Dana Rogoz, vacanță cu cei doi copii, dar și cu fiul soțului. Ce destinație au ales: „Toaletele sunt sofisticate”

.

Dana Rogoz și-a dorit să ajungă în Japonia și acum își împlinește acest vis. Actrița a ales să își petreacă vacanța de vară împreună cu Radu Dragomir, dar și cu cei trei copii, pentru că îi însoțește și fiul soțului său din primul mariaj, la Tokyo.

Dana Rogoz a rămas impresionată de toaletele sofisticate, dar a fost dezamăgită de camere, care sunt, în general, mici.

Dana Rogoz: „Mi-am amintit instantaneu de hotelul din filmul „Lost în Translation” al Sofiei Coppola”

Au ajuns în Japonia noaptea, după un zbor cu escală. Actrița compară atmosfera de la hotel cu cea din filmul „Lost în Translation”.

“După toate cărțile lui Haruki Murakami citite, după toate filmele lui Hirokazu Koreeda și animațiile lui Miyazaki văzute, trebuie să mă ciupesc din când în când ca să realizez că am ajuns cu adevărat în Japonia. Îmi doresc de foarte mulți ani această călătorie, dar pandemia ne-a amânat planurile.

Am intrat în hotel pe la ora 2 noaptea aseară, după un zbor foarte lung. Era pustiu. Pe ușa scria că trebuie să sunăm dacă venim în intervalul orar 25:00 – 5:00 (ora „25:00” mi s-a părut un detaliu drăguț). Așa că am sunat, am fost ghidați către etajul 36, unde e recepția, iar când am intrat…. oh, doamne… mi-am amintit instantaneu de hotelul din filmul „Lost în Translation” al Sofiei Coppola (de altfel, unul dintre filmele mele preferate din toate timpurile, care cu siguranță îmi va mai apărea ca referință în minte vacanța asta). Superb, pur și simplu superb!”, povestește Dana Rogoz pe o rețea de socializare.

Citeşte și: Semnele care au anunțat-o pe Dana Rogoz că își va pierde tatăl. Povestea cutremurătoare trăită de actriță

Citeşte și: Dana Rogoz, anunț la aproape două decenii de relație cu Radu Dragomir. Actrița și-a cunoscut soțul la 18 ani

„Ciocolata a fost bună, totuși, și orezul fiert cu sare, în pungi de plastic mici”

După drum, familia nu s-a putut bucura de o masă adevărată, așa că snacks-urile au fost o primă alegere.

“Fiindu-ne foame după drum, Barbu și Vlad s-au dus și s-au întors cu o pungă de snacks-uri japoneze, dintre cele mai ciudate. Ciocolata a fost bună, totuși, și orezul fiert cu sare, în pungi de plastic mici, „de buzunar”.

Toaletele sunt într-adevăr sofisticate, așa cum citisem. Iar camerele de hotel mici (a noastră teoretic e foarte mare, dar tot mică, de fapt)”, mai spune vedeta.

Citeşte și: Dana Rogoz a terminat amenajările. Cum arată mansarda casei actriței: „Plec cu greu de acasă” / Foto

Citeşte și: Vlad, băiatul actriței Dana Rogoz, a împlinit 9 ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta: „Poate nu întâmplător te-ai născut pe 1 martie”

Citeşte și: Dana Rogoz, declarație de dragoste pentru soțul ei, Radu Dragomir: „Ne topim amândoi”

„Am dormit toți patru într-un pat destul de îngust”

Și dormitul le-a dat bătăi de cap. Copiii nu au vrut să rămână în camera alăturată, așa că au împărțit toți patru un pat.

“Și pentru că Vlad nu a vrut să doarmă cu Barbu în cameră aseară, am dormit toți patru într-un pat destul de îngust, înghesuiți ca niște sushi maki într-o caserolă. E ora 14:55 și abia ce ne-am trezit cu toții”, precizează vedeta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton