Dana Rogoz, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada Abracadabra. Ce sacrificii a făcut la 8 ani pentru a-și ajuta familia cu bani

.

Dana Rogoz (38 de ani) se află în atenția publicului și în luminile reflectoarelor de la o vârstă foarte fragedă. În urmă cu trei decenii, pe când avea doar opt ani, ea făcea primii ei pași în lumea televiziunii, prin intermediul show-ului Abracadabra, care a debutat la TVR, iar apoi s-a mutat la Pro TV.

Dana Rogoz a făcut parte din echipa Marelui Magician, interpretat de actorul Marian Râlea, iar numele personajului ei era Abramburica.

„Mama a fost absolut surprinsă că am putut să câștig atât de mulți bani”

Actrița și-a amintit recent de acele vremuri și a spus că în perioada Abracadabra era foarte organizată, deși era doar un copil. Ea spune că a câștigat primii ei bani la vârsta de opt ani și și-a bucurat mama când i-a dat ei, pentru familie, tot ce economisise în timpul filmărilor. Dar în semn de răsplată, familia i-a cumpărat o combină muzicală. Mai târziu, din câștigurile de la filmări a reușit să-și mobileze camera.

„Am început să câștig bani de pe la 8 ani. Nu mai știu ce mi-am luat de acei bani, dar știu că mama a fost absolut surprinsă că am putut să câștig atât de mulți bani pentru familia noastră, care nu era cu venituri foarte mari.

Știu ce mi-am cumpărat din banii economisiți în urma filmărilor cu Abracadabra. Am mers cu mama și mi-am cumpărat o combină muzicală și două CD-uri: Goran Bregovic și Elvis Presley, pe care le știam dumnezeiește. După care iarăși am strâns bani o perioadă destul de lungă pentru mobilierul din camera mea. Asta era destul de aproape de perioada liceului. Mi-am cumpărat o mobilă albă cu lemn natur, birou pe colț și o canapea. Era o mobilă cumpărată din bani munciți de mine. Era o mare satisfacție, sincer” – a povestit actrița, într-o emisiune televizată.

Citeşte şi: Tragediile care i-au marcat viața actorului Marian Râlea. „Magicianul” și-a pierdut familia în același an. „N-a fost să fie!”

Citeşte şi: Ce diferență de vârstă este între Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir. „Când am început relația, oamenii comentau!”

Citeşte şi: Dana Rogoz, mesaj dur după ce s-a spus că și-a făcut un „selfie la înmormântare”. Cum le-a răspuns actrița internauților

Citeşte şi: Semnele care au anunțat-o pe Dana Rogoz că își va pierde tatăl. Povestea cutremurătoare trăită de actriță

Dana Rogoz: „Adulții din echipă veneau să se împrumute la mine”

Vedeta obișnuia să economisească banii de diurnă primiți la filmări, păstrându-i pentru cheltuielile de acasă. Așa ajunsese să mănânce supe la plic în cameră. Și se străduia, deși tentațiile erau la tot pasul, să nu își cumpere jucării sau haine, pentru a se putea întoarce acasă cu cât mai mulți bani. Iar pentru că era atât de chibzuită, colegii ei adulți de la Abracadabra mai împrumutau uneori bani de la ea, pentru nevoile personale.

„În perioada Abracadabra, aveam diurnă la filmări, eram copil și trebuia să știu să mă organizez în așa fel încât din banii aia să mănânc și să nu-mi cumpăr jucării, deși exista tentația să-mi iau jucării sau un tricou.

Dacă se întâmpla să scap în bazarul din Eforie Sud și să-mi cumpăr ceva, atunci făceam economii și mâncam supe la plic în cameră. Dar cum nu-mi plăceau supele la plic foarte mult, preferam să am grijă de bani și, eventual, să pun deoparte pentru frații mei sau pentru familie. Drept urmare, de fiecare dată, la finalul sezonului de filmări, adulții din echipă veneau să se împrumute la mine” – a mai precizat vedeta.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton