Daniel Nuță, confundat cu Smiley pe stradă și pe platourile de filmare ale serialului „Groapa”. Cum a reacționat / Exclusiv

.

Daniel Nuță îl interpretează pe Sasha Vlahu, personajul principal din serialul Groapa, care va începe din 16 septembrie la Pro TV. Pentru acest rol, actorul a fost nevoit să își schimbe radical look-ul, mai exact, să renunțe la părul lung, în favoarea unei tunsori scurte. S-a conformat cerințelor și s-a prezentat la filmări ca atare, doar că noua înfățișare a creat confuzii, Daniel Nuță semânând destul de mult cu Smiley.

În exclusivitate pentru UNICA.ro, interpretul lui Sasha Vlahu ne-a mărturisit că, de când a adoptat acest look, i s-a întâmplat să fie confundat atât la filmări, cât și pe stradă cu antrenorul de la Vocea României. Nu este deranjat de asemănarea fizică și de fiecare dată se amuză și spune politicos că nu este Smiley, ci Daniel Nuță. În exclusivitate pentru UNICA.ro, protagonistul noului serial de la Pro TV a specificat faptul că întotdeauna a investit în pregătirea lui, mizând pe diverse activități care să îl ajute în cariera în actorie.

Daniel Nuță, confundat cu Smiley pe stradă și pe platourile de filmare al serialului „Groapa”, de la Pro TV

Daniel Nuță a intrat în branșa actorilor din 2015, când a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București, debutând ulterior în producția Tyrant. A lucrat pentru mai multe scurtmetraje independente premiate în festivaluri de film naționale și internaționale. Este cunoscut din spectacole de teatru, dar și din producții precum: Sacrificiul , Adela, Eroii de la podul Jiului, Watcher sau High Strung Free Dance. Rolul lui Vlad Țepeș din serialul „Rise of Empires: Ottoman” este unul de referință din cariera lui, serialul de pe Netflix făcându-l cunoscut în lumea întreagă. Dacă pentru rolul lui Vlad Țepeș, Daniel Nuță avea plete, pentru serialul “Groapa” a trebuit să se tundă scurt.

Tu și Tudor Istodor, fratele tău din serial, ați fost împreună la poligon. L-ai învățat să tragă cu arma?

Nu l-am învățat eu neapărat, doar l-am provocat să meargă, pentru că nu mai trăsese niciodată. Eu am mai fost și mi-a zis că urmează să aibă o secvență în care trebuie să împuște pe cineva. Hai, măi, să mergem împreună ca frații că suntem frați în serial! Hai să mergem împreună să bonduim puțin, trăgând cu arma. I-am speriat pe oamenii de la PR, când au văzut că suntem amândoi așa, au zis că ei nu mai vin pe set. Dar a fost fun!

Citește și: Daniel Nuță, protagonist în Groapa, după succesul răsunător pe Netflix. Dezvăluiri despre iubita lui: „E obositoare viața lângă un actor” / Exclusiv

Tu ai avut o pregătire specială și pentru rolul lui Vlad Țepeș din Otomanii.

Bine, arme la vremea respectivă nu erau pistoale, dar m-am pregătit întotdeauna pentru toate chestiile care ar putea să vină în cariera mea.

Daniel Nuță: “Când aveam timp mai mergeam la călărie, mai mergeam la antrenamente cu cascadorii”

Mai exact, ce ai făcut?

De fiecare dată când aveam timp mai mergeam la călărie, mai mergeam la antrenamente cu cascadorii, mai mergeam la tragere cu arma, cu pistolul, pentru că vreau întotdeauna să fiu pregătit pentru momentele în care o să am nevoie de treaba asta, nu să intru în panică atunci când vin: ce fac? cum fac? Mi le așez și în funcție de unde vreau eu să mă plasez pe acelea mi le pregătesc. Trebuie să fii pregătit pentru momente.

Cum te întreții?

Mănânc cât se poate de sănătos, mai merg la sală, mai alerg în parcul Herăstrău. Încerc să mențin o rezistență așa a corpului, pentru că efotul fizic este destul de mare la filmare și nopți nedormite. Corpul are nevoie de un boost de sănătate și încerc să i-l dau cât pot de mult și cât am timp.

Daniel Nuță: “Smiley, ce caută la noi pe set? Nu e Smiley, sunt eu”

Ai menționat că ai fost confundat cu Smiley.

Aoleu, de câte ori și mi se pare de-a dreptul extraordinar fără să ne planificăm, fără să fi vorbit vreodată despre treaba asta. A avut el părul lung, am avut și eu părul lung, s-a tuns el mai devreme, acum câteva luni când s-a tuns, a venit proiectul Groapa și la mine și a trebuit să mă tund și eu. De la depărtare îmi spuneau: “Smiley, ce caută la noi pe set?” Nu e Smiley, sunt eu pe aici. Și pe stradă: Smiley? Nu, nu e Smiley. Nu am nicio problemă, de asta am și spus-o în prezentare ca să se știe.

Citește și:  Anda Sârbei, actrița din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609″, câștigă bani din adolescență: „Făceam reclame, figurație” / Exclusiv

Dar voi vă știți? Ați interacționat?

Nu, dar acum poate e o ocazie să se întâmple.

Daniel Nuță, confundat cu Smiley pe stradă și pe platourile de filmare ale serialului "Groapa". Cum a reacționat / Exclusiv

Daniel Nuță: “Ritmul e atât de alert încât nu e timp de bâjbâieli”

Pentru rolul din serialul Groapa, ce alte schimbări ai mai făcut?

Nu am făcut nicio altă schimbare, asta a fost o schimbare fizică, în rest, la nivel emoțional, am făcut o schimbare în programul de a-mi organiza timpul și de a învăța constant tot ce am de făcut acolo și de a mă pregăti mai clar, pentru că ritmul e atât de alert încât nu e timp de bâjbâieli și automat și programul meu a trebuit să fie diferit, pentru că acum sunt acasă.

Cât am filmat la Otomani, de exemplu, eram în Turcia, făceam doar chestia asta și nu mă distrăgea nimic. Acum, fiind în București și dormind tot timpul acasă, mai există probleme, mai există chestii și încerc cât se poate de mult să elimin toate lucrurile și să mă focusez doar pe ce am de făcut la serial.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton