Daniela Crudu, apariție incendiară pe Instagram. Cum arată la câteva săptămâni după ce a născut

.

Daniela Crudu a devenit recent mămică, dar nu renunță la ședințele foto incendiare cu care și-a obișnuit publicul.

În vârstă de 34 de ani, fosta asistentă de televiziune a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii în care apare într-o ipostază extrem de sexy, la nici două luni după ce a născut. Daniela Crudu s-a fotografiat la o piscină îmbrăcată într-o fustă mini roz și un sutien asortat și etalându-și silueta impecabilă și sânii imenși.

Se pare că asistenta TV se află în perioada aceasta într-o vacanță în Slănic, bucurându-se de vară și de soare.

Vezi în GALERIA FOTO imaginile incendiare cu Daniela Crudu.

Daniela Crudu a devenit mama unei fetițe pe 2 mai 2023. Ea a născut prin cezariană, iar copila a primit numele Daiana.

„O va chema Daiana! Am primit testul din America pe mail. Este sută la sută fetiță. Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea” – a precizat ea, înainte să nască.

Vedeta de televiziune s-a declarat foarte entuziasmată când a aflat că va aduce pe lume un copil, iar familia ei a fost și ea la fel de bucuroasă.

Citeşte şi: La ce a renunțat Daniela Crudu de când este însărcinată: „Nu mai mănânc deloc”. Ce spune despre iubitul ei

Citeşte şi: Daniela Crudu și Gabi Bădălău, cel mai nou cuplu din showbiz

Citeşte şi: Mircea Badea, după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubit: „Este ceva abominabil”

Citeşte şi: Daniela Crudu lasă să treacă zile întregi fără să se atingă de mâncare. Riscă să cadă din picioare!

„Tata e în al nouălea cer. A băut în fiecare zi de când a aflat. Acum are motiv. M-am dus la el acum câteva zile și l-am întrebat ce ar vrea să fie și a spus…”fetiță”. E super fericit. Mama în fiecare zi mă sună. Vrea să vină de pe acum, dar i-am zis că nu are rost acum.”

Sarcina Danielei Crudu nu a fost una dificilă, dar fosta asistentă de televiziune a trebuit să renunțe la carne pentru că îi provoca stări de greață.

“Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mâncare. Mi-a fost primele două luni rău de tot.”

Despre tatăl copilului și partenerul ei de viață, Daniela spunea în urmă cu câteva luni că este un om care o ajută și o susține enorm.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată și imediat îmi vin nervii.”

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton