Dana Săvuică, detalii despre divorțul de fostul soț și actuala relație: „Nu m-aș mai mărita” / Video

.

Dana Săvuică și Răzvan Enescu formează un cuplu de mai mulți ani. S-au cunoscut la 18 ani, însă relația lor de cuplu a început abia după divorțul Danei de fostul soț. Dana Săvuică și Răzvan Stanciu au divorțat în 2016, după 25 de ani de relație. În podcastul Ilincăi Vandici, fostul model a spus ce regret are din timpul căsniciei cu Stanciu și ce nu ar mai face în actuala relație.

Dana Săvuică și Răzvan Stanciu s-au căsătorit în 1993 și împreună au o fiică, Julie. Motivul divorțului ar fi fost gelozia și infidelitatea. În timpul provocării sosurilor iuți din emisiunea „La Măruță”, Dana a declarat despre motivul despărțirii de fostul soț: „Gelozie. Probleme financiare așa și așa, se rezolvau. Aș zice și infidelitatea partenerului, dar nu o să spun care dintre ei”.

Dana Săvuică, detalii despre divorțul de fostul soț și actuala relație: „Nu m-aș mai mărita”

Ghidată de instinct și suflet, după o perioadă în care nu se mai regăsea în mariajul cu Răzvan Stanciu, Dana Săvuică a pus punct relației. După despărțire, spune că nu s-a întrebat niciodată dacă ar fi putut face mai mult pentru a-și salva căsnicia. „Eram supărată pe mine că am stat prea mult”, a declarat Dana Săvuică, în podcastul „Te Ascult”. „Am fost sinceră, deschisă și directă în relația cu fostul soț, că nu s-a înțeles nu e problema mea”, a completat.

Despre relația cu Răzvan Enescu, Dana Săvuică are numai cuvinte de laudă. Bărbatul o face să râdă și o susține în toate proiectele sale. Cu toate acestea, fostul model nu-și dorește să se recăsătorească. „Nu m-aș mai mărita. Nu mai cred în semnătura aia de pe hârtie. Dacă există, dragostea trebuie să fie liberă, fără granițe, limite”, a mai spus Dana Săvuică, în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și: Dana Săvuică, despre operația suferită și bărbatul care o face fericită: „Ne completăm unul pe celălalt”/ Exclusiv

Citește și: Dana Săvuică și-a micșorat sânii. Vedetele care au mai trecut prin acest proces

„Relația de acum e matură, am intrat în ea la o vârstă la care gândesc altfel. E o relație frumoasă de prietenie. Viața lui și a mea s-au unit și e o relație frumoasă pentru că e foarte echilibrată. (…) Îmi place foarte mult că am găsit în el un bărbat care mă face să râd. Sunt foarte relaxată, n-am stres, nu stau încordată. Mă lasă să-mi urmez toate dorințele și proiectele. Îmi zice bravo, să mă bucur. E foarte important acest lucru”, a mai declarat Dana Săvuică.

În continuarea interviului, Dana a oferit două sfaturi pentru fetele tinere, înainte de căsătorie. Deși spune că virginitatea este o virtute, Dana sfătuiește fetele tinere ca, înainte să-și „înnoade” destinul de al unui bărbat, să locuiască o perioadă cu acesta. Dana consideră că doar așa își pot da seama cum vor fi tratate după căsătorie. Totodată, Dana avertizează tinerele să nu se căsătorească de dragul bucuriei de a se vedea mirese.

Fiica Danei Săvuică a fost un miracol: „Doctorii mi-au zis să avortez”

Dana Săvuică a întâmpinat complicații în timpul sarcinii cu fiica ei Julie, complicații care au determinat nu unul, ci trei medici să-i recomande să întrerupă sarcina.

Citește și: Ce bărbați celebri din România i-au făcut avansuri Danei Săvuică

„Julie e un dar de la Dumnezeu. M-am culcat tristă, agitată, stresată că trebuia să iau o decizie grea, să îl păstrez sau nu. A venit pe neașteptate copilul. Acesta este un miracol, e adevărat. Am simțit o lumină caldă, visând, după care o lumină gălbui-alburie și o voce neutră. Mi-a spus: «Stai liniștită, este un copil, o fetiță cu părul lung negru, sănătoasă»”, povestea Dana Săvuică în septembrie 2022, pentru EGO.

Citește și: Dana Săvuică, la 53 de ani: „Cel mai mare defect este că încă nu am învățat cum să iert”. Ce relație are cu fiica ei / Exclusiv

La scurt timp după ce a născut-o pe Julie, Dana a rămas însărcinată din nou. La sfatul medicului însă, fostul model a avortat bebelușul. „La un an am rămas gravidă, dar m-am luat după ce a spus doctorița: «Tu ești încă lăuză, iar vrei unul?». Și am avortat. Este singurul meu avort și l-am regretat toată viața mea”, a mai spus Dana Săvuică, pentru aceeași sursă.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton