Dani Oțil, detalii neștiute din culisele „Power Couple”: „Sufletește a fost greu. La un moment dat n-am mai suportat” / Exclusiv

.

Dani Oțil (43 de ani) este gazda celui mai nou reality show de la Antena 1, „Power Couple”. În exclusivitate pentru UNICA.ro, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus de ce, sufletește, i-a fost greu la filmările emisiunii, dar și de ce nu ar participa în show alături de soția lui, Gabriela Prisăcariu.

Emisiunea „Power Couple România – La bine și la greu!” s-a filmat în Malta. Nouă cupluri de vedete au fost puse în situații extreme, care le-au provocat să-și depășească limitele personale și nu numai. Deși el n-a fost supus probelor, filmările au fost o provocare și pentru Dani Oțil.

Dani Oțil, despre filmările „Power Couple”: „Sufletește a fost greu”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu din 2018. În 2021 s-au căsătorit civil și au devenit părinții unui băiețel, Luca Tiago. Anul trecut s-au căsătorit religios și tot anul trecut au avut loc și filmările pentru „Power Couple”. A fost și prima oară când Dani a stat departe de familie de când a devenit tată.

„Greu. Eu n-am fost atât de departe de băiatul meu de când s-a născut atâtea zile. La un moment dat n-am mai suportat și i-am adus și pe ei. Dar filmam foarte mult și n-am putut să stau cu el. Sufletește a fost greu. Nu sunt vreun tătic lipicios, dar e greu să-i știi departe, să te vezi doar pe videocall”, a declarat Dani Oțil, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Articolul continuă după GALERIA FOTO

Citește și: Cum arată casa din Corbeanca în care locuiesc Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu. „Sunt foarte mândru” / Galerie foto

„Abia acum simt ce simte mama, săraca, de 30 de ani”

Totodată, prezentatorul „Power Couple” ne-a dezvăluit că abia acum a înțeles ce a simțit mama lui atunci când el a plecat de acasă, în urmă cu aproape trei decenii. Dani Oțil are și un frate, Dorin, care este cu patru ani mai mare.

„Eu nu știu cum a suportat. Eu am plecat în 1998 de-acasă și sunam doar duminică. (…) Și acum, mama așteaptă să o sun tot duminica. Abia acum simt ce simte mama, săraca, de 30 de ani”, ne-a mai mărturisit Dani Oțil.

Citește și: Nou membru în familia lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu: „Încă îmi găsesc cu greu cuvintele să povestesc”

„Soția mea are diverse frici”

Realizatorul TV a mai glumit că ar participa în show, însă nu cu soția lui. Dani Oțil spune despre el că este o fire competitivă, spre deosebire de soția lui, Gabriela, care este o fire perfecționistă.

„Nu am fi rezistat mai mult de o săptămână nedivorțați. (…) Soția mea are diverse frici. Uneori se demotivează dacă nu iese ceva. Ea vrea să fie totul perfect. E și într-o zodie greșită (n.red.: Săgetător). Ea renunță dacă vede că nu iese totul perfect. Nu suportă să luăm opt puncte din zece”, a explicat Dani Oțil, în exclusivitate pentru UNICA.ro.

Citește și: Cum reușesc Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu, să mențină pasiunea în cuplu: „Contează foarte mult”

„Noi suntem oameni sinceri și spunem tot ce avem pe suflet”

Cele nouă cupluri de la „Power Couple” au și conviețuit împreună pe parcursul competiției. Dani ne-a mai spus că el și Gabriela sunt foarte sinceri și direcți. Din acest motiv, prezentatorul TV crede că le-ar fi fost dificil să locuiască sub același acoperiș cu adversarii lor.

„Probabil ar fi omorât pe cineva (n.red.: Gabriela) pentru că participanții real au conviețuit într-o vilă timp de câteva săptămâni. Trebuie să te suporți cu ceilalți. Noi suntem oameni sinceri și spunem tot ce avem pe suflet. Cred că ar fi fost greu și să conviețuim”, a mai declarat Dani Oțil, pentru UNICA.ro.

Când începe emisiunea „Power Couple”

Emisiunea „Power Couple” are premiera luni, 5 februarie, de la ora 20:30, la Antena 1. Filmată în Malta și realizată după un format internațional de succes, „Power Couple” este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Foto: UNICA.ro; Instagram/Gabriela Prisăcariu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton