Daniel Nuță, protagonist în Groapa, după succesul răsunător pe Netflix. Dezvăluiri despre iubita lui: „E obositoare viața lângă un actor” / Exclusiv

.

Daniel Nuță a jucat în serialul Sacrificiul, la Antena 1, și în „Ascensiunea Imperiilor: Otomanii”, care a rupt topurile pe Netflix, iar acum schimbă registrul și devine unul dintre mafioții din serialul Groapa, care va avea premiera din toamnă, la PRO TV.

Actorul are rolul principal în serialul Groapa și recunoaște că unul dintre cele mai grele lucruri pe care a trebuit să le facă pentru a intra în pielea personajului a fost să se tundă. Cu toate astea, Daniel speră că schimbarea va fi de bun augur.

Daniel Nuță a ales un alt look pentru serialul Groapa, de la PRO TV

Recunoaște că fiecare proiect îl emoționează și că încearcă să pună fiecare personaj pe care îl joacă cât mai bine în valoare. Să îi studieze trăirile, să îl înțeleagă. Daniel Nuță a povestit pentru UNICA.RO despre cele 12 ore pe care le petrece pe platourile de filmare, despre iubita pe care o are și momentele mai puțin ușoare care i-au conturat cariera.

„Sasha Vlahu e numele meu. E unul dintre cei patru frați ai familiei Vlahu și fiul lui Sandu Vlahu, omul care controlează, împreună cu familia, afacerile din oraș. În prima zi în care filmam, existam în personajul ăsta, am avut emoții. E chestia de început, suntem în căutări cu toții, la nivel creativ”, spune Daniel Nuță pentru UNICA.RO.

„Mă simt eu mult mai luminos, energia mea e mult mai pozitivă. Simt că am întinerit cu niște ani”

Actorul a trebuit să facă și o schimbare de look pentru rolul care îi va marca, cu siguranță, cariera.  „M-am tuns și a fost un moment când nu știam cum o să fie, cum o să arate. Eram obișnuit cu părul lung. Pleata trecută de umăr. În momentul când s-a tăiat părul, am zis gata, se termină o perioadă în viața mea, începe alta, e mult mai luminoasă. Mă simt eu mult mai luminos, energia mea e mult mai pozitivă. Simt că am întinerit cu niște ani”, povestește Daniel.

Citeşte și: EXCLUSIV! Daniel Nuță, actorul din serialul „Sacrificiul”: „Ce apreciez eu? Iubirea, în orice formă se manifestă ea”

Daniel Nuță: „Eram un băiețaș care încerca și el ceva, dar lucrurile s-au așezat cu timpul”

A înfruntat multe momente furtunoase în viața lui, dar și-a găsit rapid echilibrul, asta pentru că cei dragi i-au fost întotdeauna aproape.

„Au fost momente de presiune, când simțeam că totul se clatină. Am avut niște momente de răscruce, nu neapărat de groapă, în facultate, când nu știam dacă sunt unde trebuie. Eram un băiețaș care încerca și el ceva, dar lucrurile s-au așezat cu timpul și în momentul ăsta Groapa e doar serialul și atât”, mai spune el pentru Unica.ro.

Spre deosebire de cazul altor actori, probleme cu banii l-au ocolit până acum, asta pentru că a avut întotdeauna familia alături. Crede, însă, că dacă muncești din greu și norocul e de partea ta, poți obține un venit frumușel.

Citeşte și: Andrei Bănuță, rol în serialul Groapa, la Pro TV, după colaborarea cu Andra: „Câștig bani de la 17 ani” / Exclusiv

Citeşte și: Cum a ajuns Antonia Scutaru să fie fiica Monicăi Bîrlădeanu în serialul Groapa, de la Pro TV: „Avem o relație strânsă și relaxată” / Exclusiv

Daniel Nuță: „Și stelele norocoase vin uneori. În viață totul e posibil”

„Familia m-a încurajat cât a putut de mult. M-a susținut și nu s-a întâmplat până în momentul ăsta nimic de genul. Sper să nu existe astfel de ocazii, să fac cât mai multe proiecte. Și nu neapărat din punct de vedere financiar îmi doresc asta, e vorba și de întâlnirile cu acei oameni faini, cu care poți să faci niște producții pe care publicul să le iubească”, susține Daniel Nuță, actorul din serialul Groapa, care va fi difuzat din toamnă la PRO TV.

Ba mai mult, are convingerea că din veniturile pe care le obține, un actor își poate lua și o casă.

„Bineînțeles că se poate. Orice este posibil.  Și stelele norocoase vin uneori. În viață totul e posibil”, își continuă el mărturisirea.

Citeşte și: Alex Conovaru, schimbare de look pentru serialul Groapa, de la Pro TV: „Nu ești actor dacă nu ai probleme cu banii”/ Exclusiv

Daniel Nuță: „Am o iubită, e și ea actriță”

Meseria i-a influențat de foarte multe ori și viața sentimentală, pentru că i-a oferit anumite exemple pe care le-ar putea urma sau nu. Daniel Nuță are o relație cu o colegă de breaslă și admite că a găsit înțelegerea de care avea nevoie, deși viața lângă un actor nu e întotdeauna ușoară.

„Meseria asta te învață învață foarte multe lucruri. Dacă nu se întâmplă real, în fața ta, se întâmplă în fața camerei, așa că iei ce e bun de acolo, iei experiențele și încerci să faci sau să nu faci ce fac personajele. Tragi concluziile tu ca om, după ce s-a terminat un proiect.

Am o iubită de destul de mult timp. E și ea actriță. Iubim. Locuim împreună. E obositoare viața lângă un actor. Sunt momente când pur și simplu vreau să ajung acasă și să dorm sau să mă pun pe treabă, să învăț textul, să lucrez, ca a doua zi să mă duc din nou la filmare. Acolo e nevoie de multe înțelegere și susținere reciprocă”, mai spune Nuță.

„Invidia o să existe tot timpul, dar și prietenia reală”

Chiar dacă invidia pare că guvernează lumea actorilor, Daniel e convins că există și prietenii sincere. „Există prietenii în lumea actorilor. Invidia o să existe tot timpul, dar și prietenia reală, pentru că îți dai seama că fiecare are steaua lui. Dacă oamenii și-ar da seama de chestia asta, probabil că invidia ar dispărea de pe planetă. Fiecare are timpul lui, are perioada lui. Momentul lui de bine și de fericire. Tindem spre a avea cât mai multe momente de fericire”, susține el.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton