Dani Oțil a jurizat lupta pentru amulete la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu: „E un sclifosit” / Video

.

Chefi la Cuțite a început în forță, sâmbătă seară, în timp ce poveștile concurenților și preparatele cu care au venit să îi impresioneze pe cei trei jurați au adus formatul pe primul loc în preferințele publicului. Iar Dani Oțil a adus sarea și piperul în ediția de duminică a celui de al 12-lea sezon.

Ca în fiecare sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, încearcă să găsească cei mai buni bucătari, care ar putea câștiga trofeul la finalul sezonului. Iar pentru a-și ajuta echipele, cei trei se confruntă între ei pentru amuletele ce pot schimba oricând soarta competiției.

Dani Oțil a jurizat lupta pentru amulete la Chefi la Cuțite

Înainte de a începe bătălia pentru amulete, Irina Fodor a anunțat că sezonul acesta regulile nu se vor schimba.

„Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri”, a explicat prezentatoarea.

Cheful care a luptat alături de Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu pentru amuletă a fost Roxana Blenche, iar cel care a jurizat a fost Dani Oțil.

Invitatul degustător de astăzi are motor, este gurmand, are lăgătură cu domeniul nostru”, a spus Irina Fodor.

„Dani”, zice repede Sorin Bontea.

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la Cuțite, a devenit tată: „Doar atât pot să dau din casă, că sunt tripleți”

Citește și: Sorin Bontea, „atacat” cu ustensile de bucătărie de colegii săi. Bucătarii duc lupte aprige în bucătăria „Chefi la Cuțite” / Video

„Dani nu-i gurmand, Dani e sclifosit. Și folosesc cuvântul sclisofit nu într-un mod peiorativ. Îmi dă senzația de băiat tipicar care nu mănâncă legumele din ciorbă”, răspunde amuzat chef Florin Dumitrescu.

„Echipele adverse vor găti cu câte o singură mână câte 30 de minute din timpul unei probe. Tu hotărăști când se activează cele 30 de minute”, a anunțat Irina Fodor.

„Este o amuletă pe care eu o urăsc din tot sufletul”, a afirmat chef Florin Dumitrescu.

Cine a câștigat cea de a doua amuletă a sezonului

După ce au gătit cât de bine au putut pentru Dani Oțil, simpaticul prezentator al matinalului de la Antena 1 a degustat cu poftă din toate preparatele.

Cei patru bucătari au așteptat cu nerăbdare să afle verdicul lui Oțil, care a intrat în platoul emisiunii pus pe glume.

Citește și: Chef Sorin Bontea, surpriză de proporții în prima ediție „Chefi la Cuțite”: ”Suntem veri, nu știți?!”

Citește și: Ioan Andone și Virgil Stănescu gătesc bucate alese la Chefi la cuțite: „M-am antrenat”

„Eu de câte ori mă uit la Chefi la cuțite, Bontea ia amuletă. Îmi place când mai cade cerul pe voi că vă dă temă foarte greu. Eu nu am văzut amuletă la altcineva. Ați stricat toate bucătăriile de restaurant din România! Vă urăsc!”, a spus Dani Oțil.

„Ne-a amețit de cap pe toți!”, a precizat Florin Dumitrescu.

În cele din urmă, Dani Oțil a anunțat că amuleta va merge la preparatul lui chef Sorin Bontea.  

„Îmi place foarte mult aici din trei motive: aveți băutură și mâncare oriunde te uiți, îmi place că sunteți foarte primitori și aveți o gașcă foarte faină! Eu mă bucur dacă am dat o mână de ajutor, poate i-am luat puțin cam tare, dar eu așa sunt și în viața reală”, a spus prezentatorul de televiziune înainte de a părăsi platoul Chefi la Cuțite.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dani Oțil la Chefi la Cuțite

Sursă foto: Captură video, PR, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton