Dani Oțil, sfaturi pentru bărbați, de Valentine’s Day: „Asta e o capcană”. Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu / Video

.

Dani Oțil (43 ani) a decis să le dea câteva sfaturi bărbaților, cu ocazia zilei de Valentine’s Day, când toată lumea sărbătorește iubirea. Prezentatorul le-a spus urmăritorilor săi să nu se lase păcăliți de femeile care spun că nu își doresc nimic, întrucât acest lucru este „o capcană”. Mai mult, el i-a învățat pe internauți cum să își surprindă cu adevărat partenerele.

Dani Oțil este însurat cu Gabriela Prisăcariu, cu care are și un fiu, Tiago. Modelul în vârstă de 31 de ani a avut o reacție amuzantă la clipul pe care soțul ei l-a postat pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de 14 februarie.

Dani Oțil, sfaturi pentru bărbați, de Valentine’s Day

Dani Oțil este unul dintre cei mai simpatici și mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta, care se află la cârma emisiunii Power Couple România, a decis să le dea câteva sfaturi bărbaților, de Valentine’s Day.

„Vrei să fii fericit de Valentine’s Day și ceva zile după? Toată lumea știe că Valentine’s Day e ziua îndrăgostiților, dar de fapt e ziua ei. Care e înainte de ziua mamei, care e ziua femeii, care e ziua ei. O femeie va zice întotdeauna că vrea doar flori sau nimic, că n-avem bani. Nu există, asta e o capcană. Femeia vrea flori și ceva de purtat, probabil strălucitor, de o valoare peste medie, sau mai mare decât anul trecut, și ceva ce să arate că i-ai ascultat nevoile”, a precizat Dani într-un filmuleț postat pe pagina sa de Instagram.

Prezentatorul i-a învățat apoi pe fanii săi ce să facă pentru a se asigura că își vor face iubitele fericite, fără să cheltuie niciun ban.

Citește și: Cum a rezistat prietenia dintre Dani Oțil și Răzvan Simion în ultimii 16 ani de „Neatza”: „Ne ținem de două principii” / Exclusiv

Citește și: Cum arată casa din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. „Sunt foarte mândru” / Galerie foto

„Așa că fă asta: cu două săptămâni înainte de Valentine’s Day, în jur de 1 februarie, fură-i când nu e atentă, la baie, la duș, la somn, inelul preferat sau bijuteria preferată. Ascunde-o la tine în mașină, la tine la birou, las-o s-o caute zi de zi. Ajut-o s-o caute, pune-te în patru labe. Cu trei, patru zile înainte de Valentine’s Day cumpără cel mai ieftin gadget pe care-l găsești care să aibă luminițe și butoane și care să scoată piu. Dacă scoate piu e perfect. Spune-i că este un detector special de metale pentru bijuterii prețioase de aur sau de diamante, sau de pietre, pune-te în patru labe de câte ori vine ea de la muncă sau de unde-o veni, de la maică-sa, fă-te că căutai de ore pe sub canapea, pe sub covoare, caută împreună cu ea. Poți s-o rogi să dea și cu aspiratorul în timp ce tu cauți sub mobilă”, a explicat el.

„De Valentine’s Day, pe 14 februarie, ia inelul sau ce-o fi, pune-l pe pat și spune-i cât de mult ți-a luat să-l găsești și că o iubești foarte tare. Fă un text. Crede-mă, cadou mai tare decât ăsta nu există”, a mai spus Dani Oțil.

Cum a reacționat Gabriela Prisăcariu

Soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu Oțil, a reacționat imediat pe rețelele de socializare, spre amuzamentul tuturor internauților.

Se pare că prezentatorul a pus deja în aplicare acest plan, furându-i inelul soției sale.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Maria Iordănescu și soțul ei, după ce au devenit părinți: „Îl văd diferit” / Exclusiv

Citește și: Din ce câștigă Diana Munteanu mai mulți bani, din tv sau din online? „Televiziunea m-a ajutat foarte mult” / Exclusiv

„De asta nu îmi găseam inelul??? Și eu am dat vina pe pisică”, a comentat Gabriela Prisăcariu la clipul postat de partenereul ei.

Mai multe fane de-ale lui Dani Oțil au reacționat și ele, amuzate, la sfaturile pe care acesta le-a oferit bărbaților, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

„Complotați împotriva noastră, a femeilor”, „Anticipează și ce s-ar putea întâmpla dacă ea află”, „Mâine nu te mai vedem la televizor. Dani is gone”, sunt câteva dintre mesajele pe care admiratoarele i le-au lăsat prezentatorului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton