Dani Boy vrea să meargă cu Mădălina la Insula Iubirii. Cum a reacționat fosta ispită: „Pentru el ar fi un test suprem”

.

Dani Boy și Mădălina ar putea ajunge din nou pe Insula Iubirii. Dacă sezonul trecut tânăra a fost una din ispite, de data aceasta ar ajunge în postura de concurentă. Și asta pentru că iubitul ei ar vrea să-și testeze relația în Thailanda. Deși Dani este sigur că nu va cădea în ispită, Mădălina spune că ea nu ar putea urmări imagini cu partenerul ei și altă femeie.

Dani Boy și Mădălina ar putea ajunge din nou pe Insula Iubirii

După ce Mădălina anunța în cursul zilei de miercuri că relația ei cu Dani s-a încheiat, se pare că bărbatul a reușit să o împace și chiar își dorește să îi demonstreze că o iubește și îi este fidel printr-un test: Insula Iubirii.

Fostul concurent a ajuns inițial în Thailanda alături de Maria, pe care a părăsit-o la finalul emisiunii pentru Mădălina. Cei doi formează un cuplu în continuare, deși au mai avut parte de câteva certuri. Acum, tânărul vrea să trăiască din nou experiența Insula Iubirii, de data aceasta alături de Mădălina care, însă, nu este atât de încântată de idee.

Blonda spune că are încredere deplină de iubitul ei, dar nu ar suporta să vadă situații compromițătoare cu Dani.

„El ar vrea să participăm ca un cuplu la Insulă. El și-ar dori, este foarte sigur că nu va pica, însă eu sunt un pic reticentă din punctul ăsta de vedere, pentru că a picat cu mine. Nu știu dacă aș avea tăria fetelor să privesc imaginile cu el pe cealaltă insulă făcând ceva”, a dezvăluit Mădălina în cadrul unui interviu Insula Iubirii, de pe Antena Play.

Citește și: Ispita Radu de la „Insula Iubirii” tună şi fulgeră, după ce Daiana şi Cornel Luchian l-au batjocorit pe internet. Reacţia concurentei: „Persoane cu valori morale scăzute”

Citește și: Bianca Giurcă a revenit în televiziune, la un show matrimonial. Fosta concurentă de la „Insula Iubirii”, hotărâtă să își găsească jumătatea

„Ok, pot să îi acord încredere 100%, știm cum e Insula deja și experiențele și trăirile de acolo și e un pic cam greu să nu pici și pentru el ar fi un test suprem, dar dacă nu s-ar finaliza cum trebuie, să nu pice, pentru mine nu ar fi tocmai ok (…) Nici nu aș vrea să trec prin ce au trecut concurentele sezonul ăsta, sincer”, a mai spus fosta ispită.

Mădălina a anunțat despărțirea de Dani

Miercuri dimineață, Mădălina anunța că s-a despărțit de Dani, luând pe toată lumea prin surprindere. Asta după ce, în spațiul public au apărut imagini compromițătoare cu iubitul ei, într-un club. Însă despărțirea nu a durat mult asta pentru că tânărul a reușit să își împace partenera.

„Aseară, am fost cu un prieten în club și au venit niște fane că na, așa le pot numi, au făcut poze cu noi, s-au interpretat greșit anumite chestii și până să mă trezesc să discut cu Mădă lucrurile astea… a postat ea că ne-am despărțit. Ulterior am vorbit cu ea și s-a rezolvat treaba”, a dezvăluit Dani pentru Cancan.

Citește și: Cum ar fi arătat bonfire-ul final, dacă Iustina şi Cornel de la „Insula Iubirii” nu ar fi aflat că vor deveni părinți: „Nu am ajuns la un numitor comun”

Citește și: Cu ce se ocupă, în prezent, ispita Lala de la „Insula Iubirii”. S-a costumat şi a făcut senzaţie la un eveniment privat

Acum că lucrurile au fost lămurite, Dani ar fi pregătit să îi demonstreze Mădălinei că ăi este fidel cu adevărat și cum astfel, dacă nu pe Insula Iubirii?!

În ultima ediție a show-ului de pe Antena 1, Mădălina a dezvăluit că Dany Boy a înșelat-o după doar două săptămâni de la întoarcerea din Thailanda. Atunci, ea a decis să treacă peste infidelitate și să-i mai dea o șansă.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini Cu Dani Boy și Mădălina Maricuț

Sursă foto: Instagram, Captură video

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton