crudu a publciat în secțiunea de InstaStories un clip în care face reclamă la un cazino. Bruneta arată impecabil în clip și are un look natural. Vezi imaginile în GALERIA FOTO din articol.

Daniela Crudu a născut în mai

Daniela Crudu este mamă a doi copii, un băiat și o fată, ambii născuți în luna mai, la un an distanță.

Pe Daria Maria, fiica ei, a născut-o pe 1 mai 2023, înainte de termen. Cu toate acestea, fetița a stat în incubator doar o noapte.

Am născut la 36 de săptămâni, la 8 luni. Nu a stat la incubator, a stat doar în acea noapte. Am fost într-o urgență că nu mai mișca fetița. Eu aveam probleme că aveam sarcina joasă. N-am avut chef de nimeni și nimic, nu avea chef de telefoane, că îmi suna mereu. Eu eram disperată. Nu eram eu ok, sufletul meu era varză. Îmi era greu, am stat 5 zile în spital, au avut grijă de noi. E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, a declarat, la momentul respectiv, Daniela Crudu.

Al doilea copil, Dominic, a venit pe lume pe 5 mai 2024, chiar în ziua de Paște.

„Duminică 5.05.2024 s-a născut în ziua de Înviere brunețelul meu! Mulțumim. Haideți să vă arăt și vouă ce mi-am comandat, pentru că mai aveam nevoie de câteva produse pentru viitorul meu bebeluș, pentru Dominic, așa îl cheamă” – transmis Daniela Crudu la momentul respectiv.

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Daniela Crudu și partenerul ei de viață. „Important e că ne iubim și că ne înțelegem!”

Citeşte şi: Viciul periculos la care Daniela Crudu nu poate renunța în timpul sarcinii: „Nu mai vreau să fiu haotică”

Citeşte şi: Daniela Crudu, despre viața de mamă și clipele de panică de dinaintea nașterii: „Nu mai mișca” / Video

Citeşte şi: Ce semnificație are numele ales de Daniela Crudu pentru fiul ei: „Așa îl cheamă”

Dominic este un nume de origine romano-catolică, provinind le la „Dominicus”, semnificând că persoanele care îl poartă sunt „ale Domnului”. Se spune despre cei care primesc acest nume frumos au trăsături puternice de caracter, sunt sensibili, răbdători, calmi și foarte atenți la nevoile celor din jur.

Daniela Crudu a avut norocul să nu treacă prin depresia postanatală, așa cum pățesc multe femei după ce nasc.

„Nu, nu am avut deloc depresie. Eu mi-am luat inima în dinți și am zis că trebuie să fiu tare acum, eram că numai eu știu să fac mai bine, să nu o atingă nimeni, pentru că nu știa cum să o țină. Pe mine m-au învățat în clinică cum să o țin și fiind așa micuță, trebuia să am grijă suplimentară”, a afirmat ea după ce a devenit mamă.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton