Dani Oțil, luat peste picior la întâlnirile de business: „Sincer, chiar mă deranjează”. Ce i s-a întâmplat prezentatorului TV / Video

.

Dani Oțil a vorbit recent, printre multe altele, despre provocările întâmpinate în carieră. Prezentatorul „Neatza cu Răzvan și Dani” spune că, deși are 43 de ani și este coordonatorul mai multor departamente din câteva firme, observă că este privit de sus.

Dani Oțil și-a început cariera în radio. A lucrat la Radio Contact, Radio Vest Timișoara și Național FM. Ulterior, alături de Răzvan Simion, a devenit prezentatorul emisiunii „Dimineața cu Răzvan și Dani”, de la Național FM. În 2008, matinalul s-a mutat la Antena 1, sub denumirea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Tot la Antena 1, Dani și Răzvan au mai prezentat împreună emisiunea „X Factor”. În paralel cu televiziunea, prezentatorii au și câteva business-uri.

Dani Oțil spune că nu este luat în serios în business: „Coordonez niște departamente în câteva firme și sunt luat peste picior”

Potrivit datelor publice obținute de Fanatik.ro, Dani Oțil deține mai multe firme: Doi Melci Grăbiți (activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune), Impresso Lounge, Grătar și Vorbe (restaurante) și Funracer, Aliksir Nutrition (comerț cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet). Suplimentar, Dani Oțil are și o carieră online.

Răzvan Simion are, la rândul lui, două firme, conform datelor obținute de publicația citată. Una dintre acestea, Music Max Events, este însă inactivă fiscal. Cea de-a doua, Vânătorii De Zmeie, care are ca obiect de activitate producția cinematografică, video și de programe de televiziune, a raportat un profit net de 344.000 de lei în 2022.

Citește și: Dani Oțil, reîntâlnire emoționantă cu un supraviețuitor de cancer, la 12 ani după ce l-a cunoscut. „Mi-a întins mâna speranța…”

Citește și: Dani Oțil a jurizat lupta pentru amulete la „Chefi la Cuțite”. Florin Dumitrescu: „E un sclifosit” / Video

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, surpriză neplăcută în luna de miere din Grecia

Citește și: Ce relație are Gabriela Prisăcariu cu părinții lui Dani Oțil. De ce a fost mama prezentatorului supărată pe cuplu

Dani Oțil: „La «Neatza» suntem încă «ăia micii»”

„Am întâlniri în care intru cu capul plecat. Știu sigur că oamenii de la discuția aia nu sunt mai cu moț decât mine, nu sunt mai deștepți, nu vin cu soluții mai bune decât mine, doar că eu intru cu pălăria în mână”, a declarat Dani Oțil, în emisiunea „iTHINK cu Iusti Fudulu”.

În ciuda carierelor lor de succes în mai multe domenii, Dani a declarat că el și Răzvan sunt luați peste picior, lucru care îl deranjează.

„În echipa mea, la «Neatza», suntem încă «ăia micii». Avem 43 de ani fiecare. Răzvan are fată de 19 ani. De foarte multe ori suntem luați peste picior, de foarte multe ori. De foarte multe ori suntem priviți foarte de sus. Pentru că oamenii au trăit cu noi. Și aici nu mă refer la oamenii de pe stradă care îți cer să faci o poză cu ei. Nu mă deranjează, de cele mai multe ori.

Mă deranjează când mă duc la o întâlnire de business. Coordonez acum niște departamente în câteva firme și sunt luat peste picior pentru că oamenii au trăit cu mine la televizor în ultimii 15 ani. Eu trebuie să-mi repet în cap: «Dani, ai 43 de ani. Ai 50 și ceva de angajați, nu mai ești copilul ăla. Nu te mai lăsa călcat în picioare». De multe ori mi se întâmplă asta. Sincer, chiar mă deranjează”, a mai declarat Dani Oțil, pentru sursa citată.

Din 2018, Dani Oțil formează un cuplu cu modelul Gabriela Prisăcariu. Perechea s-a căsătorit civil pe 15 mai 2021 și religios pe 30 iulie 2023. Dani și Gabriela au împreună un fiu, Luca Tiago, născut în septembrie 2021.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton